Poradna duly
Jana Čurdová
Jardinera píše:
Jinak výbavička, to vidím na květen…asi ve mně trochu hlodá i ta pověrčivost…jsem odhodlaná skladovat tašky od kamošek v práci
Kočárek, autosedačku a postýlku ale rozjedem asi brzy… to nejsou věc na poslední chvíli, pravda.
S tou výbavou to vidím taky tak…
Jardinera píše:BealyAM píše:Bealy,
http://www.ceskatelevize.cz/…rnemu-kasli/ tady je k tomu článek. Já to zvažuji. Kamarádka má synka, co se jí ve třech měsících kvůli černému kašli málem udusil.
ten černý kašel, dobrala jsi se k něčemu?
Fakt jsme taková těhule zatím příliš nedotčená…ale ten odkazovaný článek je zajímavý. Zatím jsme nidke nepátrala extra info, asi jde vygooglit kdeco. člověk aby si dělal takové informativní exporty, mám pocit… aby věděl, která bije.
Nemám doma žádnou „těhotnou literaturu“, tohle je moje premiéra na inetu v těhulí diskusi, ale začíná mě hlodat studium.. Chtěla bych si počíst něco o bondingu a tu a tam natrefím na něco zajímavého (třeba o učení miminka spát v určitou dobu a uspávání), co si říkám, že by stálo za koupení… Paradoxně třeba i dětské knížky, i když je na ně času dost!
Budu se ptát doktorky až půjdu na kontrolu, to je 22.3.. Kdybych neměla tu kamarádku, co jí na černý kašel málem umřel syn (asi v 5-ti měsících), tak bych to neřešila. Ale mám z toho vítr. Přítel se nechá očkovat už teď (až bude mít za sebou tetanovku, co si nechal propadnout).
BealyAM píše:Jardinera píše:Budu se ptát doktorky až půjdu na kontrolu, to je 22.3.. Kdybych neměla tu kamarádku, co jí na černý kašel málem umřel syn (asi v 5-ti měsících), tak bych to neřešila. Ale mám z toho vítr. Přítel se nechá očkovat už teď (až bude mít za sebou tetanovku, co si nechal propadnout).BealyAM píše:Bealy,
http://www.ceskatelevize.cz/…rnemu-kasli/ tady je k tomu článek. Já to zvažuji. Kamarádka má synka, co se jí ve třech měsících kvůli černému kašli málem udusil.
ten černý kašel, dobrala jsi se k něčemu?
Fakt jsme taková těhule zatím příliš nedotčená…ale ten odkazovaný článek je zajímavý. Zatím jsme nidke nepátrala extra info, asi jde vygooglit kdeco. člověk aby si dělal takové informativní exporty, mám pocit… aby věděl, která bije.
Nemám doma žádnou „těhotnou literaturu“, tohle je moje premiéra na inetu v těhulí diskusi, ale začíná mě hlodat studium.. Chtěla bych si počíst něco o bondingu a tu a tam natrefím na něco zajímavého (třeba o učení miminka spát v určitou dobu a uspávání), co si říkám, že by stálo za koupení… Paradoxně třeba i dětské knížky, i když je na ně času dost!
Začínám se dívat na netu..očkování samo o sobě vypadá na téma T. Ach jo. Začínám si ty odkazy ukládat, informací habaděj. Vidím, že fakt bude rozumější už do práce nejít ani v červnu, aby byl čas na sdružování informací ![]()
Jsem tu poprvé, termín mám 3.8. Zajímalo by mě, do kdy tak plánujete chodit do práce? Nedělám nic fyzicky náročného tak nevim kdy se tak obvykle končí…
Díky ![]()
Aluming pokud nemáš náročnou práci a vše je v pořádku,tak se z práce odchází 6-8týdnů před porodem,já sem na rizikovým a sem doma od 10+6
Děkuji za odpověď Lucko, tak nějak jsem si to i myslela. Jezdit v létě do práce MHD nebude asi nic moc
tak si ráda těch pár posledních týdnů odpočinu. A teď už jen doufat, že bude vše v pořádku…
Aluming píše:
Děkuji za odpověď Lucko, tak nějak jsem si to i myslela. Jezdit v létě do práce MHD nebude asi nic moctak si ráda těch pár posledních týdnů odpočinu. A teď už jen doufat, že bude vše v pořádku…
nemáš zač. ![]()
tak holky, uz mi chybi jen par latkovych plen, ponozecky, capacky a mam pro mimco na obleceni vse ![]()
Tak ja uz cekam jen na fusak kterej ma prijit pristi tyden a co se tyce obleceni tak mam schovane.
Zdravím Aluming. Já budu do práce chodit co to půjde, termín mám začátkem srpna, takže cca do půlky června bych měla chodit. A nějakou dovolenou si nechám na proplacení. Jo a už mám doma první rychlozavinovačku ![]()
LucinkaS píše:
Zdravím Aluming. Já budu do práce chodit co to půjde, termín mám začátkem srpna, takže cca do půlky června bych měla chodit. A nějakou dovolenou si nechám na proplacení. Jo a už mám doma první rychlozavinovačku
hod foto
Aluming píše:
Jsem tu poprvé, termín mám 3.8. Zajímalo by mě, do kdy tak plánujete chodit do práce? Nedělám nic fyzicky náročného tak nevim kdy se tak obvykle končí…
Díky
Ahoj, vítám tě. Já mám termín 13.8. a počítám s tím, že budu v práci do konce června. A pak stejně asi budu dělat z domova. Rozjíždíme nějaké projekty, do kterých jsem zapojena. Já si dovolenou vybrat nemůžu, protože budu jen na mateřské a na rodičovské bude pak přítel. Takže počítám, že si do přístího roku budu převádět cca 20 dní dovolené. Masakr
jsem se rozhodla,že s přítelem si sedneme k tomu seznamu a vše projedeme, nějak mi pořád nevěří,že toho musí být tolik, tak jedině dík za seznam..
a do práce počítám já taky tak do června, i když v prvních třech měsících jsem říkala,že budu jen do dubna, pak mě začalo být líp ( méně unavená), tak, že budu do května, a ted už říkám do června. tak uvidíme, jak na tom budeme, jelikož mám problém s vysokým tlakem a jsem na prášcích,… tak jen čekám, kdy mě nechá doma.
jap14 píše:
jsem se rozhodla,že s přítelem si sedneme k tomu seznamu a vše projedeme, nějak mi pořád nevěří,že toho musí být tolik, tak jedině dík za seznam..
Tak ten můj mi na seznam řekl, že asi budeme dokonalý rodiče. Tak jsem mu řekla, že to tak není, protože ať mi řekne co z toho není zapotřebí. No a nic nenašel ![]()
jj. taky jsem zvědavá, co řekne na ten seznam… ten si vše hrozně představuje,že to půjde samo.. tak se těším až to uvidí…