Poradna duly
Jana Čurdová
lucka83 píše:
Holky tak si poslite soukromou zpravu a je to.
Jo tak, dneska jsem tu poprvé, tak nevím, jak to funguje.
paja tak jsem ti poslala zpravu, taky poprve… vpravo uplne nahore jsou zpravy…
tak me doktor rikal, ze jak chci a jelikos mam dost casu tak si tam zajdu ![]()
jitam píše:
Bealy ten cervenej je moc hezky a hodil by se k holcicce… uz vite co budete mit?
Ještě na 100%, to budeme vědět až se to narodí. Ale spíš to bude holčička, proto ta červená. ![]()
vondrýsek píše:Jinak už máme kočárek - QUINNY SPEEDI.Není nový, mám ho po kamarádčině mimi, ale není vůbec znát, že je používaný. Kromě kočárku, autosedačky, lehátka http://www.123kocarky.cz/detail.php?… a pár oblečků jsem zatím nic nenakupovala. Počkáme až budeme vědět, co to bude (snad 30.3. to nás čeká velký UTZ).
To lehátko je super. Něco takového budu taky kupovat někdy teď v březnu.
vondrýsek píše:
Bealy: autosedačku jsi vybrala moc dobře, je to fakt kvalitka!Ségra kupovala pro děti jen Römer a nemůže si je vynachválit.
Já vybírala podle crash testů, tenhle vycházel nejlíp, pokud je s tou isofix základnou.
Zdar holky,
tak jste mě už pěkně s těma nákupama a výbavičkama nahlodaly
. Jak jsem jela z práce, tak jsem se zastavila v Olympii a koupila jsem v CAA 3× body a v Nextu 1× dupačky. Když nevíme ještě to pohlaví, tak je to problém, všechno jsem koupila v bílé s medvídkama
. Na ty oblečky bude nutno na to pohlaví počkat. Ptala jsem se na ceny chůviček (2000-6000Kč) a monitor dechu (kolem 2500), tak pobrouzdám na netu a srovnám si to.
janulen chůvičky koupíš i za pár stovek nějaké použité a to stejné i monitor dechu,kokukni na aukro,je tam toho hodně.
holky, tak sem dneska donesla domumu nejake obleceni, vecer jsem to ukazovala drahemu a on rika: to obleceni po pouziti budeme vyhazovat? a ja ne, proc? no ze ho je tolik, tak jsem mu rekla, ze to jeste neni vsechno
Njn, bylo to tezke, ale prekousl to ![]()
To je sranda, Akrim
. Luci, díky za info, chůvičky budou stačit použité, ale monitor dechu bych chtěla raději nový.
Koupis i na aukru novy nebo pouzity se zarukou ten motitor dechu.
Luci, díky, monitor dechu už mám asi vybraný - manžel zjistil, že monotor dělá firma Jablotron a tak porovnáme ceny, kde mají nový nejlevnější a koupíme ten. Na aukro jsem se dívala, je tam výběr všeho možného.Děvčata, některá z Vás tady psala, že má napsaný seznam, co všechno je třeba na mimi koupit a že to dle toho kupuje, můžete to sem vložit? A nebo si to stáhnu z netu, já jen kdyby se Vám chtělo, ale je mi jasné, že seznam bude dlouhý ![]()
Ahoj holky, tak jsem přepsala svůj seznam, původně jsem ho chtěla naskenovat, ale už v něm mám tolik poznámek, že jsem to raději naťukala do wordu
Některé věci jsou možná pro některé zbytečné, něco mi tam možná zas chybí, no uvidíte ![]()
• postýlka • kočárek • autosedačka • vanička • přebalovací podložka • pleny • čistící ubrousky • bavlněné pleny – na utírání atd. • osušky – asi tetra pleny • žínky • zavinovačky • deka do kočárku • fusak do kočárku • prostěradla • matrace • ochrana matrace • mantinel • moskytiéra + držák? • vatové tyčinky – někdo říká, že jsou zbytečné • buničité tampóny (čtverečky) • nůžky na nehty • kartáč na vlásky • teploměr • (teploměr do vody) • odsávačka na hleny • kosmetika – seba med, weleda, bübchen, bepanthen • líh pro novorozence na pupík - až po konzultaci s lékařem • borová voda na oči – až po konzultaci s lékařem • opalovací krém? - až po konzultaci s lékařem • prací prášek • dudlík – podle každé maminky • rektální rourka - až po konzultaci s lékařem • monitor dechu • chůvičky • oblečení: body, trička, košilky, bavlněné dupačky, čepička, ponožky, … • (kapsář na postýlku) • moskytiéra na kočárek • kojenecká láhev • sterilizátor na láhve • pro maminku: noční košile, vložky do podprsenky, kalhotky do porodnice, kosmetika, vložky
Příloha se nezdařila, tak aspoň takhle. Kdyžtak to zkusím přiložit ještě večer z jiného počítače.