Průjem před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
10.4.26 07:46

Obnovuji téma
Tak se také přidávám do “klubu”. Druhý cyklus mě provádí tyto problémy.

Minulý měsíc cca týden před MS průjem. Ted 1 den před. Dnes jsem 4 den a pořád to není ono, nemám vyloženě průjem ale nejde to srovnat. Už nevim co jíst..Může být příčinou i hodně stresové období? Při braní antikoncepce jsem tohle nezažívala, ted jsem cca 2 roky bez ze začátku vše dobrý cyklus pravidelný. Poslední rok cyklus nepravidelný a ted se přidalo tohle. Paráda 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.4.26 08:04
@dotazt píše: Více

Ahoj, já měla průjem s každou menstruací, ať už jsem se snažila dělat možné i nemožné, nikdy se to nezměnilo. Tak uvidíme, co po porodu. Někdo to tak bohužel má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.4.26 09:10
@Neboj píše: Více

Děkuji za reakci. Pro mě je to právě novinka, tak jsem z toho trochu překvapená. Navíc se snažím otěhotnět k tomu nějaký stres a mám pocit, že to trávení mám úplně rozhozené. Snad se to dá zase do klidu za pár dnů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.4.26 09:33

Věřím, že ano, stres má na trávení obrovský vliv. Možná bych zkusila nějaká probiotika? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.4.26 10:19
@Neboj píše: Více

Ty beru pravidelně. Jelikož jsem mela vloni i problémy se stolici a anální trhlinou. No do ted jsem si žila nějak v pohodě a najednou se to s přibívajicim věkem nějak kupí😀…a prej bude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17291
10.4.26 12:59

Je to prakticky normalni. Ptala jsem se na to kamarádky gynekoložky, prý hlavně jakoby mechanické, děloha otekla a vsechny pochody v břiše to ovlivní. Já jsem mela kolem menstr i problémy s plynatostí… jednou jsem tak, s prominutim prděla, ze se mi chtělo az brecet… srovnalo se to věkem, je mi 40+… ale taky ne uplne. Myslim, ze je to spis na smířeni nez na reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
10.4.26 13:34
@azaleila píše: Více
Člověk v těch dnech je tak celkově nechutnej. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
11.4.26 21:43

Prý za to můžou prostaglandiny. Nerozpohybují jen dělohu, ale taky střeva. Internet mi tvrdí, že je to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
11.4.26 22:02

v době, kdy jsem nebrala antikoncepci, tak jsem také s každou menstruací měla i průjem, jak píšou ostatní, je to v podstatě normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5405
11.4.26 22:08

Mám to tak stejně, je to normální. Cca 1-2 dny před a/nebo 1-2 dny na začátku MS. Není to ani tak o tom, že bych běhala často, ale o konzistenci. Nebudu kecat, jedna z věcí, kterou si užívám na těhotenství(ch) je, že je od toho tak na rok pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí