První kolečkové brusle

1253
15.4.15 15:12

První kolečkové brusle

Ahoj holky, prosím o tip na první kolečkové brusle. Ráda bych je koupila k 3. narozeninám, malá je dost pohybově nadaná, takže myslím, že už by to zvádla. Ráda bych nastavitelné na více velikostí, problém je že má malou nohu 24-25 a takové se mi moc nedaří najít. Poradíte, jaké máte? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
406
15.4.15 15:22

Počkala bych. Na takhle malé nožky se dělají třeba Worker. Ale kvalita nic moc. Ale i když to prckům jde, jsou na ně ty brusličky těžké. Dcera taky moc chtěla, ale nešlo jí to, jak byly ty brusle těžké. Rok na to už jezdila jako drak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
15.4.15 15:25

@ewajs Myslíš tyto? http://www.eoshop.cz/…ri-skate---d
To jsou asi jediné, které jsem v této velikosti našla. Tak to mě mrzí, pokud je to tak, tak by to asi opravdu nemělo smysl. V tom případě jsem s dárkem zase na začátku, asi už budu muset fakt koupit toho poníka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.4.15 15:37

Mám obavy, že klasické jako mají dospělé neseženete, že je dělají až ve větších velikostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
15.4.15 16:11

Ano, ty z odkazu. Další rok už měla dcera nohu 25-26 tak už dostala rollerblade.
Jinak doporučuju koupi koloběžky. Ta je u nás top. Koupili jsme ji ke třetím narozeninám. S nafukovacíma kolama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
15.4.15 16:22

@ewajs Koloběžku dostala k loňským narozeninám, ale zase tak moc jí nebaví, vždycky jen chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
16.4.15 13:27

Zkuste sportisimo, dneska jsem tam byla kupovat boty a kolečkové brusle tam měli vzhledově malinké, třeba ta 25 by to mohla být, ale jistá si nejsem, mrkněte na ně na jejich stránkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.16 09:44

Ahoj, syn by chtěl k narozeninám brusle, tak nad tím uvažuju. Bude mit za měsíc 4 roky, mate zkušenost s nějakými? Mic dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
4.3.16 09:51

Syn dostal na Vanoce tyto http://www.decathlon.cz/…8177671.html a jezdi na nich pekne :palec: ted v breznu mu budou 3 ;) ma je v rade, na to dvojkolecko jsme ani nepredelavali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
4.3.16 09:52
@Zorbas píše:
Syn dostal na Vanoce tyto http://www.decathlon.cz/…8177671.html a jezdi na nich pekne :palec: ted v breznu mu budou 3 ;) ma je v rade, na to dvojkolecko jsme ani nepredelavali.

Ty dostala i dcera, akorát teda v dívčím provedení, jsou super, doporučuju :palec:

• Citovat
  • Upravit
4.3.16 09:54
@Zorbas píše:

Super, moc děkuji, vypadají dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
4.3.16 10:30
@Jančakecalka píše:
Ty dostala i dcera, akorát teda v dívčím provedení, jsou super, doporučuju :palec:

Jj, dcera je ma taky :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
4.3.16 10:31
@Zorbas píše:
Jj, dcera je ma taky :palec: ;)

A super, že? Hned se to na nich naučila, jsem ráda :palec:

• Citovat
  • Upravit
2101
4.3.16 10:40
@Jančakecalka píše:
A super, že? Hned se to na nich naučila, jsem ráda :palec:

Ja jsem ani necekala, ze ji to tak pujde- dostala je ke 4. narozeninam, obula a temer hned jela 8o :palec: syn se to pomalu ucil na tech holcicich (tehdy mu bylo 2,5) a k vanocum si pral svoje, tak dostal a to uz umel paradne :palec:
Navic je to dobra priprava na ledni brusle. Koupili jsme uz normalni s jednim nozem a kdyz na nich stali poprve, tak ani nespadli a taky hezky jezdili :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
4.3.16 10:45
@Zorbas píše:
Ja jsem ani necekala, ze ji to tak pujde- dostala je ke 4. narozeninam, obula a temer hned jela 8o :palec: syn se to pomalu ucil na tech holcicich (tehdy mu bylo 2,5) a k vanocum si pral svoje, tak dostal a to uz umel paradne :palec:
Navic je to dobra priprava na ledni brusle. Koupili jsme uz normalni s jednim nozem a kdyz na nich stali poprve, tak ani nespadli a taky hezky jezdili :potlesk: :palec:

Přesně, taky jsem nevěřila, že to půjde tak snadno :palec:
Naše holčina je dostala k pátým narozkám, ted jí bude sedm v létě, ale stále jí jsou, nohu má celkem malou, takže jí vydrží dlouho :palec:
Taky si myslím, ale mi ještě na lední brusle nedávali, to vyzkoušíme až letos na podzim. Dcera má zdrav, problémy, tak zas nechci, aby toho na ní bylo moc, ale věřim, že by to taky dala. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí

Street odrážedlo