Poradna duly
Jana Čurdová
@jitam píše:
holky nestraste me s tim lezenim, ja tu nemocenskou taky natahuji, nejdriv jsem chtela vydrzel do konce brezna, ted rikam do konce dubnaJe mi fajn, citim se dobre, ale jak bude vedro, tak se v kanclu a v aute asi upecu. Z klimatizace mam strach, z tech nachlazenin.
Ja mam kocarek po segre (po dvou detech), svetle modry. Snad vydrzi a chci pak kvalitni sportak. A jinak vlastne skoro vsechno zdedim po synovcich.
My zatim nevime co budeme mit.
Vedra se bojím taky. Ale snad se pak v práci domluvím a budu chodit půl na půl a dělat z domova. Já jsem na klimo zvyklá, mám ji v práci v autě a naštěstí jsem z toho nikdy nenastydla.
Jinak závidím, že máš po kom si brát. Já jsem první v rodině, takže si musím vše koupit.
@lucka83 píše:
tak rizikový nemusí být vzhledem k věku,rizikový jsou kvůli práci a hlavně kvůli předchozím potratům a tak.
JJ, naštěstí není…
@BealyAM píše:
Já se toho bála, že mě nechá na rizikovým hned, vzhledem k věku. Naštěstí to nenastalo a vzhledem k tomu, že žádné problémy zatím nejsou, tak mi to nikdo ani nenabídl. Takže doufám, že žádné komplikace nebudou.
no já mám dost vysoký tlak, tak proto se mě pokaždé ptá, jestli je vše v pořádku.. a jesti mi zase stoupne víc, takže smlouvat už nebude…
@jap14 píše:
no já mám dost vysoký tlak, tak proto se mě pokaždé ptá, jestli je vše v pořádku.. a jesti mi zase stoupne víc, takže smlouvat už nebude…
Tak to jo. Já mám normálně spíš slabší. Teď se dostal do normálních hodnot.
@lucka83 píše:
tak rizikový nemusí být vzhledem k věku,rizikový jsou kvůli práci a hlavně kvůli předchozím potratům a tak.
tak ja splnuji vsechny tri kriretia. 34 let, stresy v praci a lonsky neuspech.
Uz jsem presvedcena ze podlehnu lekarske nabidce neschopenky na 80%
(od 1.5.)
jj.. já zatím taky statečně držím..ale pak dojíždět vlakem do práce a s břichem… pak si to budu hodně rozmýšlet.
@jitam píše:
tak ja splnuji vsechny tri kriretia. 34 let, stresy v praci a lonsky neuspech.
Uz jsem presvedcena ze podlehnu lekarske nabidce neschopenky na 80%(od 1.5.)
Tak já 35 let, stresy v práci - já jsem ohledně toho imunní. I když od nějakého devátého týdne jsme měli audit, který se nevyvíjel zcela ideálně, takže pobyt v práci od osmi do deseti večer denně..... Naštěstí teď je klid, až na hafo nových projektů. Ale jsem těhotná poprvé.
@jap14 píše:
jj.. já zatím taky statečně držím..ale pak dojíždět vlakem do práce a s břichem… pak si to budu hodně rozmýšlet.
Já jezdím autem. Tak jsem ve svém sterilním prostředí
. Jezdit MHD po Praze to by asi byl zážitek. Hlavně když začnou vedra.
tak já jezdit autobusem do práce, tak jsem na rizikovce hned.. to já opravdu nesnesu a je mi zle…
@jap14 píše:
tak já jezdit autobusem do práce, tak jsem na rizikovce hned.. to já opravdu nesnesu a je mi zle…
Já nesnesu veškerou MHD. Já nemůžu jet na dovolenou autobusem (takže v úvahu přichází pouze auto - ještě přežiju letadlo, ale to je tak max).
Bealy: to ja si rikam, ze jedina moznost uzit si lenoseni je ted. U druheho prcka si uz ani nelehnem. A ten vzdousek a slunicko me uplne nabiji pozitivem. Miluju ten pocit, ze se rano kolem 6 hod odeberu na zahradu si lehnout na lehatko a poslouchat klid, ptacky a nechat se ovivat letnim vzdouskem. Bydlime na dedine u Olomouce, takze opravdu balzam na nervy. ![]()
@jitam píše:
Bealy: to ja si rikam, ze jedina moznost uzit si lenoseni je ted. U druheho prcka si uz ani nelehnem. A ten vzdousek a slunicko me uplne nabiji pozitivem. Miluju ten pocit, ze se rano kolem 6 hod odeberu na zahradu si lehnout na lehatko a poslouchat klid, ptacky a nechat se ovivat letnim vzdouskem. Bydlime na dedine u Olomouce, takze opravdu balzam na nervy.
V sest ráno? To já vstávám do práce a kdybych nevstávala budu spát. Na to se těším taky. Já bydlím v Praze, ale hned z barákem máme prokopské údolí, respektive Dívčí hrady. Je to chráněná krajinná oblast. Tak si teď po práci užívám se psem na kopcích.
no v 6 rano, pac pak uz je kraval. Jsem ranni ptace, ale uvidim jak se rozmlsam spinkanim, treba se mi to posune.
@jitam píše:
no v 6 rano, pac pak uz je kraval. Jsem ranni ptace, ale uvidim jak se rozmlsam spinkanim, treba se mi to posune.
Já o víkendu nevstanu dřív než v osm..