Snaha lézt?

2691
1.12.10 10:52

snaha lézt??

ahoj holky..malej se boří nosánkem do země a zvedá prdelku,ale pohyb žádný,ručičky má ještě slabé,je to snaha o lezení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
1.12.10 10:58

Tak tohle dělá Kubík už měsíc a ještě si strká kolínka pod sebe ,ale zatím se ještě nehnul :lol:A to má ručičky silný, pořád se na nich zvedá, že to vypadá, že by se měl za chvíli postavit :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.12.10 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.12.10 10:59

To teda fakt nevím :lol: A je to důležité?
Spíš bych se snažila, aby měl ty ručičky silnější (bez nich to nepůjde 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
1.12.10 11:01

kolínka taky strká pod sebe..a jak mu pomoct s ručkama?určitě pevnější podložku pod něj,co?a jestli je to důležitý?jsem z každýho jeho pokroku vyplesklá,to víš, :wink: matka prvorodička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.12.10 11:02

Ahoj,malej to taky dělal.Dáváte na zem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
1.12.10 11:03

jj,hodně ho dávám,i když někdy hoooodně protestuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.12.10 11:05

Ručičky se posilují u pasení koníků (myslím), takže když zvedá zadeček, tak bych mu jej naopak zatlačila dolů do podložky, aby se vzepřel na ručičkách.

No a radost z každého pokroku (mmch na lezení má pořád dost času) - ještě budeš vzpomínat, jak jen ležel na místě :wink: Naše Šárka (druhorozená) se neměla k lezení až do 10,5 měsíců (pak si rovnou stoupla), a byla jsem celkem ráda, protože když jsem viděla ségřina chlapečka (o den mladší než Šárka), jak od půl roku lozil, nikde neposeděl, ona jej musela pořád hlídat, pořád něco vyváděl, padal…, tak jsem za ten pomalý vývoj byla fakt celkem vděčná 8-) Počkej, až bude chodit :roll: (jé, co bych teď dala za ležící mimino :think: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.12.10 11:08

A ještě jedna věc - než se dítko rozleze, tak většinou péruje na kolínkách, tzn. že je na čtyřech (včetně silných ručiček) a na kolínkách se pohupuje. Pak se teprve rozleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
1.12.10 11:11

Kryštůfek dělal přesně tohle tak měsíc :lol: Přitom koníčky pásl krásně, hlavičku držel taky dlouho a než začal lozit, tak se asi 2 měsíce jenom plazil :lol:

Určitě mu pomůže, když bude na teplé zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
1.12.10 11:12

aha..tak uvidime co se z toho ryti nosankem vyvrbi:-)on je Jonasek takovej jako uz nevrlej kdyz jen lezi na zemi,obcas se pretoci na brisko,zpatky spis nahodne..na bricho ho davam casto,ale po 10 ti min max se zacina vztekat:-(ale nechci ho porad nosit,taky na zemi musi byt,aby se mohl poradne hybat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.12.10 11:12

u nás tak začalo plazení, do pár dní to vychytal a už se plazil s hlavičkou nahoru. Dávej na zem a do prostoru a okolo hračky

• Citovat
  • Upravit
2691
1.12.10 11:17

budu..díky..a nejlíp to prckům jde na koberci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.12.10 11:18

Určitě na koberci. Jakékoliv hladké podlahy jim to hrozně ztěžují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.12.10 11:21

u nás malej střídal lino, lamino a koberec, lino a lamino je studeny ale to vadilo víc mě jak jemu a koberec zase neklouže tak to klade víc odpor a musí se víc snažit. Já myslím že je to jedno, jen není dobrá deka tak se shrnuje a klouže. Na rehabce nám doporučovali pěnové puzzle, ale to nás mladej rozložil na součástky dřív ne se pohnul :lol:

• Citovat
  • Upravit
12300
1.12.10 11:26

Ahoj,
Zuzanka toto dělá asi měsíc a před pár dna se začala stavět na kolínka, takže asi budu brzo lítat po bytě a hledat dítě. Ona ještě ke všemu couvá do zadu takže zalízá pod stůl a pod postel a podobně :mrgreen:
Dávám na zem, na deku a hračky okolo aby jí to lákalo si pro ně doplazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí