Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky,
je to týden co jsem po iui. Důvod proč nám to nešlo nikdo neví. Spermiogram dopadl dobře i já jsem snad v pořádku dle lékařů. Jsem týden po iui a pobolívá mě občas břicho jako při ms. Myslíte ze je to v pořádku nebo mám čekat ms?
Je to naše první iui, takže pro nás vše nové. Je vůbec šance napoprvé takto počít?
Děkuji za informace ![]()
Ahoj,
držím palce, aby to vyšlo, když to může vyjít napoprvé přirozeně, věřím, že to spoustě lidem může vyjít i takto hned na poprvé. Nemám osobní zkušenost, ale mohli by ti poradit z Repromedy , mají tu u nás poradnu.
Držím palce.
Krásný den
Diana ![]()
Zdravím, take jsme po prvním IUI a úspěšně. 🙂 Já z příznaků vypozorovala občasné píchnutí v podbřišku a větší únavu. Máš pár dní do termínu dělání testu. Pokud jsi nepichala ovitrelle, tak by už mohlo být něco od 10. dne po IUI. Pokud jsi ovitrelle měla, počkej až na ten 14. den. Držím palce! ![]()
@Lovelaces
Moc děkuji za odpověď a gratuluji. ![]()
Ovitrelle jsem píchala, doktorka říkala testovat 14.den. No jsem jako na trní. Břicho mě občas pobolívá, ale už to není takové a co se týče únavy, tak s ní hrozně bojuju. Spát i 12hodin mi nedělá problém, nepoznávám se. Vždy u nás byl manžel ten, kdo usnul dřív než jsem mu něco dořekla. ![]()
Včera jsem musela jít i dřív domů z práce. Já tam regulérně usnula! - Zdravotní sestra. ![]()
V den IUI jsem 3h po ní dostala ovulaci, takže doufám že to vyjde. Před 2dny jsem to nevydržela a otestovala se, a negativní. Takže další testování nechám na příští týden. Ale je to dlouhé ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.