Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
23.3.12 13:18

jj.. přesně tak odložení ničemu nepomůže a pak člověk nespí a nespí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
23.3.12 14:04

tak valím pomalu z práce.. a hurá do rosmanny pro pleny.. snad je tam ještě budou mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 14:17
@jap14 píše:
tak valím pomalu z práce.. a hurá do rosmanny pro pleny.. snad je tam ještě budou mít…

To se máš, já jedu až v pět. Tak hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
23.3.12 14:25

holky, to ja se tady nervacim cele dopoledne nad notebookem, prestalo mi jit wifi, tak jsem to konzultovala s nejakym IT odbornikem, poslal mi nejake aktualizace, slo to tak tri minuty a uz to zase nejde! Mam chut s tim hodit o zem!!!! Ach jo… Takovy krasny den a ja si ho tak kazim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
23.3.12 19:29

Ahoj holky, jé, Vy jste toho napsaly. Já jsem před chvílí přijela z meetingu z Prahy (jsem od Brna), představil se nám nový generál a já mám pocit, že spadl z višně, úplně mimo pracovní realitu. Začínají ve firmě krušné časy. Na mateřskou mám nárok jít až od půli června a vidím to, že zkusím vydržet duben a pak to budu směřovat na dovolenou, na kterou mám nárok a na to neschopenku do půli června, protože toto už nemám zapotřebí.
Nad porodem zatím nepřemýšlím, teď spíš čekám na UZ v úterý, aby mi doktor potvrdil, že je všechno v pořádku a dozvím se pohlaví a pak už budu nakupovat a vše miminku chystat.Mám toho zatím minimum.
Už jsme se o tom tématu tady bavily - víte, prosím, některá, jak je to s tou dovolenou, když odcházíme na mateřskou zhruba v půli roce, máme nárok na polovinu dovolené? Na celou asi ne, že? Nebo na celou s tím, že si můžeme vybrat půlku a tu druhou půlku před nástupem na rodičovskou? Je to tak? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
23.3.12 19:58

Janulen, máme nárok na celou a schovej si ji, později ti jí proplatí, aspoň já to tak udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
23.3.12 20:17

Taky si dovcu necham proplatit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
23.3.12 20:23

Materska se bere jako kdyby jsi chodila do prace :) Takze ta ti dovo nezkrati :palec: Holky, tak jsem se pevne rozhodla, ze od pristiho tydne uz nekoupim nic na mimco, uz toho mam habadej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
23.3.12 20:31

Akrim, to nevydržíš :D Ještě uvidíš v obchodech toooolik hezkých věcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
23.3.12 20:38

kdepak, mam pocit, ze obleceni uz mam tolik, ze kdybych malou prevlikala jak panenku tak to nema sanci vynosit… Pristi tyden to nafotim a dam do alba, ale uz ted upozornuju, ze je toho hafo… Asi jsem trosku ujela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
23.3.12 21:27

Díky, za info, to znamená, že do té půlky června bych si mohla vybrat celých 25dnů? To by bylo super.Já si ji nenechám proplatit, budu ji vybírat, protože se přiznávám, že už to v práci nemůžu vydržet.
Akrim, Ty už jsi s nakupováním skončila, jak píšeš a já příští týden hned po UZ začnu - moc se těším. Na to Tvé nafocené album jsem moc zvědavá, aspoň se inspirujem.Já mám fakt zatím nakoupeno úplné minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.3.12 08:16

Dobre rano holky,co se tyce obleceni tak koupim maximalne bile body nebo kosilku a bile ponozecky,jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
24.3.12 10:59

já taky nic moc nekupuji.. a spíš počítám,že když někdo přijde na návštěvu, tak něco vezme sebou.. něco malinko mám.. ale podle mého to bude bohatě stačit..
včera jsem si koupila noční košili do porodnice… když už jsem brala ty plínky.. tak jsme prošli město.. akorát musím už nějaké sehnat pohodlné kalhoty. už mi roste bříško..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
24.3.12 11:14

souhlasim, spoustu veci dostaneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
24.3.12 11:47

Jitam ja jsem si objednala kalhotky Canpol - Těhotenské kalhotky nízké na rajmaminek maji je i v dm. Normalne nosim velikost M, ale byly mi velke, tak jsem si objednala z netu S a jsou super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí