Poradna duly
Jana Čurdová
Teda, připadám si jak exot, ještě nemám nic nakoupeno. Akorát mám kojící polštář a pár oblečků od švagrové. ![]()
Sice pravda, že až do minulého týdne jsem většinu dne
, ale jinak jsme si s manžilkem říkali, že na nákupy vlítnem až po velkém UTZ (na ten jdeme 20.3.). Tak nějak se zatím bojíme, abysme si to nezakřikli. ![]()
janulen píše:
Ahoj Páji, vítej mezi náma. Holky, já už si z Vás musím vzít konečně příklad a začít něco nakupovat. Já nemám ještě nic (teda jedny dupačky, které jsem dostala darem)
me to nakupovani taky nebere, to prijde… neboj hehe
Holky me kdyz bylo blbe tak sem byla rada ze lezim a ze nemusim nic delat,ted uz je mi celkem dobre a tak zarizujeme co potrebujeme,pristi tyden zajdu na to Ekg a plicni,objednam se k zubarovi.
Holky ja sem v predstihu proto ze uz sem nakupovala vloni cely rok.
Já jdu na velký UZ 27.3. a taky si říkám, že už budu vědět pohlaví a snad budou samé pozitivní zprávy, tak pak budu vše pořizovat, ale začnu už v sobotu, jedeme s manželem na ten veletrh PRODÍTĚ.
pája a kam jdete? ja byla ve Fertimedu a byla jsem spokojena s Dr. vykladala mi co prave vidi na ultrazvuku.
Odkud presne jsi? Ja jsem ze severu-od Kopecka ![]()
PS: nebo ze by velky ultrazvuk bylo neco jineho nez screening? asi jsem to zase popletla hii
lucka83 píše:
Janulen tak sup zacni,az bude teplo tak budes rada nekde ve stinu a moc se ti nebude chtit nakupovat.
dobra rada, to me taky nenapadlo…
Luci, a to tě gyndr poslal automaticky na ekg a plicní? Já jsem byla jenom u zubařky a u obvodní dr.
Jitam: ty jsi přímo z Olomouce, nebo někde poblíž? A kdy máš TP?
Velky Uz je podobny jako screening ale u screeningu dr kontrolu dite,sijove projasneni,nosni kuatku,prutok krve a celkove velikost a tak,u toho velkeho Uz se pry kontroluje velikost a hlavne kardio,tak uvidime,na velky Uz jdeme az 12.4
V prukajde je psano ekg na to sem se ptala a rekl ze nemusim pokud nemam v rodine problem,ze radeji si mam jit na to plicni.
jitam píše:
pája a kam jdete? ja byla ve Fertimedu a byla jsem spokojena s Dr. vykladala mi co prave vidi na ultrazvuku.
Odkud presne jsi? Ja jsem ze severu-od Kopecka
PS: nebo ze by velky ultrazvuk bylo neco jineho nez screening? asi jsem to zase popletla hii
Já jsem z Lazců.
Ne, nejdeme do Fertimedu, ale do Reprofitu k dr.Polákovi. Tam mě poslala moje dr. Sice to ve 12 tt byl hozný fofr, ale udělal vše potřebné, tak snad dobrý.
A na malý (zatím nevíme, co to je, pořád se schovává a nespolupracuje
) se chodíme dívat ke gyndr - ta mi dělá pokaždé UTZ a popisuje ![]()
paja: nechci to tu tak verejne psat odkud presne, ale je to mestska cast (5km od mesta, nekde tam jak jsou Samotisky, Drozdin, Bystrovany, Kopecek atd…)
TP mam dle UZ 2.9. a dle menzes 6.9. o neco driv jak ty…
lucka83 píše:
V prukajde je psano ekg na to sem se ptala a rekl ze nemusim pokud nemam v rodine problem,ze radeji si mam jit na to plicni.
No a mě dr,říkala, že plicní ani ekg nemusím. Tak to asi jak který doktor, že? ![]()