Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím,
chystala jsem se uz k doktorce, ale zjistila jsem ze ordinuje az zitra. Moje skoro rocni dcera ma uz treti den prujem. Dva dny kadila 4× denne takovou mazlaninu … ted uz mam regulerni prujem, ale nic jinyho ji neni. Nema teplotu, je jen malinko podrazdena ale jinak je uplne normalni. Zlobi porad stejne
leze, hraje si, zkouma atd…
Cim to muze byt ? Brisko ji nejspis neboli… fakt newim jestli k doktorce zitra rano jit nebo ne… Poradite ?
Klube se ji trojka, nemuze to byt tim ?
Klíďo to zoubkama být může, nebo jen střevní chřipka. Malej to měl před 14-ti dny. 3 dny průjem jak o život a pak pohodička ![]()
já si myslím že je to růstem toho zoubku,aniž bych to měla celé přečtené tak mě hned napadlo zda to nebudou zoubky
ale neměl by ten průjem trvat moc dlouho
Taky bych to tipla na zuby,ale i střevní chřipka,malá předevčírem taky kadila,nestíhala jsem přebalovat ![]()
Taky bych to viděla na zoubky
Hlavně hlídej, zda dost pije a zavodňuj, neustále nuť nějakou tekutinu, ať nedojde k dehydrataci. Můžeš v lékárně koupit i přípravek zvaný Kulíšek a dávat pít to ![]()
jojo zuby, taky často máme spojené s průjmem (jinak bez ničeho dalšího) jakmile zub vykoukl průjem byl pryč. ![]()