Poradna duly
Jana Čurdová
Já taky ne. Používám tónovací krém Bioderma (UV 50) a chválím si jej, za chvílu bude svítit víc sluníčko a těhulky mají větší sklony k pigmentovým skvrnám - mně už se objevily po třicítce a to jsem ještě těhotná ani nebyla ![]()
holky, ale stejne to leti jeste nedavno jsme cekaly na screening v prvnim trimestru a uz si budem odskrtavat UTZ ve 20.tt
uz se tesim ![]()
Akrim, já jdu 27.3. a už se nemůžu dočkat, už odpočítávám dny ![]()
ja 6.4 a uz se taky nemuzu dockat
jeste ze jdu v pondeli na kontrolu, aspon se mi to tak nepotahne, kdyz mezi tim malou uvidim…
Ja mam kontrolu az 30.3,zitra mi prijde angelsound tak malyho obcas uslysim.
Janulen
já vím že růžový oblečky kupovat nebudeme a ostatní barvy můžou být klidně pro kluka i pro holku
, tak si říkám, že to nějak uděláme.
Kočárek zatím vůbec netuším jaký, jen bych chtěla aby se s ním dalo dobře do terénu, do lesa a tak, abysme mohli chodit s hafanem, na konci srpna a na podzim bude ještě krásně
a aby se tam mimčo vešlo i v zimě, takže s korbičkou dost velkou…uuf…
Ale koukám, že některé z vás už mají slušnou výbavičku, my teda nemáme ještě nic…:-)))
Jinak já mám kontrolu u dr 10.4. a pak jdu rovnou 12.4. na ultrazvuk v 21. týdnu… tam se těším, že uvidím pěkně mimčo a týden před tím zubař, to bude, brrr…normálně se nebojím, ale teď mám problém se nepoblinkat, když si čistím zuby ![]()
BealyAM píše:Akrim84 píše:Já mám dnes za sebou jogurt, dvě kobliky, dva kusy bábovky, salát z řekve a dva rohlíky s bylinkovou lučinou a za půl hoďky jdu na oběd
tak to ja taky desne placam, ted jsem snedla brambory, dusenou mrkev a pecene maso a zajedla to bananem
Jinak já jsem blíženec a ke všemu drak a můj přítel je lev. Tak jsem zvědavá co se nám vyklube…
Tyjofka, Bealy, to je slušná nálož! Kam to holky všechno dáváte? ![]()
Já posnídám půlku dalamánku nebo knekebrot, pak dopolko jablko, oběd o něco malého jako sladkou tečku, odpolko druhé jablko nebo zeleninu ke sváče, pak už jsem nabouchnutá a večeře spíše lehčí. Včéra jsem dělala lososa s bramborem (500g mada pro 3 osoby) a měla jsem pocit, že puknu…to byl mazec, fakt mi bylo zle! ![]()