Prvňák u zubaře

4071
21.3.19 10:17

A co odměna? Muze pak jit do hrackarstvi a neco si vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucenka
21.3.19 10:17

My to vyřešili analgosedací. U nás si tedy ještě nechal dát injekci. Ale pak už neotevřel pusu.
Motivace odměnou nijak nepomohla.

• Citovat
  • Upravit
1883
21.3.19 10:39
@sediza píše:
A co odměna? Muze pak jit do hrackarstvi a neco si vybrat?

Slíbeného měl půl království. Motivovaný byl dost, ale všechnu motivaci překonal strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
21.3.19 10:42
@AlphaOmega píše:
Slíbeného měl půl království. Motivovaný byl dost, ale všechnu motivaci překonal strach.

Nemohli byste jít s nějakým jiným dítětem z rodiny nebo od známých, které to dává v klidu? Příklady táhnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
21.3.19 10:43

a co mu sdělit, že pokud nebude spolupracovat, půjde do ordinace sám ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
21.3.19 10:45
@zrcadlo píše:
Nemohli byste jít s nějakým jiným dítětem z rodiny nebo od známých, které to dává v klidu? Příklady táhnou…

Napadlo mě příště ho do ordinace poslat samotného (po dohodě s lékařem), přecijen dítě jinak reaguje jinak v přitomnosti rodiče. Je mi jasné, že to bude pro něj silně stresové, ale doktor je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37142
21.3.19 11:22

Já si pamatuj na sebe, jako malá sem se šíleně bála zubaře, kolikrát sem doslova utekla v půlce vrtání třeba, neosetritelna :oops: ten strach byl prostě silnější. Nicméně pomohlo když mě máma nechala v ordinaci samotnou s dr, nebo šel táta, který byl přísnější. Ono v přítomnosti té milující maminky si děti kolikrát dovolí víc. Už tam nebyla ta miminka, která povolí a odvede mě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
21.3.19 12:47

@AlphaOmega ahoj…je to tak,máme s tím v ordinaci nejlepší zkušenost.Rodice (po dohodě)zůstávají v čekárně,dítě se pak chová úplně jinak a rodiče se nestačí divit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí