Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@terinka4444 píše:![]()
a bude hůř, si pamatuju, jak přišel brácha ze školy, to už chodil na gympl a povídá: Já vám řeknu, venku je fakt pekelná zima, ráno taková nebyla, ale teď odpoledne, to je fakt nelidský taková zima, jsme myslel, že ani nedojdu domů, jak jsme mrznul, hnusná zima. Mamka se tak na něj podívala a pravila : Kde máš zimní bundu? Brácha vytřeštil oči a povídá: Jsem si jí asi zapomněl v šatně.
@Kelsey píše:
Co nastříhat, to ještě šlo, i kdyz taky se mi taky nechtelo a pak to delala posledni mozny den nez to meli mit, jsem to nastrihala na hromadu a pak musela tridit a skládala do té slozky, 2× předělával, aby byly velké a u toho malé, pak mi to nevycházelo. Nesedělo to k sobě, tak posunout, ty boxy rozdělit at to sedi.
Moje nervy, moje nervy.
holka zlatá, jen to čtu a jsem demotivovaná. Nebude lepší napsat mému dítěti na zítra omluvenku?
@mischelinka píše:
holka zlatá, jen to čtu a jsem demotivovaná. Nebude lepší napsat mému dítěti na zítra omluvenku?
@jdukolem píše:![]()
![]()
nemáš si to nechávat na poslední chvíli
A jinak děti měly první den úkol - bludiště - najdi cestu od krtka k hromádce. a kamarádka se mě dnes ptala, jestli jsme to měli dobře
A to jako zcela vážně. Ono totiž ne
@mischelinka píše:
A jinak děti měly první den úkol - bludiště - najdi cestu od krtka k hromádce. a kamarádka se mě dnes ptala, jestli jsme to měli dobřeA to jako zcela vážně. Ono totiž ne
@Kelsey píše:
Co nastříhat, to ještě šlo, i kdyz taky se mi taky nechtelo a pak to delala posledni mozny den nez to meli mit, jsem to nastrihala na hromadu a pak musela tridit a skládala do té slozky, 2× předělával, aby byly velké a u toho malé, pak mi to nevycházelo. Nesedělo to k sobě, tak posunout, ty boxy rozdělit at to sedi.
Moje nervy, moje nervy.
no bacha, my jsme v první třídě ještě všechna vystřižená písmenka, čísla a znaky zezadu podepisovali (teda já místo dcery). To teprve bylo. Ale paní učitelka to naštěstí zadávala postupně.
@terinka4444 píše:![]()
![]()
![]()
zase co si budeme povídat, někdy ty učitelky dají to zadání tak nejasně, že zaváháme všechny. Kamarádky, co mají dítě výš, to tak prý mají docela často. Ještě, že je dneska volání pomalu zadarmo ![]()
@nozu píše:
no bacha, my jsme v první třídě ještě všechna vystřižená písmenka, čísla a znaky zezadu podepisovali (teda já místo dcery). To teprve bylo. Ale paní učitelka to naštěstí zadávala postupně.
tak my si máme prý udělat značku na jednotlivé pastelky. To teda nedělám, ale někteří poctivě značkují
@hanka.br. Neblbni, čísla se stříhaj podle toho, jak se je učí, a nepotřebná jsou doma v trezoru. Když je maj komplet, tak až budou mít 6, už jí nebudou mít ![]()
@kotyk píše:
@hanka.br. Neblbni, čísla se stříhaj podle toho, jak se je učí, a nepotřebná jsou doma v trezoru. Když je maj komplet, tak až budou mít 6, už jí nebudou mít
tak tak, instrukce je jasná, nestříhat dopředu, jen podle pokynů. Jak jde o čísla a písmena, tak nebýt za hujera!
@kotyk píše:
@hanka.br. Neblbni, čísla se stříhaj podle toho, jak se je učí, a nepotřebná jsou doma v trezoru. Když je maj komplet, tak až budou mít 6, už jí nebudou mít
Já jsem ve fázi adaptačních aktivit dětí i rodičů, dát jim úkol jsem si ještě netroufla ![]()
@hanka.br. píše:
Já jsem ve fázi adaptačních aktivit dětí i rodičů, dát jim úkol jsem si ještě netroufla
@hanka.br. píše:
Já jsem ve fázi adaptačních aktivit dětí i rodičů, dát jim úkol jsem si ještě netroufla
já chci k vám do třídy ![]()
Tak to u ná je taky veselo už si neskočil na oběd prý se mu nechtělo
Dneska zase nedal vypracovaný domací úkol myslel si že ho nemá tak už byl napsanej na tabuli za to ho měl v tašce
A ještě v jídelně mají mísy s polívkou na stole tak si nalil polívka mu nechutnala tak ji vylil zpátky
To jen co vím další snad ani vědět nechci ![]()