Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5343
6.3.12 09:14

Teda, připadám si jak exot, ještě nemám nic nakoupeno. Akorát mám kojící polštář a pár oblečků od švagrové. :)
Sice pravda, že až do minulého týdne jsem většinu dne :poblion: , ale jinak jsme si s manžilkem říkali, že na nákupy vlítnem až po velkém UTZ (na ten jdeme 20.3.). Tak nějak se zatím bojíme, abysme si to nezakřikli. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
6.3.12 09:15

Luci, to máš teda pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
6.3.12 09:16
janulen píše:
Ahoj Páji, vítej mezi náma :kytka: . Holky, já už si z Vás musím vzít konečně příklad a začít něco nakupovat. Já nemám ještě nic (teda jedny dupačky, které jsem dostala darem)

me to nakupovani taky nebere, to prijde… neboj hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
6.3.12 09:18

Holky me kdyz bylo blbe tak sem byla rada ze lezim a ze nemusim nic delat,ted uz je mi celkem dobre a tak zarizujeme co potrebujeme,pristi tyden zajdu na to Ekg a plicni,objednam se k zubarovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
6.3.12 09:19

Holky ja sem v predstihu proto ze uz sem nakupovala vloni cely rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
6.3.12 09:19

Já jdu na velký UZ 27.3. a taky si říkám, že už budu vědět pohlaví a snad budou samé pozitivní zprávy, tak pak budu vše pořizovat, ale začnu už v sobotu, jedeme s manželem na ten veletrh PRODÍTĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
6.3.12 09:21

pája a kam jdete? ja byla ve Fertimedu a byla jsem spokojena s Dr. vykladala mi co prave vidi na ultrazvuku.
Odkud presne jsi? Ja jsem ze severu-od Kopecka :mrgreen:
PS: nebo ze by velky ultrazvuk bylo neco jineho nez screening? asi jsem to zase popletla hii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
6.3.12 09:22
lucka83 píše:
Janulen tak sup zacni,az bude teplo tak budes rada nekde ve stinu a moc se ti nebude chtit nakupovat.

dobra rada, to me taky nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
6.3.12 09:22

Luci, a to tě gyndr poslal automaticky na ekg a plicní? Já jsem byla jenom u zubařky a u obvodní dr.
Jitam: ty jsi přímo z Olomouce, nebo někde poblíž? A kdy máš TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
6.3.12 09:24

Velky Uz je podobny jako screening ale u screeningu dr kontrolu dite,sijove projasneni,nosni kuatku,prutok krve a celkove velikost a tak,u toho velkeho Uz se pry kontroluje velikost a hlavne kardio,tak uvidime,na velky Uz jdeme az 12.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
6.3.12 09:26

V prukajde je psano ekg na to sem se ptala a rekl ze nemusim pokud nemam v rodine problem,ze radeji si mam jit na to plicni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
6.3.12 09:27
jitam píše:
pája a kam jdete? ja byla ve Fertimedu a byla jsem spokojena s Dr. vykladala mi co prave vidi na ultrazvuku.
Odkud presne jsi? Ja jsem ze severu-od Kopecka :mrgreen:
PS: nebo ze by velky ultrazvuk bylo neco jineho nez screening? asi jsem to zase popletla hii

Já jsem z Lazců.
Ne, nejdeme do Fertimedu, ale do Reprofitu k dr.Polákovi. Tam mě poslala moje dr. Sice to ve 12 tt byl hozný fofr, ale udělal vše potřebné, tak snad dobrý.
A na malý (zatím nevíme, co to je, pořád se schovává a nespolupracuje :P ) se chodíme dívat ke gyndr - ta mi dělá pokaždé UTZ a popisuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
6.3.12 09:27

paja: nechci to tu tak verejne psat odkud presne, ale je to mestska cast (5km od mesta, nekde tam jak jsou Samotisky, Drozdin, Bystrovany, Kopecek atd…)
TP mam dle UZ 2.9. a dle menzes 6.9. o neco driv jak ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
6.3.12 09:29

Holky tak si poslite soukromou zpravu a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
6.3.12 09:29
lucka83 píše:
V prukajde je psano ekg na to sem se ptala a rekl ze nemusim pokud nemam v rodine problem,ze radeji si mam jit na to plicni.

No a mě dr,říkala, že plicní ani ekg nemusím. Tak to asi jak který doktor, že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí