Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám otázku..byl jsem na výletě s klukama a jen tak se procházeli najednou kamarád vytáhl marihuanu a říkal že si dám sníma… řekl jsem si že to zkusím první prásk v sobě jsem jedna potáhl a hned vydechl kamarád říkal ať si dám potah a musim to držet v sobě aspoň 10 vteřin tak sem si dal tři za sebou a pak sem kašlal jak zblazněnej a asi po deseti minutách…mi začalo bejt úplně vše jedno..ale soustředil sem se co je okolo mě a točila se mi hlava prej sem se smál a cervenaly mi oči a to bylo prej na mě poznat a vyběhla na mě příjemná únava a v mé mysli mi říkalo abych se zasmál ale úplně v mé mysli byl hlas kterej se smál jak kdyby se smál psychopat a čas plynul pomalu byl to pro mě zážitek asi dvě hodiny to trvalo než to že mě šlo pryč a šel sem domu nikdo nic nepoznal mám otázku co to udělalo Svámí? a vkolikati jste to zkusili? a poznaly to na vás???
Už to nehul a doufejme, že tvůj hrozný pravopis je takový kvůli trvajícímu účinku jednoho čouda.
A ještě zhulený si založil diskuzi na emiminu.Tady se to fakt množí ![]()
Nikdy jsem to nezkusila. Nemám tuhle potřebu.
Beru to pouze na lékařské účely. Sousedka měla rakovinu kůže. Konopná mast ji dělala dobře.
@Anonym87171818 píše:
Mám otázku..byl jsem na výletě s klukama a jen tak se procházeli najednou kamarád vytáhl marihuanu a říkal že si dám sníma… řekl jsem si že to zkusím první prásk v sobě jsem jedna potáhl a hned vydechl kamarád říkal ať si dám potah a musim to držet v sobě aspoň 10 vteřin tak sem si dal tři za sebou a pak sem kašlal jak zblazněnej a asi po deseti minutách…mi začalo bejt úplně vše jedno..ale soustředil sem se co je okolo mě a točila se mi hlava prej sem se smál a cervenaly mi oči a to bylo prej na mě poznat a vyběhla na mě příjemná únava a v mé mysli mi říkalo abych se zasmál ale úplně v mé mysli byl hlas kterej se smál jak kdyby se smál psychopat a čas plynul pomalu byl to pro mě zážitek asi dvě hodiny to trvalo než to že mě šlo pryč a šel sem domu nikdo nic nepoznal mám otázku co to udělalo Svámí? a vkolikati jste to zkusili? a poznaly to na vás???
Proč máš dojem, že jsi se svým problémem na správným webu? Drogy - matky s miminama?
Vzdycky mi huleni pripadalo trapny. Vice mene mi je takovych lidi lito. Neumej se bavit bez toho…
@Anonym87171818 píše:
Zalez trolle. Na feťáky tu nikdo není zvědavý. ![]()
@Anonym87171818,, ono dost zalezi, co hulis za matros a v jaky jsi zrovna nalade
Nekdy to rozesmeje a nekdy hodi do depky ![]()
Mas toho jeste dost pred sebou, tak si kup visinky, aby to nikdo nepoznal ![]()
Je mi líto lidí co nemají dost sebevědomí říct ne já nechci, takže gratuluju jsi pro mě feťák