Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5644
20.3.12 13:09

Ja mazu bonella kremem, mazala jsem s nim i prvni tehu a bricho ok jedna mini pidi strijka jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
20.3.12 13:41

ja mam olejicek od Saloosu a krasne voni… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
20.3.12 18:11
bellezza píše:
Ahoj holky, tak ja mam malou doma je nejaka nachcipla :? Pce tak brzo objednavas kocarek? Ja ho objednam az nekdy v koncem cervna nebo cervence a hlavne bude v Praze veletrh tak si tam chci pojezdit s ruznyma druhama :lol:

no já ho chtěla taky objednat až pozdějí ale teď ho mají v akci a stojí o 5000 míň a to je sakra rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
20.3.12 18:12
vondrýsek píše:
Pce: krásné fotky a též gratuluji k holčičce. Já už jsem jak na trní a to mě do UTZ zbývá ještě víc jak týden. :roll:
Kočárek mám taky koupený (QUINNY SPEEDI) a zatím parkuje u babči. :) Náhodou jsem teď narazila na nový X-lander a moc se mi líbí ty nové barvičky…
Včera jsem využila první kupónek z DM a koupila jsem si od Hippu olejíček na strie. Mažete bříška? Já jsem zatím mazala krémem, který byl jako dárek u Mamavitu.

Děkuju :kytka:
já mažu hned od začátku…mám ElastiQ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
20.3.12 19:09

Pce: gratuluji k holčičce, fotečky jsou super.
Dnes jsme byli ve 21 tt na UTZ (teda taky nevím, jak jsem přišla na to, že to bude 3D :mrgreen: ) a bylo to jasné. Budeme mít chlapečka. Malý odpovídá 21 tt, takže jsem moc ráda, že je v pořádku. Však už se taky pěkně hlásí :mrgreen: . Tak už konečně můžeme jít nakupovat :dance:
Jo a bříško mi maže manžel každý večer tím krémem, co byl k mamavitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
20.3.12 19:12
pája1981 píše:
Dnes jsme byli ve 21 tt na UTZ (teda taky nevím, jak jsem přišla na to, že to bude 3D :mrgreen: ) a bylo to jasné. Budeme mít chlapečka. Malý odpovídá 21 tt, takže jsem moc ráda, že je v pořádku. Však už se taky pěkně hlásí :mrgreen: . Tak už konečně můžeme jít nakupovat :dance:

taky moc gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
20.3.12 19:31
pája1981 píše:

Jeeeeeeeeeeeee, tak to moc gratuluju, ja uz chci taky vedet co to bude, porad nemam tu pravou chut k nakupovani, ale hned jak bude po velkym utz tak zacne to pravy silenstvi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
20.3.12 19:51

Holky, moc děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
20.3.12 19:53

Pájo, taky moc gratuluji k chlapečkovi :kytka: Tak už se nám to pomalu všem začíná rýsovat,co? ;) Bříško taky mažeme…mimochodem, už začíná být hezky vidět :) Co vaše bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.3.12 19:56

Paji gratuluji k pindikovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
20.3.12 20:00

Ahoj holky, gratuluju všem co už ví pohlaví :) já jdu na sono až v sobotu a pak v dubnu na 3D, tak snad se taky ukáže, co to bude :) Trošku už mi i vadí, že všichni říkají holčičku a někteří se posmívají, že to bude holčička, jakoby to znamenalo něco méně…ale nám je to jedno, těšíme se ať to bude mít pinďourka nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.3.12 20:11

Lucinko,je tojedno co to bude ale hlavně aby to bylo zdravé to je to hlavní :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
20.3.12 20:15
lucka83 píše:
Lucinko,je tojedno co to bude ale hlavně aby to bylo zdravé to je to hlavní :palec: :potlesk:

Lucinko, taky si myslím, že je to úplně jedno, hlavně ať je mimi zdravé.
Já jsem zrovna manželovi po UTZ říkala - tak a mám po Julince. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.3.12 20:16
pája1981 píše:
lucka83 píše:
Lucinko,je tojedno co to bude ale hlavně aby to bylo zdravé to je to hlavní :palec: :potlesk:
Já jsem zrovna manželovi po UTZ říkala - tak a mám po Julince. :mrgreen:

to nevadí tak budete mít Julinku příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
20.3.12 20:21
lucka83 píše:
pája1981 píše:
lucka83 píše:
Já jsem zrovna manželovi po UTZ říkala - tak a mám po Julince. :mrgreen:
to nevadí tak budete mít Julinku příště :mrgreen:

To už hlásil i manžel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest