Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já nakonec dala odklad, protože se mi zdá, že se mu to mluvení spíš zhoršuje než zlepšuje ![]()
@Tamtama synátor právě má po odkladu, je srpňátko a prospělo mu to, většinu dohnal, i když sykavky ještě trénujeme.
Ahojky me syn pujde na speciální logopedickou školu. Má nekdo nejaký seznam co vse potrebuje prvnak?
ja jen že jsem na nej sama tak musim kupovat vybavu postupne ![]()
@Marki1985 píše:
Ahojky me syn pujde na speciální logopedickou školu. Má nekdo nejaký seznam co vse potrebuje prvnak?ja jen že jsem na nej sama tak musim kupovat vybavu postupne
tak ono je toho celkem dost, ale každá škola či paní učitelka může preferovat něco jiného. Takže koupení sešitů a podobných bych nechala opravdu až na to září. Stejně tak asi bačkůrky a boty na Tv, protože kdoví jak mu do září skočí noha.
Spíš bych teď koupila třeba tašku, pouzdro a pytlík na TV a na zbylé šetřila ![]()
@Keyllah píše:
tak ono je toho celkem dost, ale každá škola či paní učitelka může preferovat něco jiného. Takže koupení sešitů a podobných bych nechala opravdu až na to září. Stejně tak asi bačkůrky a boty na Tv, protože kdoví jak mu do září skočí noha.
Spíš bych teď koupila třeba tašku, pouzdro a pytlík na TV a na zbylé šetřila
boty a obleceni neee roste jak zvody klidne preskakuje velikosti. Jsem rikala ze kdyby mel odklad tak by byl uz velky jak ucitelka
4 spis beru zakladni veci treba na vytvarku desky cisla pocitadlo apod. ![]()
@bjetuschka my odklad nemame na logopedii chodime. trénujeme dlooouho pismeno L pak sykavky a samozřejme R a Ř. Jinak jsme byli na testu školní zralosti doporučili nam specialni logopedickou skolu. Myslim ze se tam výrazne zlepsí😀
@Marki1985 Opravdu nakupuj, až dostaneš seznam ze školy (obvykle někdy v červnu po informační schůzce).
Moje dítě do první třídy třeba vůbec nepotřebovalo věci na výtvarku, dali jsme peníze a učitelka vše nakoupila hromadně. Taktéž desky na písmena a čísla - učitelka tyhle nesmysly vůbec nepoužívala.
Naopak nůžky chtěla výslovně špičaté.
Pytlík na přezůvky nepotřebuje, bačkory mají ve skříňce.
Pytlík na tělocvik nám byl těžce nedoporučen a paní učitelka měla pravdu - děti preferují velkou látkovou tašku s uchy.
Na papírové hodiny loni díky distanční výuce ani nedošlo atd.
Takže spíš si ty peníze odkládej někam do prasátka a teď kup maximálně tašku, penál, fixy, trojhranné pastelky, obyčejné tužky (1,2,3) a ořezávátka.
@Svistice píše:
@Marki1985 Opravdu nakupuj, až dostaneš seznam ze školy (obvykle někdy v červnu po informační schůzce).
Moje dítě do první třídy třeba vůbec nepotřebovalo věci na výtvarku, dali jsme peníze a učitelka vše nakoupila hromadně. Taktéž desky na písmena a čísla - učitelka tyhle nesmysly vůbec nepoužívala.
Naopak nůžky chtěla výslovně špičaté.
Pytlík na přezůvky nepotřebuje, bačkory mají ve skříňce.
Pytlík na tělocvik nám byl těžce nedoporučen a paní učitelka měla pravdu - děti preferují velkou látkovou tašku s uchy.
Na papírové hodiny loni díky distanční výuce ani nedošlo atd.Takže spíš si ty peníze odkládej někam do prasátka a teď kup maximálně tašku, penál, fixy, trojhranné pastelky, obyčejné tužky (1,2,3) a ořezávátka.
super tak ja se teda zklidnim
![]()
@Tamtama Spíš bych raději koupila batoh, co vydrží 1.-4. třída ![]()
Ahoj, ucite se z tehle knizky? Nakopirujte mi nekdo rposim stranu s opakovani na tema slova pribuzna, predpony atd. Moc diky ![]()
Asi je to strana 28.