Poradna duly
Jana Čurdová
Pce píše:heli_b píše:moc se to asi nesrovná ale je to individuální…já problila celý první trimestr a i teď mám občas „nakopávačky“
Ahoj, můžu se přidat? Vy už jste tu tak pěkně rozpovídané. Čekáme první miminko (po třech potratech, takže jsem zatím na rizikovém a beru léky na ředění krve, pokaždé jsme ale otěhotněli prakticky hned) - termín porodu máme 21.8. (podle PM) a 25.8. (podle ultrazvuku)
. Zatím teda pořád trpím hroznýma nevolnostma a zvracením, doufám, že s nástupem 5. měsíce už se to srovná, protože je to dost nepříjemné, ale jinak si to moc užívám, od minulého týdne cítím jemné pohyby, tak je to paráda
Tak to mám taky. Jsem přesně v půlce a občas se mimískovi nelíbí, co mu pošlu ![]()
Tak tohle mám taky. Já jsem teď hrozný čuně, takže toho za den děsně splácám a cestou domů se mi občas uděla zle. Ještě, že je cestou spousta benzínek:-). I když jsem ani jednu nevyužila
Ahojte, tak jsem vas docetla. Ja jsem narozena v Breznu (ryba) a mimis září (panna).
Ohledne té kávy. Ja byla primo zavisla na kave. Denne jsem si uvarila 3 kávy a ráno bez kávy jsem si nedovedla vubec predstavit. Hned jak jsem nad tim zvítezila, tak se mi podarilo otehotnet. I to muze byt pricina jsem se na netu docetla. Tak kdo ví.
Caro mi moc chutna, znam ho uz leta a naucila jsem se ho pit v Italii, pac tam bydlel svagr a nase cesky kafe nemel. A my tam jezdili kazde leto na motorce, tak se do kufru kafe nevlezlo.
Ted v tehotenstvi na nej ale nemam vubec chut.
Jinak jsem dneska v 15 týdnu a pohyby taky zatim zadne
Bricho roste, tak doufam, ze je vse ok, pristi tyden jdu na kontrolu. ![]()
Příspěvek upraven 15.03.12 v 12:06
tak to ja taky desne placam, ted jsem snedla brambory, dusenou mrkev a pecene maso a zajedla to bananem ![]()
Ahoj holky,
mám také TP v srpnu 2012 a chtěla bych se zeptat, jestli už koukáte na kočárky…je jich tolik, že z toho mám hlavu vedle. Vím že ještě brzy, ale můžete něco doporučit? Chtěla bych asi 3kombinaci, ale koukala jsem že ty korbičky jsou všechny docela malé, cca kolem 10.000 Kč. Nevim ale, jestli neni tedy lepší koupit spíš pořádný hluboký kočár aby vydržel i co nejdéle přes zimu a pak se poohlíže po sporťáku. Doporučíte?
))
Akrim84 píše:
tak to ja taky desne placam, ted jsem snedla brambory, dusenou mrkev a pecene maso a zajedla to bananem
Já mám dnes za sebou jogurt, dvě kobliky, dva kusy bábovky, salát z řekve a dva rohlíky s bylinkovou lučinou a za půl hoďky jdu na oběd ![]()
Jinak já jsem blíženec a ke všemu drak a můj přítel je lev. Tak jsem zvědavá co se nám vyklube…
holky zkuste lizatka chupa chups, ovocne… kdosi to tu psal, tak jsem prikoupila a ted si na nich pekne pochutnavam… jsou uzasne kyselkave. ![]()
to ja si do ted ujizdela na gumovych medvidcich, ale vcera uz mi nejak nechutnaly… Tak asi zkusim prejit na ty lizatka ![]()
Tak já jediné co můžu ze sladkostí jsou nanuky. Chudák manžel nestíhá, když si na procházce vykračuju s ledňáčkem a jemu je prý zima ![]()
Lucka-zach píše:
Ahoj holky,
mám také TP v srpnu 2012 a chtěla bych se zeptat, jestli už koukáte na kočárky…je jich tolik, že z toho mám hlavu vedle. Vím že ještě brzy, ale můžete něco doporučit? Chtěla bych asi 3kombinaci, ale koukala jsem že ty korbičky jsou všechny docela malé, cca kolem 10.000 Kč. Nevim ale, jestli neni tedy lepší koupit spíš pořádný hluboký kočár aby vydržel i co nejdéle přes zimu a pak se poohlíže po sporťáku. Doporučíte?))
Ahoj vítej Lucko,já už sem koupila kočárek,jestli koupíš jen hlubokej tak ty většinou sou jen do půl roku a pak se dává do sportáku,já sem koupila kočárek vydeko dreamlife trojkombinaci za 8500,–hluboká je velká 78/37
Ahoj holky (nové i „staré“
), mě chutná úplně všechno, ale bohužel mám problém se zácpou, takže se musím hodně krotit. ![]()
Jinak my jsme se o mimi pokoušeli 10 měsíců, pokud to bude holčička, tak se bude jmenovat Natálka, pokud chlapeček tak asi po tátovi Radovan. ![]()
Cítíte to kopání mimi pravidelně? Já ještě pořád nic…
vondrýsek píše:
Ahoj holky (nové i „staré“), mě chutná úplně všechno, ale bohužel mám problém se zácpou, takže se musím hodně krotit.
Jinak my jsme se o mimi pokoušeli 10 měsíců, pokud to bude holčička, tak se bude jmenovat Natálka, pokud chlapeček tak asi po tátovi Radovan.
Cítíte to kopání mimi pravidelně? Já ještě pořád nic…
Já měla problém se zácpou tak před třemi týdny, teď je to lepší.
Co se týká kopání tak to cítím nepravidelně, i když zrovna teď kope.
A jména kluk bude Maxim a holčička Karin. A podle UZ z 15-tého týdne to vypadá na holčičku, potvrdí se prý příští týden na 3D UZ.
Holky, neee, já věřím tomu, že to přejde a bude
já právě musím jíst strašně opatrně a stejně na nic moc nemám chuť, ale když nejím tak je to akorát horší…to jsou radosti…
Jinak my se chceme nechat překvapit jestli to bude kluk nebo holka, všichni se vyptávají a zatím se držíme, že si to nechceme nechat říct ![]()
Vítám další Lucku
Já zatím kočárek ještě nemám vybraný, dívala jsem se teď na veletrhu, ale nic mě úplně nezaujalo ![]()
Vondrýsku, já taky ještě nic necítím a jsem v 18tém týdnu, problém se zácpou nemám, spíš naopak.
Heli, tak to já už se na to těším, až budu pohlaví za 14 dnů vědět, protože všechny věci pro miminka jsou rozděleny na barvičky a já už bych ráda věděla, kterou barvičkou se orientovat
.