Štěně a veterinář

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.4.22 20:45

Štěně a veterinář

Tak pan doktor říkal že ho nemůže naockovat že je prej moc hubenej že by mu to ublížilo a že je to pes z množiny a nebo se nedostal k jídlu…prej za 10 dni má přijít na kontrolu a máme ho naučit jist a pít… ani nevzal krev nic…bože tohle je veterinář jak kráva…a samozřejmě maminka zas že přece vi nejlíp a preci žádnou infekci nema…když mu nevzal krev jak to může vědět? Dělá to přece 30 let tak snad ví ne. Mám ho za 10 dní odčervit a pak se uvidí. Já to stene spis vidím na zahradě pod hlínou s tímhle přístupem. :( prej ani vitamínů mu dát nemůže je moc hubenej. Ach jo a já myslela že se konečně uzdravý. Vydržel do dneška. Dneška hrabal do země když jsem s ním byla venku..papa a pije normálně :?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
2002
21.4.22 20:55
@Anonymní píše:
Tak pan doktor říkal že ho nemůže naockovat že je prej moc hubenej že by mu to ublížilo a že je to pes z množiny a nebo se nedostal k jídlu…prej za 10 dni má přijít na kontrolu a máme ho naučit jist a pít… ani nevzal krev nic…bože tohle je veterinář jak kráva…a samozřejmě maminka zas že přece vi nejlíp a preci žádnou infekci nema…když mu nevzal krev jak to může vědět? Dělá to přece 30 let tak snad ví ne. Mám ho za 10 dní odčervit a pak se uvidí. Já to stene spis vidím na zahradě pod hlínou s tímhle přístupem. :( prej ani vitamínů mu dát nemůže je moc hubenej. Ach jo a já myslela že se konečně uzdravý. Vydržel do dneška. Dneška hrabal do země když jsem s ním byla venku..papa a pije normálně :?

Ty už si ti někde něco psala? Známým se narodily štěňata, jedno je opožděné, veterinář ho taky nechtěl očkovat dokud nenabralo sílu, museli ho i po odstavení dokrmovat mlékem, veterinář se snažil co nejmíň zasahovat do toho slabého tělíčka..a taky s ním chodili co 1-2 týdny na kontroly a převažování..a když se ti tenhle veterinář nelíbí tak bez jinam ne?

• načítám...
64845
21.4.22 20:56
@Meggiska píše:
Ty už si ti někde něco psala? Známým se narodily štěňata, jedno je opožděné, veterinář ho taky nechtěl očkovat dokud nenabralo sílu, museli ho i po odstavení dokrmovat mlékem, veterinář se snažil co nejmíň zasahovat do toho slabého tělíčka..a taky s ním chodili co 1-2 týdny na kontroly a převažování..a když se ti tenhle veterinář nelíbí tak bez jinam ne?

bylo tu téma, dovezli si štěně od nějaké romské rodiny, ve velmi špatném stavu, nežralo, pak aspon začalo. Rodiče nechtěli k vererináři přes svátky.

• načítám...
59341
21.4.22 21:06
@Anonymní píše:
Tak pan doktor říkal že ho nemůže naockovat že je prej moc hubenej že by mu to ublížilo a že je to pes z množiny a nebo se nedostal k jídlu…prej za 10 dni má přijít na kontrolu a máme ho naučit jist a pít… ani nevzal krev nic…bože tohle je veterinář jak kráva…a samozřejmě maminka zas že přece vi nejlíp a preci žádnou infekci nema…když mu nevzal krev jak to může vědět? Dělá to přece 30 let tak snad ví ne. Mám ho za 10 dní odčervit a pak se uvidí. Já to stene spis vidím na zahradě pod hlínou s tímhle přístupem. :( prej ani vitamínů mu dát nemůže je moc hubenej. Ach jo a já myslela že se konečně uzdravý. Vydržel do dneška. Dneška hrabal do země když jsem s ním byla venku..papa a pije normálně :?

musí mít nějakou váhu což nemá :?, rodiče asi tu krev extra neřešili. Nezbývá než poradně krmit at nabere sílu, to že je z množiny není žádné překvapení :? takže štěně je podvyživené :?

• načítám...
2002
21.4.22 21:06
@vokishka píše:
bylo tu téma, dovezli si štěně od nějaké romské rodiny, ve velmi špatném stavu, nežralo, pak aspon začalo. Rodiče nechtěli k vererináři přes svátky.

