Poradna duly
Jana Čurdová
Aha, to mě nenapadlo, že to je i na mimču
Švagrová si právě kupovala na první huggiesky, ale prý jim nedrželi a drželi jim jen pampersky, tak u druhého už ani jiné nekupovala. A kamoška to měla taky tak.
jedna kamoška měla jen pampers a druhá oba kluky vychovala na huggiesek.
Nazdárek holčiny
My byli včera v glóbusu a koupila jsem naše první plíny!
značka Happy newborn 2-5kg (150,–).. Slyšela jsem na ně jen samé dobré recenze a mají výkroj na pahýlek pupíku, takže nebudou mimi nijak dráždit ![]()
Jáááj před chvílí jsem měla utopence a teď už mám chuť na vločky s mlíkem.. no nic, jdu na ně ![]()
lucka83 píše:LucinkaS píše:já koupila ted v rosmanovi pampersky 3-6 108kusu za 299,– a ještě bych jedny chtěla ale ty musí počkat,jestli tam jdeš tak kup aspon 2-3balíky.
Holky, tak to ten můj mi na břicho šáhl všeho všudy asi 2× (ne, že by tam ještě před nedávnem nějaké bylo), když mluvím o pohybech, tak mi řekně, že cítím střeva a rozhodně k bříšku nemluví a už vůbec mi ho nemaže, takže si užívejte, jak si vás ty vaše polovičky hýčkajíDnes jsem se chtěla poradit o plenkách (no to byl nápad…s chlapem), protože mají slevu v rossmannu a řekl mi, že to záleží ne mně.
jé tam se chystám v pátek s mým chlapem.. a ten je rád, jen pořád a to jako už je čas kupovat? a ted už montuje postýlku, kterou jsme dneska dovezli ![]()
včak už je čas,za chvíli budeme jako koule a to se určitě nebude někomu jít chtít něco nakupovat,já si raději nakoupím ted dokud se můžu hejbat at mám potom klid ![]()
já si to taky myslím.. mě pak řekne,že budu muset jenom ležet a copak? já mám raději ve všem klid.. a už máme i kočárek..
takže velký věci nakoupený…
posílám fotku kočárku, který už je teda zaparkovaný u babi.. máme teda ještě sporták.. ale ten jsme nerozkládali..
jj. právě proto jsme šli do něj… jinak bych ho asi nevzala.. tak snad bude v pohodě.. takovou dobu jsem se rozhodovala, až sem to někomu vyfoukla před nosem.. byli objednaný na čtvrtou a on řekl, kdo dřív přijede tak je jeho.. a my přijeli ve 12:-D
jap14 píše:
jj. právě proto jsme šli do něj… jinak bych ho asi nevzala.. tak snad bude v pohodě.. takovou dobu jsem se rozhodovala, až sem to někomu vyfoukla před nosem.. byli objednaný na čtvrtou a on řekl, kdo dřív přijede tak je jeho.. a my přijeli ve 12:-D
Tak to je super.
Já musím s tím výběrem ještě počkat do úterka, to jdu na UZ a pak už začnu pořádně nakupovat.