Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2549
13.3.12 14:13

tak ja nevim, vubec si nepripadam jako tehotna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
13.3.12 14:17

Akrim jak to ze ne?

Tak jsem volala nasi byvale personalni a ta mi potvrdila, ze se nemocenska do materske nepocita, takze jupiii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
13.3.12 14:20
Akrim84 píše:
tak ja nevim, vubec si nepripadam jako tehotna :(

jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
13.3.12 14:39

prosím Tě Akrim, co šílíš…a neboj těhotná jsi..
já si teda taky bála, akorát už mi těd začíná růst břicho a mám takový divný pocity v podbříšku ,což nevím jestli už nejsou pohyby.

zítra čekám výsledky z genetiky a ve čtvrtek hurá na ultrazvuk. doufám,že se ukáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.3.12 14:40

nevim, pripadnu si nejaka stejna jak pred tehotenstvim… zadna nevolnost, skoro nic nejde videt, je to nejaky divny… Vlastne jedna zmena tu je, tem muj olezeny ksichtik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
13.3.12 14:44
Akrim84 píše:
nevim, pripadnu si nejaka stejna jak pred tehotenstvim… zadna nevolnost, skoro nic nejde videt, je to nejaky divny… Vlastne jedna zmena tu je, tem muj olezeny ksichtik :D

ne všechny maminy mají těhu příznaky…v kolikátém jsi?
Mám kámošku která kdyby ji nerostl pupík tak ani neví že je těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
13.3.12 14:49
Akrim84 píše:
nevim, pripadnu si nejaka stejna jak pred tehotenstvim… zadna nevolnost, skoro nic nejde videt, je to nejaky divny… Vlastne jedna zmena tu je, tem muj olezeny ksichtik :D

tak to já mám přesně naopak, mě se obličej docela spravil.. už nevypadám jako puberťák.. ja po vysazení antikoncepce, tak trpěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.3.12 14:52

dneska 17+0, jako vim, ze jsem tehotna, ale nepripadam si tak, spis prejezena :D jo a holky nevim kolik nas tu je z jizni moravy, ale chci si vyridit rodinny pas, moc se mi tam libi 50% sleva na nadstandartni pokoj pro drzitele pasu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
13.3.12 15:05

holky a máte už nějaké zvláštní chutě? já zatím nic, jen teda k večeři si nesmím dát nic teplého.. a nejraději má teda na nanuky a vše co je studené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
13.3.12 15:17

Akrim
Tak to by jsi měla být ráda, že žádné velké změny. :)
Já jsem se teď poslední týden nějak rozežrala. :D
Rodinný pas? To slyším poprvé, co to prosím je? :) Zní to skvěle s tou slevou. :D Já jsem taky z Jižní Moravy, teď bydlíme v Hodoši. :)

Je tu nějaká studentka, jako já, nebo už všechny pracujete? Brouzdala jsem na netu, na co mám - jestli vůbec na něco, nárok a jsem z toho trochu zmatená. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.3.12 15:30

Rodinny pas je takova slevova karta pro rodiny :) aspon tak jsem to pochopila ja :) No a treba sleva na nadstandartni pokoje je tam 50% v nemocnici Kyjov, Znojmo, Breclav, Hodonin… No a pak dalsi slevy treba do restauraci, obchodu, lekaren… Jako nejvic se mi to libi s tou nemocnici, jelikoz kdyby meli volne nadstandarty, tak bych to brala a to bych usetrila treba v Breclave neco malo pres tisicovku… Jinak ja jsem pracujici a k tomu studuju, teda letos koncim, zrovna dodelavam absolventskou praci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aluming
13.3.12 15:33
Akrim84 píše:

Akrim, já si těhotná taky nepřipadám, dnes jsem 19+4 a necítim zatim nic… Jen mi trochu narostlo břicho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2549
13.3.12 15:34

holky, tak zmena, neni to jen pro jihomoravsky kraj, ale i pro nejake ostatni. Mrknete na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
13.3.12 15:35
Akrim84 píše:
holky, tak zmena, neni to jen pro jihomoravsky kraj, ale i pro nejake ostatni. Mrknete na to…

pošleš prosím přímo odkaz. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.3.12 15:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie