Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
14.3.12 16:31
janulen píše:
Já si dávám latte tak 1× za týden a caro mi chutná teď víc než kofeinová kává, piju taky 1-2 za týden. Caro je moc zdravé - ječmen, čekanka, žito - to jen tak v potravě nemáme.

to možná jo ale chuťově to stojí za prd :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
14.3.12 16:52

Ahoj holky, tééda, to je zase příspěvků a příspěvků:)) Vítám nové příchozí :)
Já budu mít v květnu 27 let a s přítelem jsme se snažili asi měsíc a něco.. Pak skončil v práci, tak jsme se domluvili, že bude lepší, když toho na chvíli necháme. No a zrovna to jak naschvál vyšlo :lol: Je to asi fakt hodně o psychice. Když se na to člověk pořád soustředí a moc to chce, tak to většinou hned nevyjde. A když na to nemyslí, tak je to rychlovka… nebo aspoň v našem případě to tak bylo ;) Ale jsme moc šťastní, že to vyšlo samozřejmě a těšíme se :)
Jinak mě Caro taky nechutnalo a dávám si sem tam 2v1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
14.3.12 16:54

já teda nejsem kafař ale když už na něj mám chuť tak si dělám normální Latte z Dolce Gusta…sice to není často ale občas si ho dám, za to si ujíždím na Kofole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
14.3.12 16:55

jako jo.. já si teda taky někdy dám kofolu nebo kolu, kde ten kofein je… ale mě pak je potom dobře… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
14.3.12 16:58
jap14 píše:
jako jo.. já si teda taky někdy dám kofolu nebo kolu, kde ten kofein je… ale mě pak je potom dobře… :-D

mě to právě taky dělá dobře na žaludek…mám kámošku co pije v těhu jenom kofolu protože ji je po ní dobře.Když ji nevypiješ 2 litry denně tak je to v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
14.3.12 17:00

jj.. já jsem byla zvyklá,že když mě bolelo břicho nebo bylo špatně,tak mě zabírala jen kola… takže i ted to zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
14.3.12 20:19

aaaaaaa mala uz sebou mrska :dance: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
15.3.12 08:29
lucka83 píše:
Moje svagrova otehotnela uz dvakrat a to hned co vysadila prasky,no nekomu to proste jde hned.

Jak to tak čtu, jaké jsou problémy s otěhotněním, tak se musím považovat za zázrak. Je mi 35 a otěhotněla jsem sice chtěně, ale neplánovaně (zrovna v době kdy jsem se chtěla s přítelem rozejít). Takže nová skutěčnost náš vztah upravila. K mému potěšení vše probíhá dobře, takže normálně chodím do práce (docela jsem se bála, že mě pošlou hned na rizikový).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
15.3.12 08:36
Akrim84 píše:
Holky, tak koukam, ze je nas tu par co nejenom mame mit mimco v srpnu, ale i my jsme v srpnu :) Ja budu mit 12.srpna 28 a mame termin 21.8 :) ale klidne bych to brala hned :) dneska jsem si objednala tehotenske kalhotky a prebalovaci podlozky, tak uz se tesim az dojdou :dance:

Já jsem teda červnová, ale přítel je 12.8. a já mám termín 13.8. a na screeningu mi napsali 12.8.:-) takže letos mu nic k narozkám kupovat nebudu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
15.3.12 08:48

Já si dám maximálně 2× týdně laté a 1× týdně kolu. Ale ani to nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
15.3.12 09:25

Ahoj, můžu se přidat? Vy už jste tu tak pěkně rozpovídané :-). Čekáme první miminko (po třech potratech, takže jsem zatím na rizikovém a beru léky na ředění krve, pokaždé jsme ale otěhotněli prakticky hned) - termín porodu máme 21.8. (podle PM) a 25.8. (podle ultrazvuku) :-). Zatím teda pořád trpím hroznýma nevolnostma a zvracením, doufám, že s nástupem 5. měsíce už se to srovná, protože je to dost nepříjemné, ale jinak si to moc užívám, od minulého týdne cítím jemné pohyby, tak je to paráda :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
15.3.12 09:29

Vitej Heli,ja taky beru leky na redeni krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
15.3.12 10:17

Heli, vítej :kytka: Akrim, tak to blahopřeju, my jsme zhruba stejně, ale já zatím nic necítím, jen mi kručí v břichu :). Dle rad našich babiček se říká, že od doby, kdy se začnou cítit pohyby,tak to značí půlku těhotenství, takže dle toho se prý dá odhadnout dřívější porod :). Ale brala bych to s velkou rezervou :). Říkám si, že do 20tého týdne má mimuško na pohyby ještě čas, tak snad tu nejsem jediná, která pohyby necítí - dnes jsem 17+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.3.12 11:15

no tak pokud by mala prisla o tyden driv, tak bych se vubec nezlobila, mela bych nejkrasnejsi darecek k narozeninam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
15.3.12 11:24
heli_b píše:
Ahoj, můžu se přidat? Vy už jste tu tak pěkně rozpovídané :-). Čekáme první miminko (po třech potratech, takže jsem zatím na rizikovém a beru léky na ředění krve, pokaždé jsme ale otěhotněli prakticky hned) - termín porodu máme 21.8. (podle PM) a 25.8. (podle ultrazvuku) :-). Zatím teda pořád trpím hroznýma nevolnostma a zvracením, doufám, že s nástupem 5. měsíce už se to srovná, protože je to dost nepříjemné, ale jinak si to moc užívám, od minulého týdne cítím jemné pohyby, tak je to paráda :-)))

moc se to asi nesrovná ale je to individuální…já problila celý první trimestr a i teď mám občas „nakopávačky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí