První pád z postele

154
20.4.16 11:43

První pád z postele

Mám 8.mesicniho chlapecka a včera nám spadnul z postele. Já jsem mu šla. dělat veceri a přítel uklizel prádlo. Byl u nej, ale jen dával prádlo do skříně a malý se přetočil a já už z kuchyně viděla. jak letí :(. Rychlé. jsem utíkala a přitom rvala na přítele :(. okamzite jsem volala.do nemocnice, malému se na hlavičce udělala. hned boule. Měli jsme pro jistotu přijet. Ale byl tam šíleně neprijny doktor a hned začal nadávat. Prý jak nam spadl jednou, spadne víckrát :( prý u něj teď budeme pořad. Mě. je z toho šíleně hrozně. Vím, že se musí hlídat ale.byla to záležitost vteřin :(. celou noc jsem ho hlídala :( ještě teď z toho mám šílený pocit a mám obavy zda to budu zvládat. Až začne. lézt, běhat… Mám teď z toho šílený strach, je to naše první dítě :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
20.4.16 11:46

Mi teda nikdy dítě nespadlo ale nedělej si s tím starosti, nic vážného se nestalo… ber to tak, že si dáte aspoň většího majzla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5283
20.4.16 11:48

Neboj, takových boulí ještě bude. Musí se dávat pozor, to je jasný, ale jsme jen lidi, nemáme oči na zádech. Hlavně, že se nic nestalo :) Já když dávám malou na postel tak jí obestavim polštářema a dekama. Jsou jí necelé 3 měsíce, ale člověk opravdu nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.4.16 11:49

Pokud se ti chce hledat, tak tady najdes asi stovku diskuzi na tema padu z postele a ke kazde spoustu kometaru o tom, ze se to stalo i mnoha dalsim.
spis si gratuluj, ze se to stalo az v 8 mesicich ;) doktora neres, nekteri jsou svihli, nevim proc by vam mel padat znova. spis po necem takovem si clovek dava obzvlast pozor, protoze uz vi, ze tech 5 sekund nepozornosti staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
20.4.16 11:49

@Lucc23 myslim ze vetsine maminek nekdy dite odnekud spadlo. Mi ze sedacky, sestrence z postele… Nic si nevycitej a na doktora se vyprdni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
20.4.16 11:50

Mne z postele nespadlo, ale už má uražený zub, zlomenou klíční kost, několikrát nabourala na ko! e, spadla ze schodů.. O to malé miminko má člověk strach větší, časem tak nějak otupis. Zkontrolujeme dítěti životní funkce a jde se dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.4.16 11:56

@Lucc23 klídek, mě děti padali jak hrušky. z postele to není nijak vysoko. Boulí si určitě ještě pořídíte hafo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
20.4.16 11:58

Asi tak, mě starší holka spadla postele někdy ve čtyřech měsících - taky jsem jančila. To je normální. Od té doby si za ty roky udělala tolik modřin a úrazů, že to ani nespočtu :)
Doktorovu poznámku pusť z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
20.4.16 12:02

Mě spadla malá víckrát a nikdy se jí nic nestalo a ani jsem nikdy nikam nevolala ani nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
20.4.16 12:07

Mě se to stalo v noci. Jsem si vzala dceru do postele, po kojení mi ležela na břiše a já nějakým způsobem na minutku usnula a otočila jsem se na bok, protože jsem zapomněla, že na mě leží a ona se skutálela na zem :mrgreen: Naštěstí máme v ložnici koberec, takže měla trochu otisk koberce na čele, jinak dobrý :mrgreen: To jí muselo být míň jak rok. Pak mi slítla ještě několikrát a občas si říkám, že má anděla strážného, který teda má pěkně těžkou šichtu, protože padá naštěstí tak šikovně, že jí zpravidla nic není. Už jsou jí přes 3 roky. V létě mi upadla hlavou těsně vedle cihly, to ve mě fakt hrklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
20.4.16 12:10

Mně spadla 3mesicni :( hrozne jsem se klepala a to se divim, ze ji nic nebylo-postel mame dost vysoko. Hrozne jsem si tehdy nadavala, ale prezili jsme to v zdravi a vim, ze toho bude mnohem vic az bude starsi-tam se odre tam bouchne atd. atd. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
20.4.16 12:12

@Lucc23 klid, to se stane asi každému… já měla mimino na gauči, obložené kojicím polštářem, kolem gauče polštáře zapřené stolem - a zajela mi po hlavě dolů a zaklínila se mezi gaučem a polštářem, byla jsem od ní metr :zed: :lol: naštěstí se zarazila kousek nad zemí, tak tam tak „visela“ a kníkala, byly jí tak 4 měsíce a obvykle ležela jak placka :jazyk:

na doktora kašli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
20.4.16 12:20

V tomhle věku jsou děti gumové, nerozbitné a omyvatelné :mrgreen: nadsázka pochopitelně, ale myslím si, že jste udělali co jste v danou chvíli mohli a jede se dál. Nemá cenu teď nad dítkem stát neustále :think: za chvíli poleze, bude se stavět- to bude pádů, narážení do věcí, zasekávání se všemožně i nemožně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
20.4.16 12:27

Hele, my si na to s manželem dávali pozor a přesně v roce u něj oba čumíme, já 10cm od něj, manžel půl metru a i tak nám spadl rovnou na hlavu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.4.16 12:38

Trošku přeháníte, ne? Nebo už jsem tak otužilá? :mrgreen: Většinou je průser u nevinných pádu, někdy mám pocit, že čím hůř to vypadá na pohled, tím lépe to dopadá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí