Poradna duly
Jana Čurdová
LucinkaS píše:
Děkuji za vysvětlení, mně bude v červnu 28. A na 3D už jsem objednaná na 10.4.a předtím asi stihnu ještě obyčejné u svého gynekologa, no už se nemůžu dočkat. Všichni se ptají co je nového,jestli už víme co to bude, ale vždyť já nikde nebyla celou věčnost,aby mi to mohli říct
jj to je u nás to samé…mamka mi pořád volá „tak co je nového, všechno v pořádku“ a já vždycky říkám…já nevím…snad jo ![]()
LucinkaS píše:
Jo a Lucko gratuluji ke svatběŘešíš nějaké speciální šaty kdyby náhodou narostlo bříško?
Dekuji Lucinko,saty uz mam koupeny a vrsek je snerovaci coz je super a sukne je na zip a je do pasu,saty stejne nemam az na zem protoze o to bych zakopavala.
Pce: já taky říkám, že nevím, že snad jo…to je hrozný jak člověk neví co se tam uvnitř děje
A hodně lidí se ptá, jestli si necháme říct co to bude. Mně to přijde jako samozřejmost, že jo, chci vědět co nakupovat ![]()
My uz to vime ze to ma pindika a dvakrat nam jej potvrdili,nakoupeno uz mam,ted uz jen kocarek,pro ten jdeme zitra,chci koupit jeste ten babysense a chuvicky a fusak koupi babicka.
LucinkaS píše:
Pce: já taky říkám, že nevím, že snad jo…to je hrozný jak člověk neví co se tam uvnitř dějeA hodně lidí se ptá, jestli si necháme říct co to bude. Mně to přijde jako samozřejmost, že jo, chci vědět co nakupovat
no já mám alespoň ten Angelsound takže si mimíska občas poslechnu a jsem v klídku
My si taky nechame říct co to bude…nevydržela bych to až do porodu.
Holky, koukám teď na zavinovačky, prý v nich mimčo rádo spinká. Máte na ně nějaké tipy,nebo je to úplně jedno?
LucinkaS píše:
Holky, koukám teď na zavinovačky, prý v nich mimčo rádo spinká. Máte na ně nějaké tipy,nebo je to úplně jedno?
Svagrova mela klasickou zavazovaci ale ja mam jentakovou na suchej zip,mam dve jednu do postylky a jednu do kocarku.
Rychlozavinky budu pořizovat určo…tady ta paní šije sice dražší ale jsou nádherný
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Ty jsou opravdu nádherný
Nejlevnější jsem našla nové od cca 160Kč a 2 budou stačit, ne? nebo koupit rovnou ještě nějakou větší?
Dekuji Janulen,sme zasnoubeni od zari a to sme se aj bavili ze svatba bude bud 21. Dubna nebo 21. Cervence,nakonec sme se dohodli ze bude lepsi duben,v cervenci bude teplo a kdo vi jak.
LucinkaS píše:
Ty jsou opravdu nádhernýNejlevnější jsem našla nové od cca 160Kč a 2 budou stačit, ne? nebo koupit rovnou ještě nějakou větší?
já budu kupovat taky jenom dvě…to úplně stačí