Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tento rok mi bude 17 a jsem ještě panna. Chtěla jsem to nedávno zkusit s přítelem ale nedostal se do mě jak je to možné? Předem děkuji za odpovedi
Nějaké rady aby to příště vyšlo?
Příspěvek upraven 18.03.17 v 17:28
Ahoj, mela jsem to stejně. Nekdo mi pak rekl, ze je to klukem, ze s jiným to pujde, ale nechtela jsem tomu verit. Po roce jsem chodila s nekym jinym a bylo to hned. Nevim vubec proc to tehdy bylo ale ten kdo mi to rikal mel pravdu. I kdyz to urcite slyset nechces ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mela jsem to stejně. Nekdo mi pak rekl, ze je to klukem, ze s jiným to pujde, ale nechtela jsem tomu verit. Po roce jsem chodila s nekym jinym a bylo to hned. Nevim vubec proc to tehdy bylo ale ten kdo mi to rikal mel pravdu. I kdyz to urcite slyset nechces
Asi na tom neco bude, take mam podobnou zkusenost ![]()
@Terez11 píše:
Tento rok mi bude 17 a jsem ještě panna. Chtěla jsem to nedávno zkusit s přítelem ale nedostal se do mě jak je to možné? Předem děkuji za odpovedi
je to možný… prostě špatně načasováno..
Zkus lubrikační gel, nemuselo to projít díky nervozitě a tedy i nedostatečné lubrikaci ![]()
Stres, strach? Moc velký penis?
zkus lubrikační gel..třeba to pomůže.
Začněte tím, že se naučíte o sexu spolu mluvit bez toho, abyste se chtěli propadnout podlahou studem.
Další krok je naučit se dovést partnera k orgasmu rukou a/nebo pusou a on tebe, pochopitelně.
No a teprve pak, když už to pro vás nebude téma tak moc opředené strachem ze slehání a nervozitou to půjde mnohem lépe i v rámci klasické soulože.