Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
4.3.12 13:14
LucinkaS píše:
Děkuji za vysvětlení, mně bude v červnu 28. A na 3D už jsem objednaná na 10.4. :) a předtím asi stihnu ještě obyčejné u svého gynekologa, no už se nemůžu dočkat. Všichni se ptají co je nového,jestli už víme co to bude, ale vždyť já nikde nebyla celou věčnost,aby mi to mohli říct :)

jj to je u nás to samé…mamka mi pořád volá „tak co je nového, všechno v pořádku“ a já vždycky říkám…já nevím…snad jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
4.3.12 13:18
LucinkaS píše:
Jo a Lucko gratuluji ke svatbě :) Řešíš nějaké speciální šaty kdyby náhodou narostlo bříško?

Dekuji Lucinko,saty uz mam koupeny a vrsek je snerovaci coz je super a sukne je na zip a je do pasu,saty stejne nemam az na zem protoze o to bych zakopavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
4.3.12 13:24

Pce: já taky říkám, že nevím, že snad jo…to je hrozný jak člověk neví co se tam uvnitř děje :) A hodně lidí se ptá, jestli si necháme říct co to bude. Mně to přijde jako samozřejmost, že jo, chci vědět co nakupovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
4.3.12 13:32

My uz to vime ze to ma pindika a dvakrat nam jej potvrdili,nakoupeno uz mam,ted uz jen kocarek,pro ten jdeme zitra,chci koupit jeste ten babysense a chuvicky a fusak koupi babicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.3.12 13:38
LucinkaS píše:
Pce: já taky říkám, že nevím, že snad jo…to je hrozný jak člověk neví co se tam uvnitř děje :) A hodně lidí se ptá, jestli si necháme říct co to bude. Mně to přijde jako samozřejmost, že jo, chci vědět co nakupovat :)

no já mám alespoň ten Angelsound takže si mimíska občas poslechnu a jsem v klídku :) My si taky nechame říct co to bude…nevydržela bych to až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
4.3.12 13:44

Holky, koukám teď na zavinovačky, prý v nich mimčo rádo spinká. Máte na ně nějaké tipy,nebo je to úplně jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
4.3.12 13:44

Ja si ho taky poridim,na kontrolu jdu az za 4tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
4.3.12 14:02
LucinkaS píše:
Holky, koukám teď na zavinovačky, prý v nich mimčo rádo spinká. Máte na ně nějaké tipy,nebo je to úplně jedno?

Svagrova mela klasickou zavazovaci ale ja mam jentakovou na suchej zip,mam dve jednu do postylky a jednu do kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.3.12 17:45

Rychlozavinky budu pořizovat určo…tady ta paní šije sice dražší ale jsou nádherný
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
4.3.12 18:57

Ty jsou opravdu nádherný :) Nejlevnější jsem našla nové od cca 160Kč a 2 budou stačit, ne? nebo koupit rovnou ještě nějakou větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
4.3.12 19:03

Staci v pohode dve zavinovacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
4.3.12 19:21

Luci, blahopřeju ke svatbě. Já už jsem vdaná rok a půl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
4.3.12 19:26

Dekuji Janulen,sme zasnoubeni od zari a to sme se aj bavili ze svatba bude bud 21. Dubna nebo 21. Cervence,nakonec sme se dohodli ze bude lepsi duben,v cervenci bude teplo a kdo vi jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.3.12 09:29
LucinkaS píše:
Ty jsou opravdu nádherný :) Nejlevnější jsem našla nové od cca 160Kč a 2 budou stačit, ne? nebo koupit rovnou ještě nějakou větší?

já budu kupovat taky jenom dvě…to úplně stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
5.3.12 09:46

Tak odbery za sebou a ted 14 dnu cekat na prohlidku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí