Poradna duly
Jana Čurdová
Kocarek mame schovany vedle u babi,vsechno sou bohuzel jen povery,kdyz cekas druhy tak preci mas vsechno doma i kocarek tak je to blbost. Co se tyce te vybavicky tak tu uz sem kupovala loni co sme se rozhodli ze zacneme pracovat na miminku.
Kocarek sme koupily minuly tyden a postylku mame doma protoze sem jezdi od pritelovyho brachy a maji malou Barunku a tak porizovat postylku nemusime.
Teda Lucko, to jsi dobrá, žes začala s výbavičkou tak brzy. ![]()
Když jsme se rozhodli, že bychom chtěli miminko, tak jsme tak koukali na věci, kočárek, postýlku a tak. A pak si k nám mimís ne a ne najít cestu. Tak jsme si řekli, že to bude asi tím a zakázali jsme si to. Ale stejně jsme pak čekali skoro 1,5 roku, než se nám zadařilo. Takže se spíš bojíme, aby se to nějak nepo… a tak čekáme až na 3D UTZ. ![]()
Týý jo, tak koukám, že jste už všechny na výbavičce zapracovaly. Já mám občas taky návaly, že byhc už něco objednala, ale pak si to vžd rozmyslím a říkám po příští kontrole
Kort teď, když jsme měla to špinení tak jsem hodne nervózní jestli je vše OK, tak čekám do pondělí jak na trní.
Já mám kočárek vybraný, jak jsem psala, budu ho brát v Malvíku, Maxi cosi Mura 4, ale nechám si ho u nich na skladě až do porodu, pak ho manža vyzvedne:) Jinak postýlku a vše stejně doma mít budu..
Dekuji Pajo,nam malej trval 7mesicu a otehotnela sem diky hormonum,mela sem nizkou sliznici.
Jak tak pročítám ty různé diskuse tak koukám, že je dnes zázrak, když se někomu podaří otěhotnět do půl roku od vysazení HA nebo od začátku snažení, co? My se snažili 13 měsíců, po půl roce jsem objevila poprvé //, ale po stimulaci hormonama - neměla jsem ovulaci, skončilo to mimoděložním. Pak další stimulace a // až o Štědrý den
Já jsem vysadila HA stejně s mojí sestrou a ta otěhotněla hned ten měsíc, asi jen vyjímka, co potvrzuje pravidlo:)
Moje svagrova otehotnela uz dvakrat a to hned co vysadila prasky,no nekomu to proste jde hned.
tak ted jsem si volala na výsledky genetiky a vše je v pořádku.. a zítra hurá na ultrazvuk, uvidíme jestli se nám malý/malá ukáže… To budu v 17. týdnu..
jinak eliskaj vítám Tě..
já pohyby necítím a jména máme vybrané Nelinka nebo Adámek.. a čekám až nám pan gynekolog potvrdí co to bude,abychom mohli jít nakupovat… prý do té doby to přítel moc nechce řešit..
ale ted mě mamča koupila pampersky za 270 korun.. ty 108 ks - pro 3-6 kg, a 96 ks pro 4-9 kg…
takže my nakupujeme
![]()
a já jsem taky otěhotněla hned druhý měsíc snažení, a to mě říkali,že budu ráda,když budu moc mít děti..
nejhorší, že všichni kolem mě mají samé potraty a to taky na psychiku ze začátku bylo dost těžký, takže jsme to říkali v rodině až po 12. týdnu..
mamka byla v rossmanne.. a mají je tam v za 299 a plus jsme měli kuponky na slevu 10%. jsem koukala,že i přes net stojí 349,– nejlevnější..
eliskaj píše:
Týý jo, tak koukám, že jste už všechny na výbavičce zapracovaly. Já mám občas taky návaly, že byhc už něco objednala, ale pak si to vžd rozmyslím a říkám po příští kontroleKort teď, když jsme měla to špinení tak jsem hodne nervózní jestli je vše OK, tak čekám do pondělí jak na trní.
Já mám kočárek vybraný, jak jsem psala, budu ho brát v Malvíku, Maxi cosi Mura 4, ale nechám si ho u nich na skladě až do porodu, pak ho manža vyzvedne:) Jinak postýlku a vše stejně doma mít budu..
my už máme kočárek taky vybraný už jsme se na něj byli podívat a tak kolem 7.měsíce ho objednám na netu mají tam na něj akční cenu, a do porodu bude buď u tchýně nebo v garáži…doma budu mít max autosedačku se kterou pojedeme do porodnice
No, mě po půl roce objevili hypotyreozu a pak jsem brala clostilbegyt. Ale nic nepomohlo. Tak už jsme byli objednaní na konzultaci do CARu a najednou jsem na začátku prosince našla //, takže jsme tam už nedošli. Taky jsme to nechtěli říct našim před 12 tt, ale protože jsem jenom
a
a
, tak jsme jim to dali pod stromeček.
Ale třeba švagrová otěhotněla vždycky hned a moje mamka taky. Dokonce jí pak dr. řekla, aby před ní taťka nechodil v listopadu v trenkách
![]()
A jména máme Julinka nebo Ríša.
Příspěvek upraven 14.03.12 v 13:48
lucka83 píše:
Tak to je super cena na ty plinky.
jj.. taky jsem mámě říkala.. máma kupovala a já hledala na netu, jesti je to výhodné..