Aha, tak to asi nebude mnozirna, spíš se o něj prostě nestarali..každopádně stěně je slabé, nemůže mu veterinář narvat očkování..mimina se taky neockuji, pokud mají třeba i jen rýmu..

• načítám...
3795
21.4.22 21:08

Jestli už baští, tak snad nabere, ne? Ale divím se, že ti vet nedoporučil nějakou spec. výživu, neporadil s vykrmovací dietou..
Oni někteří veterináři, jak vidí šťěndo z množírny, tak ani pomoct nechtějí, tento k nim zřejmě patří.
Psík je evidentně bojovník, tak snad to dá. A ty s ním upaluj na jinou veterinu, ideálně předem zatelefonuj, popiš situaci, a uvidíš, jak se k tomu doktor bude stavět, ať zbytečně neutrácíš peníze a čas.

• načítám...
493
21.4.22 21:09
@Anonymní píše:

No, bohužel, tohle je daň za psa bez PP. Nejsem necitelná, sama mám doma ročního pejska a psy miluju odmalička, takže mi to je hrozně moc líto, ale jako by toho všude kolem nebylo ažaž. :nevim: Pořád se o tom mluví. Prostě pes z množírny ne! Budu držet samozřejmě palce, ať se z toho pupíček dostane, ale počítejte s tím, že pokud se tak stane, tak v budoucnu dáte za toho psa mnohem víc, než byste dali za papíráčka :zed: Možná vaši rodiče chtěli ušetřit, ale velmi brzo zjišťujete, že to bude právě naopak.

• načítám...
493
21.4.22 21:10
@Meggiska píše:
Aha, tak to asi nebude mnozirna, spíš se o něj prostě nestarali..každopádně stěně je slabé, nemůže mu veterinář narvat očkování..mimina se taky neockuji, pokud mají třeba i jen rýmu..

Je to množírna, slečna to v původní diskuzi psala

• načítám...
35443
21.4.22 21:15

A ten prujem pořád má?

• načítám...
2002
21.4.22 21:15
@Teaveg píše:
Je to množírna, slečna to v původní diskuzi psala

Aha, tak to se omlouvám, nečetla jsem předchozí diskuzi. Docela mě překvapuje že by se cigáni „zaměstnávali chovem psů“. A nahlásil je někdo veterinární správě?

• načítám...
493
21.4.22 21:23
@Meggiska píše:
Aha, tak to se omlouvám, nečetla jsem předchozí diskuzi. Docela mě překvapuje že by se cigáni „zaměstnávali chovem psů“. A nahlásil je někdo veterinární správě?

No co jsem postřehla, tak si pro něj jeli až na Slovensko, takže hádám nějaká osada, těžko říct. V minulém příspěvku lidi psali, ať je někam nahlásí, tatínek slečny prý majitelce volal, že chce vrátit peníze. Jak to dopadlo by mě taky zajímalo. Ale majitelku nahlásit by určitě měli…

• načítám...
2002
21.4.22 21:26
@Teaveg píše:
No co jsem postřehla, tak si pro něj jeli až na Slovensko, takže hádám nějaká osada, těžko říct. V minulém příspěvku lidi psali, ať je někam nahlásí, tatínek slečny prý majitelce volal, že chce vrátit peníze. Jak to dopadlo by mě taky zajímalo. Ale majitelku nahlásit by určitě měli…

Proboha, jako to si nezjistila kam si pro toho psa jedou?? Ježíši já zjistit že jedu mezi cigán, do osady, tak toho psa neberu..no to je boj nové majitelky..doufám že pejsek bude brzo v pořádku..

• načítám...
75923
21.4.22 21:28
@Teaveg píše:
No co jsem postřehla, tak si pro něj jeli až na Slovensko, takže hádám nějaká osada, těžko říct. V minulém příspěvku lidi psali, ať je někam nahlásí, tatínek slečny prý majitelce volal, že chce vrátit peníze. Jak to dopadlo by mě taky zajímalo. Ale majitelku nahlásit by určitě měli…

to že jeli na Slovensko, to si v té diskusi vybájili diskutující, zakladatelka to nikdy nenapsala - a pochybuji, že by rodiče, kteří chtěli ušetřit na štěněti, jeli na Slovensko :zed: :zed:

• načítám...
Anonymní
21.4.22 21:32

@JancaS84 No už ne vodnaty ale jsou tam i kousky a podoba se to tvaru hovínka ale porad je to řídký

• Upravit
Anonymní
21.4.22 21:33

Ano jsem to ja, co psala minulou diskusi. Chtěla jsem vám oznámit jak na tom pejsek je.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová