Prvňáčci 2014

5631
16.9.14 16:55

Prvňáčci 2014

Ahoj holky, máme doma prvňačku a tak jsem si říkala, že by bylo fajn poznat rodiče dalších malých školáků a probírat vše kolem. Třeba tady nebo ve skupině.
Najde se někdo, kdo by se přidal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
16.9.14 17:06

Ahoj :mavam: Já se ráda přidám, mám dceru v 1třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
16.9.14 17:15

Taky se hlásím, mám doma prvňáčka - kluka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
16.9.14 17:33

Bezva. :mavam:

Co děti, líbí se jim ve škole? A jaký z toho máte pocit vy?

U nás už na dotaz „Co se ti líbí nejvíc ve škole?“ padla odpvěď: „Družinka.“ :lol: Ale jinak jo, líbí se a mně t asi ještě nedošlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
16.9.14 17:41

Také mám doma prvnáčka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
16.9.14 17:45

Matyáš říká, že nejvíc se mu líbí učení :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem z toho furt taková zmatená nebo jak to napsat :D

A už u vás známkují?
U nás první dva týdny jen jedničky nebo nic, tenhle týden se přidaly dvojky, příští týden i trojky a pak od října už se bude známkovat natvrdo. Tak jsem na to zvědavá…Nějak si u těch prvňáčků neumím představit, že by dostali pětku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
16.9.14 17:45
@Alichi píše:
Bezva. :mavam:

Co děti, líbí se jim ve škole? A jaký z toho máte pocit vy?

U nás už na dotaz „Co se ti líbí nejvíc ve škole?“ padla odpvěď: „Družinka.“ :lol: Ale jinak jo, líbí se a mně t asi ještě nedošlo. :lol:

Líbí:)i rád píše úkoly a dělá ze sebe důležitého:)Jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží:)DO družiny nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.9.14 17:48

@Alyss už se u vás takhle známkuje, tý jo. U nás se dávají zatím jen jedničky, razítka s úsměvem apod.., zatím učitelka neříkala, že by se chystala k nějakému většímu známkování. Synovi se ve škole zatím líbí, družina samozřejmě ze všeho nejvíc, tak doufám, že se mu bude líbit i nadále :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
16.9.14 17:55
@Alyss píše:
Matyáš říká, že nejvíc se mu líbí učení :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem z toho furt taková zmatená nebo jak to napsat :D

A už u vás známkují?
U nás první dva týdny jen jedničky nebo nic, tenhle týden se přidaly dvojky, příští týden i trojky a pak od října už se bude známkovat natvrdo. Tak jsem na to zvědavá…Nějak si u těch prvňáčků neumím představit, že by dostali pětku 8o

my zatím samý 1,uvidíme jak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
16.9.14 17:58

@clovek Taky mě to hodně překvapilo. Učitelka říkala, že je to hlavně proto, abysme věděli, že něco dělají špatně.
A to ještě horší známka je i za to, když třeba uč. řekne, ať vyplňují obyčejnou tužkou a oni to vyplní pastelkou a naopak. Takže já se teda lehce děsím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
16.9.14 17:58

Ahoj, mám prvňáka :mavam:
Známky zatím nedostávají jen razítka pokud není písanka vyloženě zprasená :lol:, jinak V. (už se ptal, jestli to není římská pětka :lol: )
Dneska jsem stříhala první písmenko, jinak dělají furt čárky a kroužky a je to strašně otravný (jeho slova). Jinak se mu nejvíc líbí čas na svačinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
16.9.14 18:01

Hlavně se bojím, že kdyby dostal horší známku, že se zasekne..On je hroznej puntičkář, potřebuje mít všechno nejlepší, ty jedničky ho hrozně nabudily a už první týden hlásil, že jiné známky nosit nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
16.9.14 18:08

@clovek :mavam: Že to není tak dávno, co jsme se sešly v diskuzi „poprvé ve školce“ (nebo tak nějak).

U nás se zatím neznámkuje, říkala, že až od října. A spíš, než že dostane špatné razítko, nedostane žádné (naštěstí má dcera zatím všechna), nepovedený úkol přeškrtne a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
16.9.14 18:09

Holky a budeme tady, nebo se mám pkusit o nějaku skupinu (nikdy jsem žádnou nezakládala :andel: )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
16.9.14 18:18

U nás se jede podle nějakého nového systému,.učí se zatím tiskací písmenka…klikyháky přijdou časem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí