První poslíčky

21
9.11.10 12:30

První poslíčky

Ahoj, chci se zeptat, kdy se asi tak můžou objevit první poslíčky a jaká je to bolest? Měla jsem 2× bolesti v podbřišku, takový studený, řezavý. Může to být ono? Jsem v 31+3 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
9.11.10 13:49

ahoj tak já jsem teď 34+5 ruznýma bolestma trpim snad cele těhu :pocitac: ,poslíčky mě trápí třetí den vždy po ránu je to pro mě uplně jiná bolest než doposud,je to křeč která jde ze zdola ze zad až přes celé bříško,ale u každého to muže být jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
9.11.10 14:02

Ahojky,Adri naprosto s tebou souhlasím,celé těhu „něco“ :roll: Jsem uplně stejně těhu jak ty a poslíčky mám druhý den,včera v noci mazec,asi 4 hodiny bolesti přesně jak popisuješ ty.No jestli budu s tímhle „stavem“ přenášet,tak mě klepne,už se to nedá vydržet :zed: Taška nachystaná,akorát s těma bolestma nebudu fakt vědět kdy vyrazit,nejraději bych jela pokaždé :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maaartiiina
24.1.12 20:54

Ahojky holky… Jsem poprve těhotna.Jsem ve 33tydnu+2dny k tomu… nejakou dobu už mě trápí bolesti zad a teď se ještě přidali bolesti v pod břišku… Je to taková ta bolest,která by se dala přirovnat k menstruačním bolestem.Není to pravidelná bolest… Chci se pro to zeptat jedná se o poslíčky?Díky za odpovědi Martina :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky