Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5343
8.3.12 18:26
jitam píše:
jak to vychaaziii vam? http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ :dance:

Tak nám taky vychází kluk…20.3. se snad mimi umoudří a konečně se ukáže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
8.3.12 18:44

Holky, co vám vychází podle tohohle?
http://www.patentnimedicina.cz/pm/kalendar.php

Nám vychází kluk nebo holka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale aspoň že vím, že to bylo v nejlepší době pro početí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
8.3.12 18:48

jéé holky, já tu pár hodin nebyla a už nestíhám číst :) Tak nám taky vychází holka. Včera jsem byla na kožním a doktor mě vidí a říká: Vy budete mít holku! No ono kdo by to podle mé pleti v současnosti nepoznal, že? :mrgreen: Ale sono bude až koncem března a 3D v dubnu, tak si ještě počkám, ale ty nákupy mě začínají lákat čím dál víc :mrgreen: Vítám Jardineru - mým favoritem z kočárků je zrovna Roan Marita, případně Tako Ballila,taky budeme mít dlouhána a potřebujeme něco co zvládne terén :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
8.3.12 19:05

Tak mně i dle tohoto výpočtu vychází holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
8.3.12 20:02

Mě u vychází u jednoho holka a druhého kluk :) Snad tam doktor přeci jen to druhé mimi nepřehlédl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.3.12 20:12

Tohle se mi moc libi, jeste par dnu a bude tu paty mesic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
8.3.12 20:44

Akrim: Přesně podle téhle tabulky taky jedu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
8.3.12 20:44

Jeee, ta tabulka je super. Děkuji. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.3.12 21:24

Holky,citite pohyby? Ja mam prave sem tam takovy divny posit v brise, ale nevim jestli to jsou pohyby nebo streva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
8.3.12 21:33

Já jsem v úterý poprvé cítila takové lehounké „ťupnutí“ a od té doby sem tam taky, takže to asi střeva nebudou :D Ale musím být v klidu, abych to cítila, je to fakt jenom trošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
9.3.12 07:45

Ahoj holky, tak včera večer jsem to poprvé cítila :dance: , bylo to trochu jiné než střeva, myslím, že se prcek třeba otáčel, bylo to takové dvojí šťouchnutí, skoro zavlnění, ale fakt jiné než střeva. Už jsem ležela v posteli, měla ruku na břiše a koukala na telku, takže jsem byla v klidu. V práci to člověk asi ani nevnímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
9.3.12 08:11
Akrim84 píše:
Tohle se mi moc libi, jeste par dnu a bude tu paty mesic :)

Ta je super Akrim:) Uz mam tabulku v peněžence ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
9.3.12 08:40
Akrim84 píše:
Tohle se mi moc libi, jeste par dnu a bude tu paty mesic :)

jee já ještě dva týdny a budu 6tý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
9.3.12 09:28
Pce píše:
my už taky plánujem na únor-březen hory s prckem…sice ne Rakousko jako každý rok, tentokrát dáme čechy a ten další rok už to bude v poho :dance:

My jezdíme do jednoho střediska už 10 let, tak jsme skoro domácí. Když odjíždíme, tak si hned rezervujeme nový rok. Tak jsem se letos optala, zda 5-ti měsíční mimčo není problém a hned jsme to objednali. Při nejhorším budu doma a pojede přítel s jeho rodiči. Ale chtěla bych jet už s prckem. Ať si zvyká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
9.3.12 09:31

Jé tak já zítra budu v pátém:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie