Průjem u roční dcery

2508
1.12.10 13:11

Průjem a nic víc

Zdravím,
chystala jsem se uz k doktorce, ale zjistila jsem ze ordinuje az zitra. Moje skoro rocni dcera ma uz treti den prujem. Dva dny kadila 4× denne takovou mazlaninu … ted uz mam regulerni prujem, ale nic jinyho ji neni. Nema teplotu, je jen malinko podrazdena ale jinak je uplne normalni. Zlobi porad stejne :) leze, hraje si, zkouma atd…
Cim to muze byt ? Brisko ji nejspis neboli… fakt newim jestli k doktorce zitra rano jit nebo ne… Poradite ?
Klube se ji trojka, nemuze to byt tim ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
1.12.10 13:13

Klíďo to zoubkama být může, nebo jen střevní chřipka. Malej to měl před 14-ti dny. 3 dny průjem jak o život a pak pohodička :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.12.10 13:14

já si myslím že je to růstem toho zoubku,aniž bych to měla celé přečtené tak mě hned napadlo zda to nebudou zoubky :wink: ale neměl by ten průjem trvat moc dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
1.12.10 13:16

Taky bych to tipla na zuby,ale i střevní chřipka,malá předevčírem taky kadila,nestíhala jsem přebalovat :roll:

• Citovat
  • Upravit
20777
1.12.10 13:37

Taky bych to viděla na zoubky :wink: Hlavně hlídej, zda dost pije a zavodňuj, neustále nuť nějakou tekutinu, ať nedojde k dehydrataci. Můžeš v lékárně koupit i přípravek zvaný Kulíšek a dávat pít to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.12.10 13:48

jojo zuby, taky často máme spojené s průjmem (jinak bez ničeho dalšího) jakmile zub vykoukl průjem byl pryč. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
1.12.10 14:20

diky za rady :) myslela sem si to! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie