Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, koukala jsem na netu a je to jak kde, ja si nasla plavani pro mimca ve vanach od sesti tydnu (resp. jak se jim zahoji pupecnik) tak uz se nemuzu dockat. Jelikoz ja neumim plavat vubec, tak jsme se s drahym dohodli, ze na plavani ve vanach budu chodit s malou ja a pak do bazenu on
Jo a jinak uz vam dosla maminka? Ja stale cekam a nic…
to u nás teď přeělávají plavecký areál…tak doufám že tam to plavčo bude.Já budu určo s prckem chodit.
jo.. tak oni říkali,že snad v květnu otevřou bázen v Pardubkách.. a bráška chodil do toho hotelu u Tesca.
já jsem se ještě nerozhodla, ale přítel je totálně nadšený, když vidí brášku, jak plave, tak my prý budeme chodit taky..
U nás to bylo nastavené tak, že jako součást vzdělání musíme umět plavat, lyžovat a řídit. Takže hned jak to šlo, jsme se učili plavat (já a brácha), lyžovat a řídit. Jako důsledek toho jsem chodila na sportovní gympl… No a to mám v sobě tak zanesený, že se budu snažit malou k tomu také vézt. Takže hned jak to půjde do bazénu. Ona to bude mít lepší, protože teď existuje plavání pro novorozeňata.
já jsem jako malá byla strašnej vodouch vůbec jsem se vody nebála a výborně jsem plavala ale jak je člověk starší, je opatrnější a teď se radši vyvaluju na sluníčku.Ale moc bych chtěla aby byl prcek taky vodouch ![]()
@Pce píše:
já jsem jako malá byla strašnej vodouch vůbec jsem se vody nebála a výborně jsem plavala ale jak je člověk starší, je opatrnější a teď se radši vyvaluju na sluníčku.Ale moc bych chtěla aby byl prcek taky vodouch
To já taky ne, ale důsledek toho je, že mě plavání jen tak nebaví. Vlítnu do bazénu a dám si třeba 20 bazénů na čas, tím se totálně odrovnám a jdu zase domů. Plavat jen tak je pro mě děsná nuda. Radši lyžuju, ale tam zase chci rychlost. Letos to bylo utrpení, být opatrná a nespadnout…
@BealyAM píše:
To já taky ne, ale důsledek toho je, že mě plavání jen tak nebaví. Vlítnu do bazénu a dám si třeba 20 bazénů na čas, tím se totálně odrovnám a jdu zase domů. Plavat jen tak je pro mě děsná nuda. Radši lyžuju, ale tam zase chci rychlost. Letos to bylo utrpení, být opatrná a nespadnout…
jj tak my taky lyžujem s přítelem oba…můj přítel co se týka sportu je všestranej a já doufám že když to bude holčička (jsou víc po tatíncích) že po něm tohle zdědí…chtěli bychom aby prcek sportoval od mala.
holky kdo chtěl udělat tu uzavřenou skupinu?není problém jí udělat.
@lucka83 píše:
holky kdo chtěl udělat tu uzavřenou skupinu?není problém jí udělat.
to musí udělat Akrim jako zakladatelka, musí požádat admina.Jinak já jsem pro..
jj. u nás je to tak dané.. my jsme taky dost sportovní rodina, takže prostě kluk bude fotbalista a holčičku chceme dát na atletiku.. ale uvidíme..jak to vše dopadne..
ale asi na hudebku ne.. jestli bude poleno po mě.. to jsem pro sport a hned od mala..
ono je to jedno kdo to udělá,nemusí to být vůbec zakladatelka.
A jak uzavřenou skupinu? jakože naše povídání nebude číst nikdo jiný? to by bylo asi fajn, přeci jenom toho tady píšeme dost. Já jsem taky polovičce řekla, že když to bude kluk, tak že bude určitě po mně
Sport máme rádi oba, a tak od všeho trochu ![]()