Poradna duly
Jana Čurdová
Akrim jak to ze ne?
Tak jsem volala nasi byvale personalni a ta mi potvrdila, ze se nemocenska do materske nepocita, takze jupiii ![]()
Akrim84 píše:
tak ja nevim, vubec si nepripadam jako tehotna
jak to?
prosím Tě Akrim, co šílíš…a neboj těhotná jsi..
já si teda taky bála, akorát už mi těd začíná růst břicho a mám takový divný pocity v podbříšku ,což nevím jestli už nejsou pohyby.
zítra čekám výsledky z genetiky a ve čtvrtek hurá na ultrazvuk. doufám,že se ukáže…
nevim, pripadnu si nejaka stejna jak pred tehotenstvim… zadna nevolnost, skoro nic nejde videt, je to nejaky divny… Vlastne jedna zmena tu je, tem muj olezeny ksichtik ![]()
Akrim84 píše:
nevim, pripadnu si nejaka stejna jak pred tehotenstvim… zadna nevolnost, skoro nic nejde videt, je to nejaky divny… Vlastne jedna zmena tu je, tem muj olezeny ksichtik
ne všechny maminy mají těhu příznaky…v kolikátém jsi?
Mám kámošku která kdyby ji nerostl pupík tak ani neví že je těhotná ![]()
Akrim84 píše:
nevim, pripadnu si nejaka stejna jak pred tehotenstvim… zadna nevolnost, skoro nic nejde videt, je to nejaky divny… Vlastne jedna zmena tu je, tem muj olezeny ksichtik
tak to já mám přesně naopak, mě se obličej docela spravil.. už nevypadám jako puberťák.. ja po vysazení antikoncepce, tak trpěla..
dneska 17+0, jako vim, ze jsem tehotna, ale nepripadam si tak, spis prejezena
jo a holky nevim kolik nas tu je z jizni moravy, ale chci si vyridit rodinny pas, moc se mi tam libi 50% sleva na nadstandartni pokoj pro drzitele pasu ![]()
holky a máte už nějaké zvláštní chutě? já zatím nic, jen teda k večeři si nesmím dát nic teplého.. a nejraději má teda na nanuky a vše co je studené..
Akrim
Tak to by jsi měla být ráda, že žádné velké změny. ![]()
Já jsem se teď poslední týden nějak rozežrala. ![]()
Rodinný pas? To slyším poprvé, co to prosím je?
Zní to skvěle s tou slevou.
Já jsem taky z Jižní Moravy, teď bydlíme v Hodoši. ![]()
Je tu nějaká studentka, jako já, nebo už všechny pracujete? Brouzdala jsem na netu, na co mám - jestli vůbec na něco, nárok a jsem z toho trochu zmatená. ![]()
Rodinny pas je takova slevova karta pro rodiny
aspon tak jsem to pochopila ja
No a treba sleva na nadstandartni pokoje je tam 50% v nemocnici Kyjov, Znojmo, Breclav, Hodonin… No a pak dalsi slevy treba do restauraci, obchodu, lekaren… Jako nejvic se mi to libi s tou nemocnici, jelikoz kdyby meli volne nadstandarty, tak bych to brala a to bych usetrila treba v Breclave neco malo pres tisicovku… Jinak ja jsem pracujici a k tomu studuju, teda letos koncim, zrovna dodelavam absolventskou praci…
Akrim84 píše:
Akrim, já si těhotná taky nepřipadám, dnes jsem 19+4 a necítim zatim nic… Jen mi trochu narostlo břicho ![]()
holky, tak zmena, neni to jen pro jihomoravsky kraj, ale i pro nejake ostatni. Mrknete na to…
Akrim84 píše:
holky, tak zmena, neni to jen pro jihomoravsky kraj, ale i pro nejake ostatni. Mrknete na to…
pošleš prosím přímo odkaz. Dík.