První hlídání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
840
14.1.25 09:07

Od mala jsem půjčovala miminka do kočárku, když jsme byli na návštěvě, tak samozřejmě mohli chovat, hrát si, přebalovat…
V půl roce jsme třeba dali na hlídání na hodinku až dvě, když jsme něco potřebovali zařídit.
Pokud to miminku nevadí, neviděla bych v tom problém. Tchýně také vychovala tvého muže, kterého sis vybrala, takže ho asi vychovala celkem dobře. Začněte pomalu - pohlídání na pár minut, půl hodiny,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
14.1.25 09:43

Máma hlídala děti od narození - klidně po nakojení jsem si zajela do obchodu/lékárny už tyden po narození.
Ve dvou měsících jsem v 18h nakojila a šli jsme na oslavu (ve 21h dala moje odstrikane mléko a ve 23 jsem byla doma).
Takhle jsme jednou za 3 týdny cca vždycky někam na 2-3h s manželem vyrazili.
Od půl roku byl na UM a mám ten pocit, že v 8 měsících byl poprvé přes noc.

Nutno říci, že s mojí mámou se vídal téměř denně a v otázkách pece ji bezmezně důvěřuji a bydlíme od sebe par metrů.

Když to tady ctu tak si připadám jak krkavci matka, nicméně mi to strašně pomohlo na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
14.1.25 09:44

Já jsem sa tím neměla provlém vůbec ale my máme dobré vztahy v rodine. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
14.1.25 10:15
@Dahlia0409 píše: Více

První dítě. Byla jsem vyplašená. :) další hlídání už bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.1.25 10:24

Hlavně mi přijde hezké, že ji muž chce vytáhnout na Valentýna ven, to je přece tak romantické☺️ tak zakladatelko nebuď hloupatá a buduj i ten partnerský vztah. Kolik žen si tu pak stěžuje, že na ně chlap úplně kašle a chtějí se rozvádět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
14.1.25 10:58
@Dara90 píše: Více

Tak to já ne, byla jsem ráda, že chvilku vypnu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6460
14.1.25 12:05

Asi od narození mamce, pak svým prarodičům asi ve 3 měsících. Od 10m máme chůvičku. Ale nemá žádné zdravotní problémy. A hlavně lidem, kteří hlídají, důvěřuju. Jestli jsi měla s tchýni nějaké problémy a nevěříš jí, tak se jí nedivím. Na druhou stranu se ani nedivím manželovi, že by po 3/4 roce chtěl být s tebou chvíli bez miminka. Nemáte nějakou restauraci blízko u domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
14.1.25 14:23

Tchýně vychovala tvého muže a taky to zvládla. Myslím, že syn u ní 3 hoďky přežije. Syn si užije babičku, babička si užije babičkování a tvůj muž bude rád, že může strávit tři hoďky o samotě s tebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4536
14.1.25 17:35

Pro někoho to může být brzo, někdo hlídání chce až o dost později.. a záleží také hlavně na vztazích. Především jde o vzájemnou dohodu a aby to vyhovovalo všem. :)
Já nechala dceru poprvé hlídat mou mamkou na půl dne ve 3 měsících. Kojená nebyla. Na noc u nich sama byla poprvé asi ve 2 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí