První zoubky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
9.2.06 14:07

První zoubky

Ahojte maminky,

prosím Vás o radu, jak bojovat při prořezávání prvních zoubků.
Staršímu synovi narostly ani jsme o tom nevěděli, takže moc zkušeností nemám. Ale ten druhý brečí, brečí a brečí.Dolní dva mu narostly před měsícem, to si taky trošku poplakal, dávala jsem mu homeopatika a byl celkem klid. Jenže ted se mu už třetí den klubou ty horní a to je hrůza. V noci spí tak 5hodin, přes den 1hodinu a v jednom kuse brečí. Kombinuju jak se dá- Nurofen, Viburcol, Chammomilla vulgaris 9CH, nošení, houškání,vožení v kočárku a nic nezabírá.
Prosím poraďte, třeba existuje něco o čem jsem ještě neslyšela. Díky moc,za všechny Vaše rady budu moc vděčná,jelikož už jsem zoufalá.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
9.2.06 19:45

Ahoj, muzes zkusit Chamomillu vulgaris 15CH a mazat dasen Mundisal gelem(ten se mi ze vsech gelu a kapek osvedcil nejvic), drive sem male davala Chamomillu Ivax, ta tedy byla vyborna(sou to kapky, davaji se napr. do caje)ale male se po case udelaly takovy pupinky cerveny na obliceji tak sem prestala ale tedy nevim jestli to bylo z toho. No a kdyz je nejhur tak treba Ibalgin suspenze. A taky nachvili muze uklidnit kousatko. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí