Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
29.2.12 18:49
Nettinka píše:
Ahoj těhulky:) Tak si představte, že mi šéf chce strhnout 50% platu na 3měsíce! :evil: Pěkná hyena, že?? :pocitac: Už si začínám zařizovat nemocenskou…mrzí mě to, ale jinak to prostě nepůjde. V práci mám pořád nervy v kýblu a každej se tam diví, proč tam ještě chodím. Na druhou stranu se těším na klídek, jak budu chodit plavat a celkově budu mít na sebe spoustu (možná až moc ;) )času :) Miminko je na 1.místě :*

teda tak to já si na práci asi stěžovat nebudu.. to je fakt hrůza.. běž na tu nemocenskou a budeš alespoň vklidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
29.2.12 19:03

Lucinko - závidím ;)
Akrim - Defakto vím, že si za to můžu sama, protože jsem se v práci sem tam přihlásila na net… hlavně, když jsem zjistila, že čekám mimi, tak mi to nedalo a fak jen když jsem měla v práci chvilku, tak jsem na net mrkla :oops: Ale firmě jsem tím nijak neuškodila, o žádné peníze je nepřipravila, svoji práci vždy poctivě provedla (a stíhala) a když bylo potřeba, zůstávala jsem i přesčasy, které jsem v životě neměla zaplacený :| Vím, že je zaměstnavatel v právu a může se rozhodnout jakkoli chce, ale jako otročím tam pro něj 5 let a ne měsíc, aby se rozhodl hned pro tu nejhorší variantu :,( Navíc přítel hledá práci, tak to pro nás bude dost těžký…chjoo.. proč mi nedal na těch posledních pár měsíců pokoj?? :nevim:
jap - chtěla bych nejradši hned od pondělka.. uvidím co na to doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
29.2.12 19:13

Netti co je to za mstivyho hajzla?? Uz bych tam nesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
29.2.12 19:13

Netinko, tak pokud uvazujes o neschopence, tak na ni jdi hned, to ti ty penize nestrhne, neschopenka se ti bude pocitat z posledniho roku a nasledovna materska z obdobi pred neschopenkou… Ale je to jen na tobe… Jako mela jsem z trach jak z toho vyziju, ale vyzit se da :) aspon mam spostu casu na nakupovani, jen kdyby bylo uz venku hezky a dalo se neco delat, byt jen doma je hrozna nuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
29.2.12 19:16
Nettinka píše:
Lucinko - závidím ;)
Akrim - Defakto vím, že si za to můžu sama, protože jsem se v práci sem tam přihlásila na net… hlavně, když jsem zjistila, že čekám mimi, tak mi to nedalo a fak jen když jsem měla v práci chvilku, tak jsem na net mrkla :oops: Ale firmě jsem tím nijak neuškodila, o žádné peníze je nepřipravila, svoji práci vždy poctivě provedla (a stíhala) a když bylo potřeba, zůstávala jsem i přesčasy, které jsem v životě neměla zaplacený :| Vím, že je zaměstnavatel v právu a může se rozhodnout jakkoli chce, ale jako otročím tam pro něj 5 let a ne měsíc, aby se rozhodl hned pro tu nejhorší variantu :,( Navíc přítel hledá práci, tak to pro nás bude dost těžký…chjoo.. proč mi nedal na těch posledních pár měsíců pokoj?? :nevim:
jap - chtěla bych nejradši hned od pondělka.. uvidím co na to doktor

jo já si myslím,že ti doktor dá v pohodě.. jako jsi fakt chudák takhle se stresovat v práci, tak si myslím,že to pochopí, přece jen je to i zátěž na miminko..

a souhlasím je to nějaký zakomplexovaný ha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
29.2.12 19:28

Tak zažím jsem mu nic nepodepsala a ani nepodepíšu. Řeknu mu, ať mi to pošle poštou, jak je standartní postup. Jen se bojím, až budu na té neschopence, aby mi neposlal výpověď za nějaké pracovní porušení…nevím jak znějí ty paragrafy..Doktor mi neschopenku určitě dá, o to se nebojím.. jen to asi nebude ze dne na den.
Taky se moc těším na jaro a teploučko :) Dnes jsme byli s přítelem na procházce a bylo to moc příjemný,když venku krásně svítilo sluníčko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
29.2.12 19:39

Nettinko, mrkni na tohle, zvlast zajimavy je posledni odstavec :) http://www.zbynekmlcoch.cz/…ohoto-duvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
29.2.12 19:42

Nettinko zjisti si jestli vůbec na to má právo - snížit 50% platu. U nás pokud někdo něco poruší, tak dostane vytýkací dopis nebo napomenutí, pokud se situace opakuje, tak se to teprve řeší přísněji.
Dneska jsem se v práci pobavila, jak jsem psala, že mému kolegovi dali výpověď, tak dneska přisla nová vedoucí controllingu, kterou má zaučit. Přišla k nám do kaneláře, že prý má angínu. Já nahodila výraz, jako, že tohle se mi teda nelíbí, abych měla v kanceláři někoho nemocnýho a odkráčela z kanceláře a šla si sednout ke svým lidem. Když se mi podařilo chytnou mého šéfa, tak jsem mu řekla, že se mi moc nelíbí být v kanceláři s někým nemocným a tak mě poslal domů, ať si pracuji tam. Takže do konce týdne dělám z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
29.2.12 19:43

Nettinko, těhotné se může dát výpověď pouze tehdy, když poruší pracovní povinnosti a pokud půjdeš na neschopenku, tak už Ti výpověď dát nemůže, jsi zákonem chráněná. To je teda blbec. Do mateřské se neschopenka nepočítá, což je dobře.
Jinak k tomu předchozímu tématu, o kterém jste psaly - zastávám názor sladká nevědomost - já pracuju ve farmacii - kdo moc ví, taky to je na škodu :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
29.2.12 19:45

Jinak taky u nás monitorují internet, spousta lidí ho mají zablokovaný. Já přístup mám, ale na pracovním netu vlezu maximálně na zprávy na seznamu a idnes a na stránky ČNB a konkurence. Když si chci odpočinout a jít na net, tak si vlezu na svůj notebook, který nikdo monitorovat nemůže a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
29.2.12 19:45

Bealy, je vidět, že pracuješ s rozumnýma lidma, ono je to vždycky o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
29.2.12 19:48

Janulen: ale to by si pomalu nemohla nic jíst, nic pít, nemýt nádobí, neprat, protože všechno je....... Já peru v něčem od amway.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
29.2.12 19:48
Akrim84 píše:
Nettinko, mrkni na tohle, zvlast zajimavy je posledni odstavec :) http://www.zbynekmlcoch.cz/…ohoto-duvodu

Hmmmm..zajímavé, děkuji Akrim za článek :) Tak já doufám, že se můj „čin“ nedá nazvat hrubým porušením pracovní kázně.., že ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
29.2.12 19:55

Bealy - jj, přítel od mamči má známou, která dělá pracovněprávní činnost, takže mi to pozjišťuje. Já právě taky doufala jen v napomenutí, max. jednorázové stržení os.ohodnocení. To máš v pohodičce a rozumného šéfa 8) Ten můj by mě tam nechal i s člověkem, který by trpěl na mor! :cert:
Janulen - noo, tak to musím tedy honem rychle utéct na tu neschopenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
29.2.12 19:56
Nettinka píše:
Tak zažím jsem mu nic nepodepsala a ani nepodepíšu. Řeknu mu, ať mi to pošle poštou, jak je standartní postup. Jen se bojím, až budu na té neschopence, aby mi neposlal výpověď za nějaké pracovní porušení…nevím jak znějí ty paragrafy..Doktor mi neschopenku určitě dá, o to se nebojím.. jen to asi nebude ze dne na den.
Taky se moc těším na jaro a teploučko :) Dnes jsme byli s přítelem na procházce a bylo to moc příjemný,když venku krásně svítilo sluníčko. :)

nemuze te vyhodit ani za poruseni kazne tomu by musely predchazet dva vytykaci dopisy a pokud budes na kontrolce a pak na matersky tak te vyhodit nemuze-nesmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí