Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
29.2.12 14:33

já jsem osobně taky moc ráda,že jsem hlídaná, přece jen nevíš, co se může stát. a člověka to uklidní..

jako domací porod nene… to si myslím,že je trochu hazardérství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
29.2.12 14:35
BealyAM píše:

ty jo to u nás taky chtěl zůstat přítel na rodičovské… nevíš, jestli se to může v průběhu vystřídat? nebo pak musíš zůstat s ním po celou dobu rodičovské…?

a hlavně buď vklidu, ale jako vyhodit kolegu z práce to je stresáč.. tohle jsme měli minulý rok v práci.. a fakt to nikomu nepřeji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
29.2.12 14:36

bealy, tak to bylo asi opravdu z toho stresu, že vyhodili kolegu,ale jistota je jistota, taky bych na to vyšetření asi šla :-) už máš také to sono na poslouchání mimča? já si říkám, že by se mi to líbilo třeba na tu cestu do londýna, ale tak někde zapůjčit, kupovat si to asi nebudu…ikdyž na mimibazaru jsou i levnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
29.2.12 14:45

Mě rozhodila hlavně ta forma jakou ho vyhodili a hlavně to, že ztratím dobrého kamaráda, protože je ze Šumperka. Večer se asi nahromadily všechny faktory dohromady a zhoršilo se to úměrně s tím, jak mi šla psychika dolů.
Jinak je možné se střídat na mateřské i rodičovské, jen se to musí nahlásit na sociálce. Detailně jsme to nestudovala.
LucinkaS: to poslouchání mimča nemám, ale chci to objednat, hlavně po tom včerejšku. I když jsem večer stejně hned vytuhla. No a zítra si na skočím k doktorce - i když to bez objednání nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
29.2.12 14:49
BealyAM píše:
Mě rozhodila hlavně ta forma jakou ho vyhodili a hlavně to, že ztratím dobrého kamaráda, protože je ze Šumperka. Večer se asi nahromadily všechny faktory dohromady a zhoršilo se to úměrně s tím, jak mi šla psychika dolů.
Jinak je možné se střídat na mateřské i rodičovské, jen se to musí nahlásit na sociálce. Detailně jsme to nestudovala.
LucinkaS: to poslouchání mimča nemám, ale chci to objednat, hlavně po tom včerejšku. I když jsem večer stejně hned vytuhla. No a zítra si na skočím k doktorce - i když to bez objednání nesnáším.

já si myslím, že miminko je v pořádku, jen teď je to větší zátěž.. jako ta věc na poslouchání je dobrá, já tak nějak pořád trnu, jestli je všechno v pořádku a už se těším pokaždé na další ultrzvuk, abych ho viděla…
a jen si myslím,že na vystrašené prvorodičky jsou doktoři zvyklí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
29.2.12 15:04

Ono pokud jde o mě, tak to neřeším. Ale jinak jsem pěkný nervák a to ať jde o kohokoli z rodiny nebo i o psa.
Jinak já se taky těším, kdy mimčo zase uvidím. V práci mají ze mě legraci, hlavně po tom, co jsem statečně pět let razila teorii, že pokud nebude existovat mimotělní těhotenství, tak to pro mě není, protože nad tím nemám kontrolu:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
29.2.12 17:38

Bealy: pro pracovníka controllinu je těžké nemít něco pod kontrolou, že? :lol:
Já se dnes objednala na to 3D a jdu až 10.4., dělají to totiž mezi 21-26 týdnem, já budu v tu dobu 23. Asi to chtějí takhle pozdě, aby každé mamince už mohli říct, co se jí narodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
29.2.12 18:10

je, je holky, ja se tak nudim… az hruza, jeste ze existuje ten internet :) Zrovna jsem studovala v cem vyprat veci pro mimi, nejvic doporucuji lovelu a persil sensitiv :) uz se tesim az vykoukne slunicko a ja zacnu s pranim a taky na zehleni tech prtavych vecicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
29.2.12 18:18

Lovela vubec nevoni a rika se ze by se mimi nemela od zacatku takhle sterilizovat…ja peru v Persil gelu a nebo v Ariel gelu a jako avivaz Lenor a pokud se po tom mimi neosype tak to menit nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
29.2.12 18:38

Ja jsem taky cetla diskuze o prani a nekdo byl proti lovele, ze vypere malo a neprevoni, nekomu vonela…prevazne, ale vyhravala a pak jak pise akrim persil sensitive. Avivaze radi nepouzivat a pripadne na zmekceni pradla pouzit misto avivaze ocet, pradlo pry po octu nesmrdi. jeste jsem to nezkousela, ale zkusim na nasem pradle. Lovelu jsem si koupila,protoze byla zrovna v akci, tak je to jedna z prvnich veci co jsem na čolka pořídila :) Jo a hodne holek psalo, ze pere v mydlovem slizu atd, ale s tim se mi delat nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
29.2.12 18:43

No jak to tak vydim tak nejdriv vsechno vyperu v lovele a pak budu zkouset jinaci gely. Hlavne aby se mi mala po tom neosypala. Pri prvnim prani stejne nebudou ne obleceni fleky a vonet mi to vsechno bude po miminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
29.2.12 18:43

Ahoj těhulky:) Tak si představte, že mi šéf chce strhnout 50% platu na 3měsíce! :evil: Pěkná hyena, že?? :pocitac: Už si začínám zařizovat nemocenskou…mrzí mě to, ale jinak to prostě nepůjde. V práci mám pořád nervy v kýblu a každej se tam diví, proč tam ještě chodím. Na druhou stranu se těším na klídek, jak budu chodit plavat a celkově budu mít na sebe spoustu (možná až moc ;) )času :) Miminko je na 1.místě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
29.2.12 18:47

Teda Nettinko, co je ten tvůj šéf zač? to je teda … :cert: Udělej to jak říkáš, jdi marodit a vykašli se na šéfa. Aspoň si všechno připravíš předem a pak si budeš užívat krásného počasí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
29.2.12 18:48

To já musím na obhajobu své šéfové říct,že ačkoli ze začátku nebyla moc nadšená a řešila hlavně co bude s prací, tak teď je na mě hodnější a chce, abych jí tam vydržela co nejdýl, i se občas zeptá jak mi je. Njn, jenže u nás na oddělení jsem jenom já a ona a náhradu teprve hledáme… a práce jak na kostele :)

Příspěvek upraven 29.02.12 v 18:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
29.2.12 18:49

Nettinko a proc ti chce strhavat 50% z platu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí