První dítě bez problémů, druhé se nedaří

Anonymní
31.1.15 21:57

Prvni dite bez problemu, druhe se nadari

Ahoj holky, jdu si tak trochu postěžovat…Mame 2 letou dcerku…otěhotněla jsem vlastne hned po vysazeni antikoncepce…Uz asi tak 3/4 roku se snažíme o druhé mimco a porad nic:((( Kde muze byt problém?? Když jsem byla na KO u dr, tak mi řekl, ze me telo je perfektne pripravene na tehotenstvi…no a ono nic:((( Jen takova minipoznamka, doufam, ze nekteri nebudou rypat - dcera si ještě občas cucne mlika ode me - tak 2× za den…) Uz z toho zacinam byt trosku nervozni a abych nebyla ještě vic, tak ovulaci si nemerim…
Omluva za anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Siluet
31.1.15 22:02

Myslím, že to může být kojením :nevim: menstruaci máš?

• Citovat
  • Upravit
9269
31.1.15 22:02

A co vysoká hladina prolaktinu? Když kojíš, tak může být zodpovědný za to, že se nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
31.1.15 22:03

Ahoj, ja jsem kojeni kvuli otehotneni ukoncila. Jinak kojeni 2× za den ma urcite vliv na plodnost. Kojila jsem rok a pul a ve 2 letech je to spise o psychice, nez ze by to potrebovalo.
Jinak zdrava strava je samozrejmosti :)
Hodne stesti :!

Příspěvek upraven 31.01.15 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.15 22:03

Taky mě napadl prolaktin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
31.1.15 22:05

Nechala bych si na gyndě udělat odběr krve. Jinak to dr. Nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
31.1.15 22:05

Kojení jako antikoncepce funguje jen pokud se kojí minimálně každé 4 hodiny, takže velký vliv to mít nebude :) taky jsem otěhotněla pro kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
31.1.15 22:12

@LaraA když jsem byla na druhém iui, tak v Car hned šli po prolaktinu. A to jsem byla skoro rok po porodu a dcerku jsem nikdy nekojila. Ten hormon může v těle něco blokovat. Taky velká nervozita při čekání na mimčo, hraje svou velkou roli. O tom bych mohla psát romány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.1.15 22:13

Tu ovulaci bych si zjistila. ale pokud máš MS, neměl by to být problém. my druhého a třetího počali při docela častém kojení, a ještě ve dny, kdy to mělo být bezpečné, třetího při dvojnásobném kojení. ale MS cyklus jsme v té době měla, před 2: proběhly 3, před 3. 5 cyklů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
31.1.15 22:21

@slavuska1 ahojky, vím že to sem nepatří, ale už se nedostanu do vaší diskuse. Koukám, že chlapeček… Gratuluji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.15 22:24

No prave, prave, holky, kojeni na to muze a nemusi mit vliv, prave jsem byla u kamarádky, která ma rocniho prcka a kazdym dnesm bude rodit, takze otěhotněla při plnem kojeni malého…vim, ze je to pripad od pripadu, ale uz je mi to divne… MS mam docela pravidelnou - plus, minus tyden…ovulku většinou poznam podle bolesti v podbrisku, ale uplne presne si jista nejsem no…

• Citovat
  • Upravit
1483
31.1.15 22:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si tak trochu postěžovat…Mame 2 letou dcerku…otěhotněla jsem vlastne hned po vysazeni antikoncepce…Uz asi tak 3/4 roku se snažíme o druhé mimco a porad nic:((( Kde muze byt problém?? Když jsem byla na KO u dr, tak mi řekl, ze me telo je perfektne pripravene na tehotenstvi…no a ono nic:((( Jen takova minipoznamka, doufam, ze nekteri nebudou rypat - dcera si ještě občas cucne mlika ode me - tak 2× za den…) Uz z toho zacinam byt trosku nervozni a abych nebyla ještě vic, tak ovulaci si nemerim…
Omluva za anonym

Je do to pekne ze dceru jeste kojíte..vubec se za to nemusite stydět..celosvětový průměr kojeni je cca 5let takze mate jeste rezervu :mrgreen:..běžné otehotni maminky i pri mnohem častějších intervalech kojeni, hlavne v noci a koji cele těhotenství..v tom bych problém nespatrovala..spis to bude v psychice..zkuste se vic soustředit na neco jineho..uvidíte ze se podaří..delejte veci tak jak je vam to příjemné a jak to vyhovuje vam dceři i manželovi a uvidíte brzy se podaří..preji hodne energie aby jste byla v klidu.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.15 22:33

@NikSo No, ja jsem to tam napsala proto, ze okoli to az tak pozitivne nebere, spise s posměšky, ze uz je to velka holka…ale to je mi fuk :-D No, popravde na to prave nejsem nijak upnuta, jsem v naprostem klidu, spoustu aktivit, nevim, jen uz mi to prijde divne, ze takovou dobú a porad nic…tak zacinam byt spis nervozni z toho, protože bysme pro malou chteli sourozence, no…hmhm…Dekujii :hug:

• Citovat
  • Upravit
1483
31.1.15 22:40
@Anonymní píše:
@NikSo No, ja jsem to tam napsala proto, ze okoli to az tak pozitivne nebere, spise s posměšky, ze uz je to velka holka…ale to je mi fuk :-D No, popravde na to prave nejsem nijak upnuta, jsem v naprostem klidu, spoustu aktivit, nevim, jen uz mi to prijde divne, ze takovou dobú a porad nic…tak zacinam byt spis nervozni z toho, protože bysme pro malou chteli sourozence, no…hmhm…Dekujii :hug:

Okolí vam muže byt ukradene, pokud jste vy i dcera spokojene..a vliv na otěhotnění to opravdu nema..nestresujte se nejakym prolaktinem a spol..Vaše tělo funguje a je ok podle toho co pisete..ja podruhé uz myslela ze ani neotehotnim..manzel je " neplodny" a povedlo se..dokonce po treti a hned 9m po porodu..zkusila bych bylinky pro začátek..kontryhel.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.15 22:44

@NikSo Jojo, spokojene jsme obe dve, ani nevim, kdo vic:-D Prave si rikam, ze když uz jedno ditko mame, tak ve druhem by byt problém nebyl…Ale co amme v okoli, tak většinou ti, kterym se podarilo prvni ditko hned, tak s druhym měli problem a obracene, kdo mel problem při prvním, tak druhé bylo hned… :cert: Kontryhel vyzkousim, dekuji moc:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex