Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Stejné jsme zo neměla ale ma kamaradka měla MS do 4 mesice a nevěděla že je tehu a další dk 3m …
Jinak ja měla takove // dalsi testy ani nedělala a mám 15mesicni holcicku … ty začátky jsou bohužel buď a nebo
.
Přeji ať je vše v pořádku
Jinak ja mela takove // po 14 dnech zpozdeni a až za dalsich 14 dni k dr a vubec nic tam neviděla na UZ až za 14 dni ..byly to hrozné nervy
No, v téhle fázi ultrazvuk neukáže nic (ani to mimoděložní - proč by to mělo být v děloze neviditelné a ve vejcovodu ano?). Takže počkej na výsledky krve a pak je za 2-3 dny zopakuj, jak to stoupá. Může to být cokoliv, s velkou klikou i prosperující těhotenství, taky to dost dobře možná odejde samo a nebo to bude to mimoděložní, těžko říct. Sledovaná jsi, víc nenaděláš.
@123Ter ja mela dve stejne krasne silny carky a po tydnu krev a na testu nic a byl to SP…prvni tydny je to bud a nebo, neudelas nic ty ani dr, bohuzel…uvidis, co bude dal ![]()
A nemas to spineni po sexu??ja to takhle na zacatku mela a mirne krvacela a mam tu 3 mesicniho syna.podotykam ze sem krvacela snad do 10tt kvuli hematomu a jeste me napada hnizdeni???
preji hodne stestiii
@Kaci89 ne sex jsme měli naposledy 30.11. Takže po sexu určitě ne. No uvidím jak mi dopadne ta krev, už aby bylo 15:00 ![]()
@123Ter hele nemysli hned na nejhorsi,vim ze to nejde,ja byla v prde.i cely tehu a uz jsem si rikala at je venku,no ted silik kvuli kazde hlouposti.
jeste me napada co mi tenkrat mudr rikal,ja je to tam ted hodne prokrveny tak muzou praskat cevky.uvidis preju at je to ok ![]()
Tak se jednalo o potrat bohužel
Dr. Na to přišla z krve. Měla jsem nízkou hladinu hCG.
Všem vám děkuji za vaše komentáře ![]()
Ahoj, jsem v 8. tt, kvůli občasnému špinění mám Utrogestan. Včera dopoledne se mi stala divná věc, která mě vystrašila. Když jsem šla na velkou, tak při tlačení ze mě vyteklo trochu čisté krve. Od té doby nic kromě slabého špinění. Stalo se někomu? Mám si dojít na kontrolu jako akutní? Nechci tam otravovat, ale zas nechci nic zanedbat.
@Linduš91 pokud si mela krev, tak nikoho neotravujes…ja bych frcela hned, co bych tu krev nasla
minimalne pro svuj klid…tady ti stejne nikdo nerekne, co se deje ..nekomu to dopadne dobre, nekomu naopak…
@Kukacka123 No já jsem dřív nemohla, jednak můj gynekolog ordinuje jen dopoledne a hlavně neměla jsem hlídání pro nemocnou dceru. Proto uvažuju, jestli se stavit dneska, to může hlídat babička.
@Linduš91 ja bych hned frcela na pohotovost, asi bych se dost lekla, pokud by tam byla cerstva krev
ty jsi zas nemela hlidani…dneska bych si dosla, min ti potvrdi, ze je vse, jak ma byt ![]()
Mela jsem temer stejny prubeh a nakonec opravdu potratila