Prvňáci 2020/2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
28.4.20 16:20

Já nakonec dala odklad, protože se mi zdá, že se mu to mluvení spíš zhoršuje než zlepšuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
28.4.20 16:46

@Tamtama synátor právě má po odkladu, je srpňátko a prospělo mu to, většinu dohnal, i když sykavky ještě trénujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
7.3.21 16:47

Ahojky me syn pujde na speciální logopedickou školu. Má nekdo nejaký seznam co vse potrebuje prvnak? :mrgreen: ja jen že jsem na nej sama tak musim kupovat vybavu postupne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41152
7.3.21 16:58
@Marki1985 píše:
Ahojky me syn pujde na speciální logopedickou školu. Má nekdo nejaký seznam co vse potrebuje prvnak? :mrgreen: ja jen že jsem na nej sama tak musim kupovat vybavu postupne :mrgreen:

tak ono je toho celkem dost, ale každá škola či paní učitelka může preferovat něco jiného. Takže koupení sešitů a podobných bych nechala opravdu až na to září. Stejně tak asi bačkůrky a boty na Tv, protože kdoví jak mu do září skočí noha.
Spíš bych teď koupila třeba tašku, pouzdro a pytlík na TV a na zbylé šetřila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
7.3.21 17:01
@Keyllah píše:
tak ono je toho celkem dost, ale každá škola či paní učitelka může preferovat něco jiného. Takže koupení sešitů a podobných bych nechala opravdu až na to září. Stejně tak asi bačkůrky a boty na Tv, protože kdoví jak mu do září skočí noha.
Spíš bych teď koupila třeba tašku, pouzdro a pytlík na TV a na zbylé šetřila ;)

boty a obleceni neee roste jak zvody klidne preskakuje velikosti. Jsem rikala ze kdyby mel odklad tak by byl uz velky jak ucitelka :mrgreen: 4 spis beru zakladni veci treba na vytvarku desky cisla pocitadlo apod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
7.3.21 17:05

@bjetuschka my odklad nemame na logopedii chodime. trénujeme dlooouho pismeno L pak sykavky a samozřejme R a Ř. Jinak jsme byli na testu školní zralosti doporučili nam specialni logopedickou skolu. Myslim ze se tam výrazne zlepsí😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.3.21 18:02

@Marki1985 Opravdu nakupuj, až dostaneš seznam ze školy (obvykle někdy v červnu po informační schůzce).
Moje dítě do první třídy třeba vůbec nepotřebovalo věci na výtvarku, dali jsme peníze a učitelka vše nakoupila hromadně. Taktéž desky na písmena a čísla - učitelka tyhle nesmysly vůbec nepoužívala.
Naopak nůžky chtěla výslovně špičaté.
Pytlík na přezůvky nepotřebuje, bačkory mají ve skříňce.
Pytlík na tělocvik nám byl těžce nedoporučen a paní učitelka měla pravdu - děti preferují velkou látkovou tašku s uchy.
Na papírové hodiny loni díky distanční výuce ani nedošlo atd.

Takže spíš si ty peníze odkládej někam do prasátka a teď kup maximálně tašku, penál, fixy, trojhranné pastelky, obyčejné tužky (1,2,3) a ořezávátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
7.3.21 18:16
@Svistice píše:
@Marki1985 Opravdu nakupuj, až dostaneš seznam ze školy (obvykle někdy v červnu po informační schůzce).
Moje dítě do první třídy třeba vůbec nepotřebovalo věci na výtvarku, dali jsme peníze a učitelka vše nakoupila hromadně. Taktéž desky na písmena a čísla - učitelka tyhle nesmysly vůbec nepoužívala.
Naopak nůžky chtěla výslovně špičaté.
Pytlík na přezůvky nepotřebuje, bačkory mají ve skříňce.
Pytlík na tělocvik nám byl těžce nedoporučen a paní učitelka měla pravdu - děti preferují velkou látkovou tašku s uchy.
Na papírové hodiny loni díky distanční výuce ani nedošlo atd.Takže spíš si ty peníze odkládej někam do prasátka a teď kup maximálně tašku, penál, fixy, trojhranné pastelky, obyčejné tužky (1,2,3) a ořezávátka.

super tak ja se teda zklidnim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
7.3.21 22:13

Bude vůbec aktovka potřeba? Aby zas nesedeli doma.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.3.21 22:29

@Tamtama Spíš bych raději koupila batoh, co vydrží 1.-4. třída 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16429
12.11.24 17:42

Cestina pracovni sesit 4. Tr.

Ahoj, ucite se z tehle knizky? Nakopirujte mi nekdo rposim stranu s opakovani na tema slova pribuzna, predpony atd. Moc diky :kytka:
Asi je to strana 28.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati