Poradna duly
Jana Čurdová
bellezza píše:Pce píše:
Bude to Barborka![]()
tak to gratuluju, ja si pockam jeste 3 tydny na velky utz a toho pindoura tam chci
děkuju ![]()
Pce píše: Ženy tak jsem zpět…miminko je naprosto v pořádku, o týden starší…má cca 25cm i s nožičkama a 375g. Přikládám pár foteček…a hádejte co to bude…je to kráááásně vidět
mmch.nevím proč jsem si vsugerovala že jdu na 3D
je gratuluji k Barborce..
my jdme na 3D do G-medu.. tak snad se nám tam ukáže..ale je to až 12.4…
Je tam vidět krásné kávové zrno, úplně zřetelně, blahopřeju k Barborce
Já už to chcu taky vědět!!! Ještě týden, ach jo ![]()
jap14 píše:Pce píše: Ženy tak jsem zpět…miminko je naprosto v pořádku, o týden starší…má cca 25cm i s nožičkama a 375g. Přikládám pár foteček…a hádejte co to bude…je to kráááásně vidět
mmch.nevím proč jsem si vsugerovala že jdu na 3Dje gratuluji k Barborce..
my jdme na 3D do G-medu.. tak snad se nám tam ukáže..ale je to až 12.4…
děkuju ![]()
Pce, taky moc moc gratuluji k holčičce:-) Moc hezké fotečky!
Netti děkuju ![]()
Tak kočárek objednanej ![]()
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
Pce gratuluji holcice, taky uz se tesim co budeme mit… jdu k Dr. uz zitra…
Ahoj holky, tak ja mam malou doma je nejaka nachcipla
Pce tak brzo objednavas kocarek? Ja ho objednam az nekdy v koncem cervna nebo cervence a hlavne bude v Praze veletrh tak si tam chci pojezdit s ruznyma druhama ![]()
Belleze.já už mám dokonce kočárek koupený a mám ho schovaný u bábi. ![]()
lucka83 píše:
Belleze.já už mám dokonce kočárek koupený a mám ho schovaný u bábi.
Pce: krásné fotky a též gratuluji k holčičce. Já už jsem jak na trní a to mě do UTZ zbývá ještě víc jak týden. ![]()
Kočárek mám taky koupený (QUINNY SPEEDI) a zatím parkuje u babči.
Náhodou jsem teď narazila na nový X-lander a moc se mi líbí ty nové barvičky…
Včera jsem využila první kupónek z DM a koupila jsem si od Hippu olejíček na strie. Mažete bříška? Já jsem zatím mazala krémem, který byl jako dárek u Mamavitu.
vondrýsek píše:
Pce: krásné fotky a též gratuluji k holčičce. Já už jsem jak na trní a to mě do UTZ zbývá ještě víc jak týden.
Kočárek mám taky koupený (QUINNY SPEEDI) a zatím parkuje u babči.Náhodou jsem teď narazila na nový X-lander a moc se mi líbí ty nové barvičky…
Včera jsem využila první kupónek z DM a koupila jsem si od Hippu olejíček na strie. Mažete bříška? Já jsem zatím mazala krémem, který byl jako dárek u Mamavitu.
já mám jak olej z Dm na břísko tak i olej z avonu takový růžový,mažu vždy večer jak břísko tak i prsa a stehna