Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Camelie píše:
no… asi anoale nevím, jistě, jestli to byl ten hmat..
jen doufám, že to co mě teď tak pekelně bolí jsou jen poslíčci
já si myslím, že nee. Ono je jedno jesltí zkusí ten hmat, kdy se to třeba rozjede samo nebo dávají tabletu. Podle mě chtějí vyvolat porod protože tě zbytečně tam nebudou chtít držet. Nebo už nejsi v porodce?? Dělají ti monitory?? Držím pěsti. Míša má dnes 3měsíce korigovaně. ![]()
tak jsme doma z porodnice
a 11.9.2011 v 9:52 se narodila malá Claudinka.. 2705 g 47 cm
až se srovnáme.. pisnu víc
![]()
Camelie píše:
tak jsme doma z porodnicea 11.9.2011 v 9:52 se narodila malá Claudinka.. 2705 g 47 cm
až se srovnáme.. pisnu víc
![]()
Jé moc gratuluji, jsem ráda, že to vše dobře dopadlo, oni to asi poslíčci nebyli, že????
![]()
No váha krásná i když ti musí připadat malinká, kačka měla 2600g a mě připadala stráááášně malinká. Ted hlavně nesrovnávej váhu jiných dětí.
Moc gratuluji. ![]()
no.. nebyli to poaslíčci
moc moc děkuji.. váhu nesrovnávám.. hlavní je že mě připadá krásně malinkatá
vůbec mi to nevadí ![]()
Camelie píše:
no.. nebyli to poaslíčcimoc moc děkuji.. váhu nesrovnávám.. hlavní je že mě připadá krásně malinkatá
vůbec mi to nevadí
oni ty malinký miminka vypadjí krásně, ne když se ti narodí 4kg
alespon si dýl užiješ toho drobečka a nebudou tě bolet záda. ![]()
Je moc krásná. ![]()
Nádherný mco a moc gratuluje.krásná váha,opravdu paráda.Malá je úžasná
![]()
Vidis to, jak dobre jsi s miminkem dopadla. moc gratuluji. Nakonec to byl hamilton a ty jsi rodila, vid
? Jsem na tebe myslela, hned jak jsi neodpovidala.
PS: krasne miminko ![]()
Děkuju moc holky
no asi to teda byl no ten pan Hamilton, co mi způsobil porod
ale dobře, aspon to mam za sebou a ani jsem se u toho moc nenatrápila
jen ted trochu plašim zase, že se mi ještě nenalila prsa … kojit kojim, dneska jsem radši zašla za doktorkou at mi ji převáží.. a za ty dva dny co jsem z porodnice doma přibrala 100 g. spadla mi z vahou na 2500 a ted ma 2600.. ale ja si připadam, že snad se ani napit nemuže,.. mam mala prsa a vubec se nezvětšila
ale to už asi budu plašit do smrti smrtoucí, jen pokaždé kvůli něčemu jinému ![]()
Neboj i když ti to tak nepřipadá mlíčka máš dost, to že máš malý prsa, podle tebe, tak jen dobře, protože u menších prsou bývá víc mlíčka. A pokud ti tak pěkně přibírá tak ho máš hodně. ![]()