Prvnáček a peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.5.13 15:43
@Anonymní píše:
@Sluníčkonesvítí
V jedné diskuzi, myslí že zrovna včera si psala že ve svých 26 letech se považuješ za ženu ve středním věku ale dle tvého vyjadřování bych soudila že půlka těch prvňáčku by tě strčilo do kapsy. Pokud do školy naběhne 10 takovej jako si ty tak to se nedivim že někteří kantoři končí na antidepresivech a navíc pokud mluvíš o dozoru, ten dozor je většinou o přestávkach na chodbách atd. no nevim, vžiju se do role dozoru, budu lítat na wc koukat zda mi tam děti nekouří, nefetujou a nesouloží, potom proběhnu všechny třídy a každého dítěte se zeptam jestli je vše ok a zda mi nechce něco říct a potom půjdu do kabinetu si dát lexauriny abych vydržela další půl dne učit a jít dětem příkladem. Prosimtě nevim jaké máš vzdělání ale dodělej si MGR a jdi učit. TY ZMĚNÍŠ SVĚT!!!

Ano, takhle si já představuju dozor! Pokud to učitel nezvládá, neměl si tohle povolání vybrat. A scénu bych neudělala učitelce předevšema, ale do očí bych jí řekla pěkně od plic, že svou práci nezvládá. Když já chodila do 1. třídy, měla jsem dost starou učitelku a jak zjistila, že nějaké dítě dělá něco, co by dělat nemělo (myslím ty větší prohřešky), tak si vzala dítě do kabinetu a sešvihala ho pravítkem! I já dostala, protože jsem spolužákovi sebrala svačinu a snědla jí, protože jsem na to měla chuť. Dostala jsem zaslouženě a ani mě nenapadlo to někdy zopakovat a stěžovat si doma. Je pravda, že učitelka časem dopadla špatně, protože děti si stěžovaly, ale myslím si, že není od věci někdy takových metod. Ono se to sice nesmí, tak ale aspoň snížit známku z chování, aby si to dítě zapamatovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.5.13 15:46

@Sluníčkonesvítí OMG…no comment…

• Citovat
  • Upravit
22258
3.5.13 15:47

@Sluníčkonesvítí, s takovými bláboly nemá smysl polemizovat, tomu se fakt dá jenom smát :roll:

V téhle diskusi se prezentuješ jako totálně nevyzrálá puberťačka, což je u maminy dvou dětí dost smutný pohled. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.13 15:50

@BohunkaP ne, já se tu prezentuju jako milující matka, co si umí došlápnout na to, když někdo mým dětem ubližuje, ale zároveň vyžaduje, aby učitelé i mé dítě razantně potrestali, když něco vyvede. To vy ostatní jste matky na baterky, co se nedokážete postavit za svý dítě a spokojíte se s tytyty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22258
3.5.13 15:52

Tak teď jsme to dostaly :mrgreen: :mrgreen: :roll:

Za „matku na baterky“ jsem tu ještě označená nebyla, to je inovace :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.5.13 15:55
@BohunkaP píše:
Tak teď jsme to dostaly :mrgreen: :mrgreen: :roll:Za „matku na baterky“ jsem tu ještě označená nebyla, to je inovace :mrgreen: :mrgreen:

Zvykej si…jdu se dobít…bliká mi kontrolka… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26447
3.5.13 15:56

@Sluníčkonesvítí

no ty seš dáreček… noční můra každé učitelky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22258
3.5.13 15:57
@Jitka1976 píše:
Zvykej si…jdu se dobít…bliká mi kontrolka… :mrgreen:

Nedobíjej, nebuď hloupá… když se vybiješ, flákneš sebou na gauč a můžeš si zdřímnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.5.13 16:00
@BohunkaP píše:
Nedobíjej, nebuď hloupá… když se vybiješ, flákneš sebou na gauč a můžeš si zdřímnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Já se právě na tom gauči dobíjím… :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
854
3.5.13 16:03

Zrovna nedávno jsem dopsala bakalářku o šikaně. Málokteré dítě se s tím doma svěří, že mu někdo nějakým způsobem ubližuje, takže když už se svěří, pravděpodobně chce, aby se to nějak řešilo a samo na to nemá sílu. Proto bych zakročila. Neříkám, že bych šla vyliskat holčičku nebo seřvala učitelku, že děcka nehlídá, ale snažila bych se najít řešení (ve spolupráci s pedagogem), aby se to už neopakovalo. Divily byste se, co taková neřešená šikana může s tím děckem udělat. Mělo by se tomu předcházet a případně, když už se to stane, tak řešit. Ne před tím zavřít dveře a dělat, že se nic neděje… Dcerce bych mimo jiné poradila, aby se s holčičkou zkusila sama nějak domluvit, případně se s ní přestat kamarádit, aby si třeba našla jinou kamarádku atd. Hlavně, aby měla někoho, kdo jí pomůže, když jí někdo ublíží a pokud ve třídě jiné kamarády, kteří by se jí zastali nemá, tak by to měl řešit rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22258
3.5.13 16:04

@Jitka1976… místo abys došlapávala a bila se za své chudinky dětičky :mrgreen: Že Ty nejedeš na Duracell? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.5.13 16:09
@BohunkaP píše:
@Jitka1976… místo abys došlapávala a bila se za své chudinky dětičky :mrgreen: Že Ty nejedeš na Duracell? :mrgreen:
:oops: S platem učitelky si Duracellky nemůžu dovolit… :( A za dětičky se biju denně ve školce… :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30457
3.5.13 16:41

@Sluníčkonesvítí Jste skutečně tak hloupá nebo je to jen póza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.13 17:13

@hanka.br. Já ta hloupá taky opravdu nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30457
3.5.13 17:23

@Sluníčkonesvítí Nemáte o učitelské práci ani za nehet ponětí, neumíte řešit problémy s klidem, jste jen „chytrá“, agresivní, děti byste buď mlátila pravítkem v kabinetě nebo je nazývala malými svi*ěmi, hned víte, kdo svou práci nezvládá a jak vypadá dozor na chodbě, přitom jste sama nikdy tuhle práci nedělala a nevíte o ní nic.Jen až Vaše zlatíčko bude mít s někým problém a nějaká jiná šílená hysterická matka si ho někde podá, budete první, kdo bude vyvádět. Nemůžu uvěřit, že takové názory, které tady prezentujete, může mít dospělý rozumný člověk a může je myslet vážně. Jen se modlím, abych nikdy v životě neměla ve své praxi s podobným typem co do činění. Za dvacet let se mi to nestalo, budete zřejmě unikát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí