Poradna duly
Jana Čurdová
jitam píše:
jak to vychaaziii vam? http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/
Tak nám taky vychází kluk…20.3. se snad mimi umoudří a konečně se ukáže ![]()
Holky, co vám vychází podle tohohle?
http://www.patentnimedicina.cz/pm/kalendar.php
Nám vychází kluk nebo holka
Ale aspoň že vím, že to bylo v nejlepší době pro početí
![]()
jéé holky, já tu pár hodin nebyla a už nestíhám číst
Tak nám taky vychází holka. Včera jsem byla na kožním a doktor mě vidí a říká: Vy budete mít holku! No ono kdo by to podle mé pleti v současnosti nepoznal, že?
Ale sono bude až koncem března a 3D v dubnu, tak si ještě počkám, ale ty nákupy mě začínají lákat čím dál víc
Vítám Jardineru - mým favoritem z kočárků je zrovna Roan Marita, případně Tako Ballila,taky budeme mít dlouhána a potřebujeme něco co zvládne terén ![]()
Mě u vychází u jednoho holka a druhého kluk
Snad tam doktor přeci jen to druhé mimi nepřehlédl ![]()
Holky,citite pohyby? Ja mam prave sem tam takovy divny posit v brise, ale nevim jestli to jsou pohyby nebo streva…
Já jsem v úterý poprvé cítila takové lehounké „ťupnutí“ a od té doby sem tam taky, takže to asi střeva nebudou
Ale musím být v klidu, abych to cítila, je to fakt jenom trošku.
Ahoj holky, tak včera večer jsem to poprvé cítila
, bylo to trochu jiné než střeva, myslím, že se prcek třeba otáčel, bylo to takové dvojí šťouchnutí, skoro zavlnění, ale fakt jiné než střeva. Už jsem ležela v posteli, měla ruku na břiše a koukala na telku, takže jsem byla v klidu. V práci to člověk asi ani nevnímá ![]()
Akrim84 píše:
Tohle se mi moc libi, jeste par dnu a bude tu paty mesic
Ta je super Akrim:) Uz mam tabulku v peněžence ![]()
Akrim84 píše:
Tohle se mi moc libi, jeste par dnu a bude tu paty mesic
jee já ještě dva týdny a budu 6tý ![]()
Pce píše:
my už taky plánujem na únor-březen hory s prckem…sice ne Rakousko jako každý rok, tentokrát dáme čechy a ten další rok už to bude v poho
My jezdíme do jednoho střediska už 10 let, tak jsme skoro domácí. Když odjíždíme, tak si hned rezervujeme nový rok. Tak jsem se letos optala, zda 5-ti měsíční mimčo není problém a hned jsme to objednali. Při nejhorším budu doma a pojede přítel s jeho rodiči. Ale chtěla bych jet už s prckem. Ať si zvyká.