Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Alichi Taky mám čerstvou prvňačku a prosila bych o přijetí do skupiny.
Jinak u nás zatím jen razítka a jedničky, od října nám začne fungovat elektronická žákovská knížka a s ní i známkování, nicméně paní učitelka říkala, že se u prvňáčků snaží hodně motivovat dobrými známkami, tak věřím, že pětky se hned rozdávat nebudou ![]()
@clovek píše:
Už funguje skupina, kdo má zájem požádejte @Alichi o přijetí
A kde ji najdu? Asi jsem slepa
.
@Nsoci @Allons-y Holky, poslala jsem vám pozvánku hned ráno, nepřišla? Když tak zkusím znovu.
@Princess @Inge Poslala jsem teď.
Omluvám se za dnešní nečinnost, byla jsem pracovně zaneprázdněna (účast na konferenci), pokračování zítra. Ale snažím se mrknout a rozeslat pozvánky.
Pokud někomu nepřišla pozvánka, připomeňte se. I z těch, které mám v seznamu, že jsem to poslala. ![]()
Ahoj holky, ráda se přidám prosím do skupiny, pokud máte založenou. Máme taky doma prvňáčka ![]()
Ahoj. Také mám syna, který je letos prvňáček. Prosím o přijetí do skupiny. Díky ![]()
Ahoj holky, měli jsme první třídní schůzky a jsem docela „rozladěná“ z jedné maminky, která od paní učitelky vyloženě vyžadovala chválu na svoji prvňačku a neodpustila si při sebemenší výtce nasazovat na ostatní děti, že kvůli nim se to dceři to a to nepovedlo - konkrétně při psaní, nedaří se jí to, protože se sousedka příliš roztahuje na lavici…nedává pozor, no ale kluk odvedle taky čučel z okna. Záměrně upozorňovala na nedostatky ostatních dětí, aby ta její byla v co nejlepším světle, a přitom o nic nešlo, všechny děti se snaží, jsou teprve měsíc ve škole, tak není co řešit. Jak byste na takovou paní VIP reagovaly? ![]()
Příspěvek upraven 07.10.14 v 11:50
**@tatumi byste na takovou paní VIP reagovaly?
Nijak, paní učitelka stejně ví svoje. ![]()
Dcera sice chodí do školky, ale máme tady takovou matku. Jsem ráda, že se s jejím dítětem naše malá nepotká ve škole. Takové matky opravdu nemusím, vždycky se držím, abych ji už něco neřekla.