Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky nechápu. Rekla bych kdokoliv, u koho to mimino nebude řvát. ![]()
Drzela jsem ja a manzel rozdaval darky. A u babičky jsem si dala malou k sobe manzel sedel za mnou a ja se o nej opirala a deda rozdaval darky.
Zkus napsat, jaký názor máš ty, jaký kamarádka. Abychom třeba pochopily, jak to myslíš. Protože já jsem fakt zmatená.
Taky nechápu dotaz. Předpokládám, že u rozbalování dárků se sejde vždy nejužší rodina a tam je snad jedno, kdo z nich zrovna mimino drží. Asi ten, kdo má volné ruce ![]()
Normalka, ne, haranta do vohradky, hodis mu tam linecky a mas klid ![]()
@Michelle_M píše:
Taky nechápu dotaz. Předpokládám, že u rozbalování dárků se sejde vždy nejužší rodina a tam je snad jedno, kdo z nich zrovna mimino drží. Asi ten, kdo má volné ruce
Doufas, ze to nebudes ty? ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Doufas, ze to nebudes ty?
Letos budeme tahat sirky všichni, včetně starších dětí a psa ![]()
Dle nejnovějších výzkumů a doporučení WHO má nelezoucí a nesedící dítě, které je občanem ČR, u stromečku ležet v košíku a nebo být drženo kurýrem z kosik.cz. Takže jestli nemáte jedno, sežeňte si druhý. Jinak budete muset vyhodit stromek kvůli případné kontrole!
Kdo ma drzet mimco? Kdokoli, kdo je ochotny. Klidne od rana do vecera, pokud bude u nej mimco spokojene a ja budu mit chvili volne ruce, tak budu stastna. Na nejake JA jsem matka, kdo je vic, opravdu nehraji.
@Fofrník píše:
Hodně intimní otázka že musíš jako anonym.
Se nedivim, ze se pod tak debilni otazkou nechtela podepsat ![]()