Poradna duly
Jana Čurdová
@Nettinka možná jo ale pro mimčo rozhodně lepší…a nemusíš kupovat další velkej krám.
HOlky, my budem kupovat tady to pěnové lehátko do vany.
http://www.sambaby.com/…vany-penove/
A možná i vaničku, protože máme velkou vanu, tak ať nemusím tak moc cmrndat vodou.
Jo a jednou jsem se dívala na Sama doma a tam paní říkala, že se miminkům hrozně líbí v kyblíčku, že prý si připadají jak u maminky v bříšku, jak tam jsou tak pokroucení. A dokonce říkala, že některým prckům ve vaně (vaničce) vadí, že mají najednou kolem sebe tolik místa a pak při koupání brečí a nelíbí se jim to. Ale já teda žádné takové mimi neznám, kterému by se koupání nelíbilo. ![]()
@pája1981 no a pak s ním začneš chodit na plavčo a bude vyhoukaný z tolika vody. To je asi věc názoru…já jdu prostě jenom do lehátka.
Pce: my taky budem koupat ve vaně (možná vaničce). Spíš mě překvapilo, jak koupání v kyblíčku prezentovala ta paní a jaké uváděla důvody.
A my nemáme vanu,jen sprcháč a vaničku budu mít od kamarádky, tak nic kupovat nebudu, max. lehátko ![]()
@pája1981 jo já jsem taky slyšela že ten kyblíček je super a holky z vedlejší diskuze je kupujou, ale já bych chtěla aby se prcek nebál vody a tak mu žádné takové „úlevy“
dělat nebudu…pěkně od malinka do velké vany…ať si zvyká.
Tak tak, těch vymožeností je mraky, kdyby jsme to všechno chtěly, tak za to necháme majlant a otázkou je, jestli to mimčo opravdu potřebuje. Taky jsme vyrůstaly bez toho. Mimčo potřebuje hlavně nás ![]()
Holky mrkněte http://www.youtube.com/watch?… Moc hezký dokument BBC ![]()
![]()
Jen menší upozornění pro ty, co nechtějí vidět porod, tak před úplným koncem vypnout ![]()
@LucinkaS píše:
A my nemáme vanu,jen sprcháč a vaničku budu mít od kamarádky, tak nic kupovat nebudu, max. lehátko
My taky nemáme vanu (zatím a asi do narození mít nebudeme), jen sprcháč. Takže budeme kupovat vaničku. Ale chci s malou začít chodit na to baby plavání. Od kolika to vlastně je možné?
Od kolika se může nevím,ale taky budu chtít chodit na plavčo, už kvůli tomu, že já nejsem žádnej plaveckej přeborník, tak aby prcek nebyl jako já
Jen co říkala teď známá, že chtěli jít s malou do bazénu a nepustili je tam, že prý musí být členy toho plaváníčka pro prcky, jinak tam s malou nemůžou (malé je asi 5 měsíců).