První tráva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.4.22 11:06

První tráva

Mám otázku..byl jsem na výletě s klukama a jen tak se procházeli najednou kamarád vytáhl marihuanu a říkal že si dám sníma… řekl jsem si že to zkusím první prásk v sobě jsem jedna potáhl a hned vydechl kamarád říkal ať si dám potah a musim to držet v sobě aspoň 10 vteřin tak sem si dal tři za sebou a pak sem kašlal jak zblazněnej a asi po deseti minutách…mi začalo bejt úplně vše jedno..ale soustředil sem se co je okolo mě a točila se mi hlava prej sem se smál a cervenaly mi oči a to bylo prej na mě poznat a vyběhla na mě příjemná únava a v mé mysli mi říkalo abych se zasmál ale úplně v mé mysli byl hlas kterej se smál jak kdyby se smál psychopat a čas plynul pomalu byl to pro mě zážitek asi dvě hodiny to trvalo než to že mě šlo pryč a šel sem domu nikdo nic nepoznal mám otázku co to udělalo Svámí? a vkolikati jste to zkusili? a poznaly to na vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
24.4.22 11:14

Už to nehul a doufejme, že tvůj hrozný pravopis je takový kvůli trvajícímu účinku jednoho čouda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5906
24.4.22 11:27

A ještě zhulený si založil diskuzi na emiminu.Tady se to fakt množí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
24.4.22 11:32

Nikdy jsem to nezkusila. Nemám tuhle potřebu.
Beru to pouze na lékařské účely. Sousedka měla rakovinu kůže. Konopná mast ji dělala dobře.

@Anonym87171818 píše:
Mám otázku..byl jsem na výletě s klukama a jen tak se procházeli najednou kamarád vytáhl marihuanu a říkal že si dám sníma… řekl jsem si že to zkusím první prásk v sobě jsem jedna potáhl a hned vydechl kamarád říkal ať si dám potah a musim to držet v sobě aspoň 10 vteřin tak sem si dal tři za sebou a pak sem kašlal jak zblazněnej a asi po deseti minutách…mi začalo bejt úplně vše jedno..ale soustředil sem se co je okolo mě a točila se mi hlava prej sem se smál a cervenaly mi oči a to bylo prej na mě poznat a vyběhla na mě příjemná únava a v mé mysli mi říkalo abych se zasmál ale úplně v mé mysli byl hlas kterej se smál jak kdyby se smál psychopat a čas plynul pomalu byl to pro mě zážitek asi dvě hodiny to trvalo než to že mě šlo pryč a šel sem domu nikdo nic nepoznal mám otázku co to udělalo Svámí? a vkolikati jste to zkusili? a poznaly to na vás???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.4.22 11:34

Proč máš dojem, že jsi se svým problémem na správným webu? Drogy - matky s miminama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
24.4.22 11:53

Vzdycky mi huleni pripadalo trapny. Vice mene mi je takovych lidi lito. Neumej se bavit bez toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.4.22 12:02
@Anonym87171818 píše:
Mám otázku..byl jsem na výletě s klukama a jen tak se procházeli najednou kamarád vytáhl marihuanu a říkal že si dám sníma… řekl jsem si že to zkusím první prásk v sobě jsem jedna potáhl a hned vydechl kamarád říkal ať si dám potah a musim to držet v sobě aspoň 10 vteřin tak sem si dal tři za sebou a pak sem kašlal jak zblazněnej a asi po deseti minutách…mi začalo bejt úplně vše jedno..ale soustředil sem se co je okolo mě a točila se mi hlava prej sem se smál a cervenaly mi oči a to bylo prej na mě poznat a vyběhla na mě příjemná únava a v mé mysli mi říkalo abych se zasmál ale úplně v mé mysli byl hlas kterej se smál jak kdyby se smál psychopat a čas plynul pomalu byl to pro mě zážitek asi dvě hodiny to trvalo než to že mě šlo pryč a šel sem domu nikdo nic nepoznal mám otázku co to udělalo Svámí? a vkolikati jste to zkusili? a poznaly to na vás???

Zalez trolle. Na feťáky tu nikdo není zvědavý. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.4.22 12:21

@Anonym87171818,, ono dost zalezi, co hulis za matros a v jaky jsi zrovna nalade 8) Nekdy to rozesmeje a nekdy hodi do depky ;)
Mas toho jeste dost pred sebou, tak si kup visinky, aby to nikdo nepoznal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27555
24.4.22 12:29

Je mi líto lidí co nemají dost sebevědomí říct ne já nechci, takže gratuluju jsi pro mě feťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová