Poradna duly
Jana Čurdová
A příkrmy už dávám. Zítra to budo dva týdny, co jsme začaly. A vypadá to, že malé chutná. Kaši dávám už od prosince.
Malá přes den spí taky až až…teď už si to teda začíná zkracovat, ale jinak dopol. cca 1,5h a odpol. vydrží v kočárku spát 3-4h a pak si před koupáním dá ještě tak půl hoďky… Brala bych spíš, kdyby si místo spaní vydržela sama hrát a něčemu novému se přiučit
Ale budit se mi jí nechce… ![]()
Tak my občas dáváme večer kaši a sem tam přes den trochu mrkvičky s bramborem. Přes den spíme 2× půl hodiny a jednou tak hodinu a půl.. prcek ale usíná jenom v kočárku ![]()
Tak mě malý přes den spí tak co dvě hodiny, ale je to rychlospáč, jelikož mu stačí 10 minut, takže já než si sednu na záchod on už je vzhůru
A s příkrmama jsme začali minulý měsíc, ale zkoušíme to jen jednou týdně, jelikož já mám celiakii a doktorka řekla, že čím později ochutná něco jiného tím je menší pravděpodobnost, že to bude mít taky, tak uvidíme ![]()
Jeee, zrovna celiakii resim v jine diskuzi. A podle nejnovejsich studii je nejlepe zavest lepek mezi 4-7 mesicem…
Holky nevite, co by mohla znamenat tekuta az skoro vodovita stolice? Davam synovi ted tak zhruba tyden kasi, ani ne plnou davku. Predtim kakal jednou tydne, ted teda s timhle prikrmem denne, no a dneska kakal dopoledne normalne a vecer z neho tekla skoro voda. Jinak horecky nebo nejaky boleni nemel a bylo to teda jen ted jednou, tak nevim jestli to bude zitra pokracovat, ale bylo to hned po jidle.
@Kaculatko a jakou dáváš kaši? Jestli rýžovou, tak ta spíše staví. Ale vodovitá stolice je skoro normál, ne? Klárka taky měla tekutou i když jsme dávali kaši, ztuhlo to až zeleninou…
@Hančíí jo davam bezmlecnou ryzovou… jako doted jak jsem psala, to bylo jednou tydne, takze to opravdu tak ridky nebylo. I jak se to zmenilo na jednou denne, tak to porad bylo normalni, akorat to zmenilo barvu… a vcera vecer to byla fakt voda… jestli je to normalni tak jsem rada, ale neznala jsem to takhle…
Jinak se omlouvam, ze tady detailne rozebiram stolici ![]()
No my jsme zatím kromě mrkvičky a kapiček na prdíky nic jiného nedávali
Tak snad se u něj celiakie neobjeví
Taky vám mimča tak hrozně tlačí a napínají se jak prkna??Nevíte čím by to mohlo být?? ![]()
@remzii303 jestli dáváš jen mrkvičku, tak ta způsobuje zácpu. Tak proto tak tlačí. Po mrkvi měla malá fakt bobečky, teď jí dávám dýni a cuketu a tak, a je to lepší. Kadí, ani nevím ![]()
Hančíí, ale já mu jí dávaám uvařenou a jen jednou za týden. Vždycky jí vykaká a jinak má stoličku pravidelně každé ráno ![]()
@remzii303 hmm, tak to nevim
Ale i tak zkus dát něco jiného, než mrkev.