Prvňák a úkoly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanullka
6.1.13 20:45

Já bych ho taky asi nechala doma, jestli můžeš. Každopádně ta učitelka je teda zvláštní :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
6.1.13 20:47

Vysvětlit to nemá cenu, ona mi stejně řekne že to neřekla, to už tady taky bylo. Stejně vypadá že má horečku, tak ho asi nechám.

• Citovat
  • Upravit
15811
6.1.13 20:51

Tak nechej doma…ja bych nechala, mame doma strasneho citu, jak neco nema udelane presne jak to uc. chce tak se strasne rozciluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
6.1.13 21:15
@ohýnek píše:
tak ěm pastelky neokusuje, jen už máme od začátku roku páté. Protože ani nelámavé nejdou ořezat a lámou se :-D

Já mám na ořezávání doma dvě ořezávátka. Na tenké tužky používám ořezátko na kličku (je přidělané na stole) a na silné používám elektrické ořezávátko (to stolní totiž není udělané na krouhání silných pastelek :roll: ).

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
7.1.13 14:06

@ohýnek Tak jak jste to s malým vyřešili?

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
7.1.13 14:26
@Hanullka píše:
@ohýnek Tak jak jste to s malým vyřešili?

jsme doma, půlku už máme napsanou :)

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
7.1.13 16:11

@ohýnek No vidíš, tak to dneska stihnete.
My dnes vyfásli první trojku - z opisu, to jí teda fakt nejde, nebo spíš ji to nebaví. Dneska bude celý večer psát :cert:. Taky vaše děti píší pořád opisy?

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
7.1.13 17:38
@Hanullka píše:No vidíš, tak to dneska stihnete.
My dnes vyfásli první trojku - z opisu, to jí teda fakt nejde, nebo spíš ji to nebaví. Dneska bude celý večer psát :cert:. Taky vaše děti píší pořád opisy?

jj, píšou. Tak nevim co stihneme, protože sousedka mi donesla úkoly ze školy a máme si dopsat tři stránky v matematice, dvě v písance + sešity. říkala jsem jí proč jsme dneska nešli a ona ten vánoční sešit vůbec neměla.

• Citovat
  • Upravit
15811
7.1.13 18:41

U nás zatím žádné opisy nepíšou :think: jen mají každý den 4řádky psaní v písance.
@ohýnek teda tak to je mazec, někdo nedostal nic a druhý dostal i za něj :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
7.1.13 18:43
@pvmr

Přitom je ten druhý na tom známkově huř než my

• Citovat
  • Upravit
15811
7.1.13 18:43

Já jsem jen zvědavá, z toho co náš mladej říká, že děti dostávají i pětky! jestli v pololetí a na konci roku dostanou všichni jedničky (jak to aspoň bývalo zvykem) nebo budou mít i dvojky :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.1.13 18:44

@ohýnek tak to teda nechápu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
7.1.13 18:45
@pvmr píše:
Já jsem jen zvědavá, z toho co náš mladej říká, že děti dostávají i pětky! jestli v pololetí a na konci roku dostanou všichni jedničky (jak to aspoň bývalo zvykem) nebo budou mít i dvojky :( :think:

máme více méně jedničky a dvojky, asi čtyři trojky a ve čtvrtletním hodnocení máme ze všech předmětů 2-, nechápu kde to vzala a jsem taky zvědavá co bude v pololetí

• Citovat
  • Upravit
15811
7.1.13 18:55

@ohýnek nám na čtvrtletí ani žádné známky nenapsala :! že prý ona má známky u sebe (a nás to asi nemá ani co zajímat :! ) Mě teda pěkně na..re jestli budou i dvojky, myslím že to patří k první třídě že mají jedničky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
7.1.13 19:51

Děti měly na čtvrtletí samé jedničky, ale pak začaly nosit dvojky. Jedničky převažují, ale známky stíhám hlídat v notýsku tak maximálně do půlky měsíce. Pak už nevím, kde co přibylo :roll:.
Dneska děti měly číst jednu stránku ze slabikáře, ale bylo toho hodně, tak jsem je nechala číst každého jen jednou.
Před svátky děti psaly test z angličtiny - deset čísel, deset barev a slovíčka 8o. Na slovíčkách vyhořel kluk, z dvaceti měl pět, které nevěděl (přiznal se, že buď nevěděl, co to je, nebo nevěděl, jak to nakreslit). Třeba nenakreslil letadlo, pravítko, další věci si nepamatuji. Holka měla jen jedno slovíčko, které nevěděla :potlesk:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi