Poradna duly
Jana Čurdová
janulen píše:
Já si dávám latte tak 1× za týden a caro mi chutná teď víc než kofeinová kává, piju taky 1-2 za týden. Caro je moc zdravé - ječmen, čekanka, žito - to jen tak v potravě nemáme.
to možná jo ale chuťově to stojí za prd ![]()
Ahoj holky, tééda, to je zase příspěvků a příspěvků:)) Vítám nové příchozí ![]()
Já budu mít v květnu 27 let a s přítelem jsme se snažili asi měsíc a něco.. Pak skončil v práci, tak jsme se domluvili, že bude lepší, když toho na chvíli necháme. No a zrovna to jak naschvál vyšlo
Je to asi fakt hodně o psychice. Když se na to člověk pořád soustředí a moc to chce, tak to většinou hned nevyjde. A když na to nemyslí, tak je to rychlovka… nebo aspoň v našem případě to tak bylo
Ale jsme moc šťastní, že to vyšlo samozřejmě a těšíme se ![]()
Jinak mě Caro taky nechutnalo a dávám si sem tam 2v1…
já teda nejsem kafař ale když už na něj mám chuť tak si dělám normální Latte z Dolce Gusta…sice to není často ale občas si ho dám, za to si ujíždím na Kofole
jako jo.. já si teda taky někdy dám kofolu nebo kolu, kde ten kofein je… ale mě pak je potom dobře… ![]()
jap14 píše:
jako jo.. já si teda taky někdy dám kofolu nebo kolu, kde ten kofein je… ale mě pak je potom dobře…
mě to právě taky dělá dobře na žaludek…mám kámošku co pije v těhu jenom kofolu protože ji je po ní dobře.Když ji nevypiješ 2 litry denně tak je to v poho
jj.. já jsem byla zvyklá,že když mě bolelo břicho nebo bylo špatně,tak mě zabírala jen kola… takže i ted to zabírá
lucka83 píše:
Moje svagrova otehotnela uz dvakrat a to hned co vysadila prasky,no nekomu to proste jde hned.
Jak to tak čtu, jaké jsou problémy s otěhotněním, tak se musím považovat za zázrak. Je mi 35 a otěhotněla jsem sice chtěně, ale neplánovaně (zrovna v době kdy jsem se chtěla s přítelem rozejít). Takže nová skutěčnost náš vztah upravila. K mému potěšení vše probíhá dobře, takže normálně chodím do práce (docela jsem se bála, že mě pošlou hned na rizikový).
Akrim84 píše:
Holky, tak koukam, ze je nas tu par co nejenom mame mit mimco v srpnu, ale i my jsme v srpnuJa budu mit 12.srpna 28 a mame termin 21.8
ale klidne bych to brala hned
dneska jsem si objednala tehotenske kalhotky a prebalovaci podlozky, tak uz se tesim az dojdou
Já jsem teda červnová, ale přítel je 12.8. a já mám termín 13.8. a na screeningu mi napsali 12.8.:-) takže letos mu nic k narozkám kupovat nebudu ![]()
Já si dám maximálně 2× týdně laté a 1× týdně kolu. Ale ani to nemusím.
Ahoj, můžu se přidat? Vy už jste tu tak pěkně rozpovídané
. Čekáme první miminko (po třech potratech, takže jsem zatím na rizikovém a beru léky na ředění krve, pokaždé jsme ale otěhotněli prakticky hned) - termín porodu máme 21.8. (podle PM) a 25.8. (podle ultrazvuku)
. Zatím teda pořád trpím hroznýma nevolnostma a zvracením, doufám, že s nástupem 5. měsíce už se to srovná, protože je to dost nepříjemné, ale jinak si to moc užívám, od minulého týdne cítím jemné pohyby, tak je to paráda ![]()
Heli, vítej
Akrim, tak to blahopřeju, my jsme zhruba stejně, ale já zatím nic necítím, jen mi kručí v břichu
. Dle rad našich babiček se říká, že od doby, kdy se začnou cítit pohyby,tak to značí půlku těhotenství, takže dle toho se prý dá odhadnout dřívější porod
. Ale brala bych to s velkou rezervou
. Říkám si, že do 20tého týdne má mimuško na pohyby ještě čas, tak snad tu nejsem jediná, která pohyby necítí - dnes jsem 17+3.
no tak pokud by mala prisla o tyden driv, tak bych se vubec nezlobila, mela bych nejkrasnejsi darecek k narozeninam ![]()
heli_b píše:
Ahoj, můžu se přidat? Vy už jste tu tak pěkně rozpovídané. Čekáme první miminko (po třech potratech, takže jsem zatím na rizikovém a beru léky na ředění krve, pokaždé jsme ale otěhotněli prakticky hned) - termín porodu máme 21.8. (podle PM) a 25.8. (podle ultrazvuku)
. Zatím teda pořád trpím hroznýma nevolnostma a zvracením, doufám, že s nástupem 5. měsíce už se to srovná, protože je to dost nepříjemné, ale jinak si to moc užívám, od minulého týdne cítím jemné pohyby, tak je to paráda
moc se to asi nesrovná ale je to individuální…já problila celý první trimestr a i teď mám občas „nakopávačky“