Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Čauky holky mám takový dotaz dnes bych měla dostat menstruaci, ráno mi bylo divně od žaludku a měla jsem průjem… Myslíte že je to normální? Máte to taky tak nějaká? ![]()
Tak z 80% rocniho cyklu ma prujem pred a pri menstruaci, beru ze telo vylucuje proste vsechno a orijde mi to i zdrave se nenasilne samovycisti…
Já to mám zas opačně 3 dny před a během zácpu
, takže možné to je ![]()
Ja mivam zacpu pred a cca den pred prujem ano, kazdy mesic stejne
Mě už se během těch let vystřídalo tolik příznaků co chodí před MS, že říkám ano, možné je všechno ![]()
@lachtanice86
Jo jen mi to přišlo divný já sem nikdy průjem takhle neměla jen drobet třeba nic strašného… Tak se radši ptám, všichni říkají že je to normální
@Terka92 me vzdycky zacne den dva pred krucet v brise desne, streva jsou akcni a vim ze mrcha DOJDE
@Terka92 den předem nebo první den menzesu jsem to měla vždy. No stress
Ja myslim, ze jde proste o podrazdeny spodek. deloha se prekrvuje a streva to odnesou taky.
Ty máš znát svoje tělo, jinak ano já to vždy poznám..den před menstruací nebo přímo ten den menstruace to tam jede ![]()
Taky to tak mam, skoro tyden pred i pri ms to tak mam, hlavne prvni dva dny, obcas je to neprijemne, ze se nedostanu nikam moc daleko
, ale uz jsem si zvykla, kdyz cisteni, tak cisteni
.
Taky to tak mam, tyden pred ms a nekdy i behem ms prujem nekdy je to az neprijemny😅 😅