První zoubek??

221
4.8.10 11:44

První zoubek??

ahoj holky nám je 5měsíců .{color: purple}a slintáme od 3m a furt si cucáme prstíky a slintáme jak bernardýn a jsme nevrlý ale furt v pusince nevidím.když jí dám kousátko tak ho zahodí nebo neví co sním protože se celé do pusinky nevejde.tak poradte jde o zoubek nebo jsme jen nevrlý???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
4.8.10 12:08

No jo, v pěti měsících už může jít o zoubek, ale to bys aspoň viděla nateklou nebo zarudlou dásničku. Ondrášek slintá jako slimáček od jednoho měsíce, ruce má v puse taky pořád a zoubek máme až teď (dva dny). Nejdřív byla vidět jakoby bublinka a dneska už měl ráno dírku v dásni, teď už má malinko vidět zubík :srdce:
A je tááák nevrlý!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.8.10 12:24

nenechá mě skoro ani odejít z místnosti.a furt něco tlačí ale břiško nás nebolí ani není tvrdé.tak vůbec netušim.ted spinká ale až se vzbudí pořádně juknu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
4.8.10 12:26

A ty jsi taky nevrlá a slintáš? :lol: :lol: :lol:
Nic ve zlým, jen mě pobavilo, jak jsi to napsala :mrgreen:

Zoubek to být může a nemusí. Adámek mi prořval první půl rok takřka v kuse, od tří měsíců byl protivný strašně, v 5m vyrostly první dva zoubky. Od 6m zas byl strašně hodný, ale pak přišlo šílené období, byl uřvaný, vzteklý, protivný, nespal. A to už podle mě se zuby nic společného nemělo.

Tohle ti stejně s určitostí nikdo neřekne. Můžeš to jen porovnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
4.8.10 12:46
Bayuska píše:
A ty jsi taky nevrlá a slintáš? :lol: :lol: :lol:
Nic ve zlým, jen mě pobavilo, jak jsi to napsala :mrgreen:
:palec: :mrgreen: Napadlo mě úplně to samé… :mrgreen:

Werci, to je těžko říct… Mareček se chová úplně stejně, taky od toho 3. měsíce, vždycky s přestávkami… týden klid, pak dva týdny protivka, slintá, hlodá, a zas týden klid… pořád dokola, má 9 měsíců a je bezzubý. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
4.8.10 12:50

Určitě může jít o zoubek:-)Já to poznala tak,že když jsem kolem toho 5měsíce,ve řvácím období,Nice šmejdila prstíkem po dásnech,hned se uklidnila.asi jí to nějak pomáhalo,takže mi bylo hned jasné,že se o zuby jedná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
4.8.10 12:56

u nás je to tak, že má od 3m zduřelé dásničky a 2 jedničky dole jsou na pohmat znatelné, ale stále se neprořízly a už to trvá 3měsíce. je stále nevrlý, slinká a v noci se často budí s pláčem…každý den jsem se mu tam několikrát dívala a pořád to řešila zda je to zubama či ne. už to neřeším a smířila jsem se s tím, že je to asi jen špatné období :wink:

chce to vytrvalost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.8.10 13:14

Tři měsíce?!?! To je síla teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.8.10 21:14

už jsem si zvykla že stále mluvim v množnným čísle :mrgreen: ne já neslintám ale nevrlá někdy jsem :dance: tak jsem malé zkoumala pusinku ale nic jsem nenašla.tak budu jen čekat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
9.8.10 12:10

Ahoj, mala slintala od tri mesicu a strkala si vsechno do pusy a byla obcas protivna, ale ted o vikendu se konecne prorezali prvni dva zoubky a ta protivnost byla najednou uplne jina, neustale knourala, nervala, ale furt pofnukavala, cely dny :zed: A mela dost opruzenej zadek, pry to u zoubku byva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
9.8.10 22:03

Ahoj, malý taky furt slintal a zoubek nikde. 8měs. a stále nic. Najednou žádné slintání ani jsem neregistrovala, že by byl obzvlášť protivný, nic. Náhodou manžel mu šáhnul do pusinky a já už letěla pro lžičku a ejhle cink. Za 3 dny tam koukaly rovnou dva najednou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.