Štěně a veterinář

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
53518
21.4.22 21:34
@Meggiska píše:
Aha, tak to se omlouvám, nečetla jsem předchozí diskuzi. Docela mě překvapuje že by se cigáni „zaměstnávali chovem psů“. A nahlásil je někdo veterinární správě?

Chov? Stačí nechat nekrýt fenu a děj se vůle boží…nekrmí pořádně ani fenu, ale prachy za štěňata chtějí. Tohle podpořili zakladatelčini rodiče, protože jsou úplně mimo. Dost by mě zajímalo, kolik za to nedochůdče dali a kde si ho přebírali. Jestli viděli fenu a místo, kde jsou psi „chovaní“.

• načítám...
35594
21.4.22 21:35
@Anonymní píše:
@JancaS84 No už ne vodnaty ale jsou tam i kousky a podoba se to tvaru hovínka ale porad je to řídký

Zkus mu dát živočišný uhlí, tabletu nacpat až na konec jazyku do krku aby to spolkl. Stojí to pár korun, jestli doma nemáte.

• načítám...
Anonymní
21.4.22 21:37

@JancaS84 máme, ale dáme jen to co doktor doporučil. Štěňátko vypadá sice líp ale nikdy nevím co se může stát.

• Upravit
35594
21.4.22 21:42
@Anonymní píše:
@JancaS84 máme, ale dáme jen to co doktor doporučil. Štěňátko vypadá sice líp ale nikdy nevím co se může stát.

To mu neublíží. Mělo by mu to pomoc na ten prujem. Taky jsem dávala štěněti když bylo podezření, že sežral jed na potkany.

• načítám...
2002
21.4.22 21:43
@Russet píše:
Chov? Stačí nechat nekrýt fenu a děj se vůle boží…nekrmí pořádně ani fenu, ale prachy za štěňata chtějí. Tohle podpořili zakladatelčini rodiče, protože jsou úplně mimo. Dost by mě zajímalo, kolik za to nedochůdče dali a kde si ho přebírali. Jestli viděli fenu a místo, kde jsou psi „chovaní“.

Proto jsem to psala do uvozovek..očividně viděli jen cenu a hned to štěně brali..nechápu že v dnešní době na tohle ještě někdo skočí 🤦

• načítám...
53518
21.4.22 21:45
@Meggiska píše:
Proto jsem to psala do uvozovek..očividně viděli jen cenu a hned to štěně brali..nechápu že v dnešní době na tohle ještě někdo skočí 🤦

Já taky ne.

• načítám...
76238
21.4.22 21:48
@Anonymní píše:
Ano jsem to ja, co psala minulou diskusi. Chtěla jsem vám oznámit jak na tom pejsek je.

no hezky jste si to zavařili, nebo teda spíš rodiče, mají radost, jak ušetřili?

• načítám...
53518
21.4.22 21:51

Kdo je se psem přes den?

• načítám...
Anonymní
21.4.22 22:02

@Russet no teď máma, protože chodím do školy.

• Upravit
Anonymní
21.4.22 22:03

@admin prosím o uzamknout diskuse, chtěla jsem jen oznámit jak je na tom štěně.
 Děkuji

• Upravit
kocourGarfield
21.4.22 22:10

Zakladatelko, zkus si na internetu najít nějaký útulek/neziskovku, který se zabývá záchranou psů ( I tedy štěňat) z romských osad. Mě tedy napadá útulek na konci světa, ale jistě jich bude víc.
A klidně jim napiš, zavolej a popis situaci ať Ti poradí, čím máš štěně a jak krmit jak postupovat s veterinářem ( spešl konzervy, dávkování, atd…).
Nevím jakou tedy máš možnost nákupu třeba z kapesného, ale určitě se dá objednat.
Držím aolec Tobě i pejskovi.

• Upravit
59371
@Anonymní píše:
@JancaS84 No už ne vodnaty ale jsou tam i kousky a podoba se to tvaru hovínka ale porad je to řídký

kdo ví na co byl zvyklý takže to trvá než se srovná. Pokud to jde nechte ho zatím na vařené stravě, to je pro žaludek v téhle situaci nejlepší. Hlavně krmit častěji. určitě ho prohmatal a zjistil že břicho není nafouklé takže začervená není, jen prostě podvyživený na svůj věk :?

• načítám...
53518
@Anonymní píše:
@Russet no teď máma, protože chodím do školy.

Máma nepracuje? Ví, co má dělat? Pes stále nemá normální bobek, co mu dává přes den?

• načítám...
1637
21.4.22 22:39

Zakladatelko zkus Psí štěstí, mají i facebook, ale zkus spíš tel. číslo. Přesně s těmito psy mají zkušenosti, určitě poradí i s výživou a tak….

• načítám...
34322
21.4.22 22:43

Kvalitni krmivo.
Pangamin (B vitamin).
Probiotika.
Jak se trosku postavi na nohy, tak odcervit.
A cekat.
Ockovat az zdrave stene.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová