Poradna duly
Jana Čurdová
Ja mazu bonella kremem, mazala jsem s nim i prvni tehu a bricho ok jedna mini pidi strijka jinak nic.
bellezza píše:
Ahoj holky, tak ja mam malou doma je nejaka nachciplaPce tak brzo objednavas kocarek? Ja ho objednam az nekdy v koncem cervna nebo cervence a hlavne bude v Praze veletrh tak si tam chci pojezdit s ruznyma druhama
no já ho chtěla taky objednat až pozdějí ale teď ho mají v akci a stojí o 5000 míň a to je sakra rozdíl.
vondrýsek píše:
Pce: krásné fotky a též gratuluji k holčičce. Já už jsem jak na trní a to mě do UTZ zbývá ještě víc jak týden.
Kočárek mám taky koupený (QUINNY SPEEDI) a zatím parkuje u babči.Náhodou jsem teď narazila na nový X-lander a moc se mi líbí ty nové barvičky…
Včera jsem využila první kupónek z DM a koupila jsem si od Hippu olejíček na strie. Mažete bříška? Já jsem zatím mazala krémem, který byl jako dárek u Mamavitu.
Děkuju ![]()
já mažu hned od začátku…mám ElastiQ
Pce: gratuluji k holčičce, fotečky jsou super.
Dnes jsme byli ve 21 tt na UTZ (teda taky nevím, jak jsem přišla na to, že to bude 3D
) a bylo to jasné. Budeme mít chlapečka. Malý odpovídá 21 tt, takže jsem moc ráda, že je v pořádku. Však už se taky pěkně hlásí
. Tak už konečně můžeme jít nakupovat ![]()
Jo a bříško mi maže manžel každý večer tím krémem, co byl k mamavitu.
pája1981 píše:
Dnes jsme byli ve 21 tt na UTZ (teda taky nevím, jak jsem přišla na to, že to bude 3D) a bylo to jasné. Budeme mít chlapečka. Malý odpovídá 21 tt, takže jsem moc ráda, že je v pořádku. Však už se taky pěkně hlásí
. Tak už konečně můžeme jít nakupovat
taky moc gratuluji ![]()
pája1981 píše:
Dnes jsme byli ve 21 tt na UTZ (teda taky nevím, jak jsem přišla na to, že to bude 3D) a bylo to jasné. Budeme mít chlapečka. Malý odpovídá 21 tt, takže jsem moc ráda, že je v pořádku. Však už se taky pěkně hlásí
. Tak už konečně můžeme jít nakupovat
Jeeeeeeeeeeeee, tak to moc gratuluju, ja uz chci taky vedet co to bude, porad nemam tu pravou chut k nakupovani, ale hned jak bude po velkym utz tak zacne to pravy silenstvi
![]()
Pájo, taky moc gratuluji k chlapečkovi
Tak už se nám to pomalu všem začíná rýsovat,co?
Bříško taky mažeme…mimochodem, už začíná být hezky vidět
Co vaše bříška?
Ahoj holky, gratuluju všem co už ví pohlaví
já jdu na sono až v sobotu a pak v dubnu na 3D, tak snad se taky ukáže, co to bude
Trošku už mi i vadí, že všichni říkají holčičku a někteří se posmívají, že to bude holčička, jakoby to znamenalo něco méně…ale nám je to jedno, těšíme se ať to bude mít pinďourka nebo ne ![]()
Lucinko,je tojedno co to bude ale hlavně aby to bylo zdravé to je to hlavní
![]()
lucka83 píše:
Lucinko,je tojedno co to bude ale hlavně aby to bylo zdravé to je to hlavní![]()
Lucinko, taky si myslím, že je to úplně jedno, hlavně ať je mimi zdravé.
Já jsem zrovna manželovi po UTZ říkala - tak a mám po Julince. ![]()
pája1981 píše:lucka83 píše:Lucinko, taky si myslím, že je to úplně jedno, hlavně ať je mimi zdravé.
Lucinko,je tojedno co to bude ale hlavně aby to bylo zdravé to je to hlavní![]()
Já jsem zrovna manželovi po UTZ říkala - tak a mám po Julince.
to nevadí tak budete mít Julinku příště ![]()
lucka83 píše:pája1981 píše:to nevadí tak budete mít Julinku příštělucka83 píše:Lucinko, taky si myslím, že je to úplně jedno, hlavně ať je mimi zdravé.
Já jsem zrovna manželovi po UTZ říkala - tak a mám po Julince.
To už hlásil i manžel
![]()