První hlídání

13.1.25 21:55

První hlídání

Ahoj holky, kdy jste poprvé nechali malého hlídat?
Synovi je necelých 7 měsíců a manžel na mě tlačí, že bychom si na valentýn mohli zajít na véču a dát malého na 3 hoďky tchýni, ale já se na to vůbec necítím.. Nemám s ní moc dobré vztahy a nevěřím ji, z mé strany nemám hlídání
syn bere léky na křeče, které měl v porodnici a doktorka mu teď chce měnit léčbu a já mám strach, že by je mohl mít a já u toho nebyla.. manžel tyto problémy úplně vypustil, že žádné křeče nemá atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23018
13.1.25 21:58

@Michaelaa715 já byla na první dítě taky dost úzkostliva a kojila jsem, tak nikdo stejně s hlídáním neotravoval. U druhého to bylo horší, chodila jsem do školy, hlídala moje babička a manžel.
Dělej jak to cítíš ty, ty jsi matka. Večeři bych objednala domu a syna nikam nedávala. Dát dítě člověku, kterému nevěříš na hlídání, stejně bys měla celou večeři nervy co s ním je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.25 22:04

@lucynka25 nabízela jsem manželovi, že můžeme jít posedět dřív i s malým, malý je klidný, takže nehrozí že by tam plakal nebo tak, ale to se manželovi nelíbí 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
13.1.25 22:12
@lucynka25 píše: Více

To souhlasím, taky bych raději objednala jidlo domu a udelala si pěkný večer az malý usne. A kvůli Valentýnu bych ani hlídání neshanela, ještě když je to takové mimi a maminku potřebuje hlavně večer.

Moje miminko má teprve 4 měsíce, ale později jsem si třeba jistá, že ji taky nechci dávat tchyni, protože má na spoustu věcí ohledne vychovy a pristupu k detem jiný pohled než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.25 22:16

@Dn0712 vím, že jednou to přijde, kdy ji ho dáme na hlídání, ale už teď se toho děsím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
13.1.25 22:17
@Michaelaa715 píše: Více

No ono to je těžké, když nikoho jiného nemáte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2881
13.1.25 22:18

Podle me tchyne tlaci na manzela na hlidani. Taky bych tak male mimco na tri hodiny medala, ani vlastni mame. Max na spani do kocaru a domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.25 22:20

@Janee19 To ne, od té doby co se malý narodil ho viděla asi 5×, všude vypráví jak je pyšná babička, ale nepřijede se na něj ani podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
13.1.25 22:45

Syn měl pár měsíců, když ho občas hlídala sousedka, nebo ho vzala na procházku v kočárku. Třeba jsme se potkali a říkali jsme, že půjdeme do obchodu. Tak se nabídla, že pohlídá klidně :pankac: Nebo jsme si zašli na kulturu. Pár hodin to v pohodě zvládli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.25 22:46

Mezi kojením moji rodině od narození, chodili s kočárkem na procházky, hlídali doma…druhé nedonošené dítko taky mezi kojením…tchýně je sama za X let nikdy neměla a nebude mít…

• Citovat
  • Upravit
13.1.25 22:47

Já bohužel z mé strany nemám nikoho, kdo by mohl hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
13.1.25 22:59

Poprvé asi v 5 měsících na 3 hodiny u nás doma. Byla jsem tak nesvá, že jsem si ten večer ani neužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
13.1.25 23:04

Na pár hodin mezi kojením už někdy ve třech měsících. Do těch třech měsíců jsem přivezla mimčo ke tchýni, vrzla jsem jí ho do kočárku, vyslala ji na procházku a zatím si jela nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
13.1.25 23:07
@Dara90 píše: Více

Skrz co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7027
13.1.25 23:08

Neřeš tchyni, řeš manžela, který nemá ohledy na to, že se na to necítíš.. Tam je jádro věci.
Já jsem takhle malé děti nikomu nesvěřovala (nepočítám vození kolem baráku v kočárku, když spaly). Navrhla bych muži jiné alternativy strávení večera (objednaná večeře domů atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí