Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
23.3.12 11:38

já teda vstávám v pět ráno.(musím do práce). a zatím mě to vyhovuje.. první tři měsíce jsem vstávala o půl čtvrté a to bylo šílené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
23.3.12 11:39
@BealyAM píše:
Já o víkendu nevstanu dřív než v osm..

jo a víkendu jsem ráda,že vstanu v šest.. .no ale taky jsme ranní ptáče, tak mě to tolik nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 11:40
@jap14 píše:
já teda vstávám v pět ráno.(musím do práce). a zatím mě to vyhovuje.. první tři měsíce jsem vstávala o půl čtvrté a to bylo šílené…

No potěš, tak bych asi nerozdýchala. Mě docela ničí ta šestá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
23.3.12 11:42

já jen doufám,že až se narodí,že bude hodnej a bude spát, když ted maminku moc nenechal:-D jen jsem se na to ptala mámy.. a ta jako,že jsem byla hrozná,že jsem taky vstávala tak v pět, když jsem byla malá.. tak se mám na co těsit:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
23.3.12 11:42

Teda holky, vy jste taková ranní ptáčata. To já se sice taky budím mezi 6. a 7., ale protože mi přijde brzy na bloumání po bytě, tak si čtu a to mě zase uspí. Takže si pak ještě tak od 9 usnu. :mrgreen:
No jo, ale taky je to tím, že nikam nemusím, protože od 9 tt jsem na rizikovým kvůli práci a taky kvůli celodenním nevolnostem. Stejně mi to přijde divné, že ještě i teď mi je občas :poblion: , když čekáme chlapečka. To mi všechny maminky tvrdily, že u chlapečka ani nevěděly, že jsou těhotné. Tak snad se oba dr. (genetik i moje) nespletli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
23.3.12 11:44
@jap14 píše:
já jen doufám,že až se narodí,že bude hodnej a bude spát, když ted maminku moc nenechal:-D jen jsem se na to ptala mámy.. a ta jako,že jsem byla hrozná,že jsem taky vstávala tak v pět, když jsem byla malá.. tak se mám na co těsit:-D

To já jsem to prý měla převrácené. V noci jsem si chtěla povídat a přes den spinkat. A až jsem si to konečně převrátila zpátky, tak se narodil brácha a měl to taky tak. Takže si s mamkou chtěl povídat v noci a ráno v 6 jsem nastoupila já, že už jsem vyspinkaná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
23.3.12 11:47
@pája1981 píše:
To já jsem to prý měla převrácené. V noci jsem si chtěla povídat a přes den spinkat. A až jsem si to konečně převrátila zpátky, tak se narodil brácha a měl to taky tak. Takže si s mamkou chtěl povídat v noci a ráno v 6 jsem nastoupila já, že už jsem vyspinkaná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no tak to měla tvoje mamka taky o zábavu postaráno:-D

no tak to jsem zvědavá.. já jsem teda taky skoro ani nevěděla,že jsem těhotná. tak uvidíme, co nám ukáže ten ultrazvuk jestli chlapečka nebo holčičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 11:48
@jap14 píše:

Včera na ultrazvuku jsme se s doktorkou bavili, jak to dítě bylo k nezastavení. Neustále to mrskalo rukama nohama a furt se někam točilo. Tak snad se uklidní :) , ale jestli je po mě tak potěš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
23.3.12 11:51

no jo holky, ja jsem sice ranni ptace, ale chodim brzo spat (klidne kolem 20hod) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
23.3.12 11:52

jj.. to já taky teda usnu kolem 20 -21. hodiny..
a je pravda,že pak o víkendu se snažím to dospat po obědě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
23.3.12 11:52

Mejte se tu hezky, ja za chvili uz letiiim vstric vikendu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 11:53
@jitam píše:
no jo holky, ja jsem sice ranni ptace, ale chodim brzo spat (klidne kolem 20hod) :mrgreen:

Tak já v týdnu vstávám v šest a spát chodím tak v půl jedenáctý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
23.3.12 11:53
@jap14 píše:
no tak to měla tvoje mamka taky o zábavu postaráno:-Dno tak to jsem zvědavá.. já jsem teda taky skoro ani nevěděla,že jsem těhotná. tak uvidíme, co nám ukáže ten ultrazvuk jestli chlapečka nebo holčičku…

No, však jsem si taky byla skoro jistá, že čekáme holčičku, když mi bylo a občas i teď je :poblion: Haha, jak mi spadla brada, když dr. říkal chlapeček 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 11:54
@jitam píše:
Mejte se tu hezky, ja za chvili uz letiiim vstric vikendu :mavam:

Tak hezký víkend. Já mažu z práce až snad v pět. Mám nějakou poradu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
23.3.12 11:55

No, já chodím spávat tak kolem půlnoci nejdřív, občas i ve 2. Prostě jsem typická sova :) a manžel je skřivan, takže u nás je sranda. Já ožívám a on už se chystá na kutě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí