Průchodnost pupečníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
9.9.11 14:18

Moc na tebe myslím, ať je vše ok, a kdyby náhodou nebylo, tak 9.9. je krásný datum. Doufám, že dáš vědět, držím pěstičky ať vše dopadne v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.9.11 14:35

Smerodatny TP by mel byt ten, ktery vyjde ve 12 tt.
Ja mam pri kazde KO malou taky mensi o dva tydny, cca.
Doktor nikdy nic nerekl, koukl i na prutok. Dulezite je, ze mimco pribyva na vaze, jakmile by mimco nerostlo tak je problem.
Navic vaha plodu je jen odhad, muzou se seknout i o pul kg, ale taky nemusi, zalezi.
Drzim pesti, at vse dobre dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
9.9.11 19:08

:) děkujiiii :) tak dneska jsme jeli do nemocnice teda na nějaký ta vyšetření.. u samotného pana primáře.. a ten mě docela uklidnil.. jemu podle velikosti vychází na 2800 g.. a 36 týden :-D což nechápu, protože mi ráno můj gynekolog odhadl váhu na 2400 g.. tak jsem koukala teda :) ale průchody jsou vpořádku, jen pro jistotu si mě tady nechali .. ale řikal, že přístí týden bychom to vyvolali.. prej mám málo plodovky ..
ale jsem klidnější .. a za chvíli budu máma :))tak snad se neraduju předčasně :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
9.9.11 19:11

ano.. taky mi to řikal, a to podle toho ultr. ve 12 tt bych měla mít termín ted 20 .. :/ a sám se koukal na ty termíny moje a nevěděl, který je platný :D byl z toho celej tumpachovej :) no ted už mi je i trochu do smíchu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.9.11 20:47

Jé tak to je dobře. :potlesk:
Jinak onten ultrazvuk není přesný, mě jej dělal pokaždý jiný mudr a vždy se některý cabl. :mrgreen:
Tak to máš jak já u kačky, taky byla menší a měla jsem málo plodovky, bud ráda, že jsi v péči a půjdeš na vyvolání, alespoň jsi pod kontrolou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.9.11 22:18

Super, ja jsem si myslela, ze ti nakonec reknou, ze mimi ma 3000 g :lol: .
Tak hlavne at jste v poradku. Nakonec porodis 3,5 kg mimi :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
10.9.11 11:01

a taky mi řikal, že směrodatny je termin ten prvni,, že posouvani ve vyšších stupních těhu je už takové o ničem :/
takže to mám stejně jak ty .. a taky je naprosto vpohodě.. tak to jsem ráda, zas mi je o něco lépe :) monitory mám dobré.. tak asi v pondělí uvidi primář co a jak a který den budu mámou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
10.9.11 12:10
Camelie píše:
a taky mi řikal, že směrodatny je termin ten prvni,, že posouvani ve vyšších stupních těhu je už takové o ničem :/
takže to mám stejně jak ty .. a taky je naprosto vpohodě.. tak to jsem ráda, zas mi je o něco lépe :) monitory mám dobré.. tak asi v pondělí uvidi primář co a jak a který den budu mámou :)

právě taky nechápu co ti doktoři kolikrát vymýšlí s těma termínama. :zed:
Kačka taky měla dobrý monitory takže až mi praskla voda tak jsme jeli. Akorát pak nastali komplikace, neotvírala jsem se a kačce se tam už nelíbilo, tak musela akutně ven.
Moc gratuluji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
10.9.11 12:28

a ještě jeden dotaz… pri vyšetření do mě hrabnul rukou, docela to zabolelo a řekl mi at se nedesim, že budu špinit… co mi to udělaaaaal? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
10.9.11 13:18
Camelie píše:
a ještě jeden dotaz… pri vyšetření do mě hrabnul rukou, docela to zabolelo a řekl mi at se nedesim, že budu špinit… co mi to udělaaaaal? :)

ten hamiltnův hmat (nevím jak se to píše), je to hmat, kterým se popohání čípek k porodu, podle mě ti ho budou ted dělat při každé kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
10.9.11 20:03

ou ou ou něco jsem o tom četla.. furt mě tak pobolívá břicho.. ale myslím, že to ještě tak rychle nebude… ale příští týden asi určitě.. :) už nesmím číst všechny ty články o porodech, nebo se zcvoknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
10.9.11 20:07
Camelie píše:
ou ou ou něco jsem o tom četla.. furt mě tak pobolívá břicho.. ale myslím, že to ještě tak rychle nebude… ale příští týden asi určitě.. :) už nesmím číst všechny ty články o porodech, nebo se zcvoknu :)

nečti, vřele doporučuji. :wink:
mě u kačky, den před prasknutím vody taky jen pobolívalo břicho a když mě praskla tak jsem se smíchem jela jakože to nic není. Ale pak oj oj. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.9.11 21:20

Dalsi hulvat, co se nezeptal pacientky, zda vubec Hamiltonuv hmat chce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
10.9.11 22:16

no… asi ano :) ale nevím, jistě, jestli to byl ten hmat.. :) jen doufám, že to co mě teď tak pekelně bolí jsou jen poslíčci :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.9.11 23:09

Hamiltonuv hmat je k vyvolani porodu. Takze byt tebou zapisuju kontrakce, i kdyby to meli byt poslicci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí