Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adinka23
3.9.12 13:47

kunert

My jsme si ho taky objednali a jsme cenou za cely set prekvapeni cetla jsem spustu recenzi a lidi ho chvali tak uvidime, ale myslim, ze budeme spokojeni. jinak ty kolecka budeme mit pry nafukovaci.

• Citovat
  • Upravit
79
28.1.13 18:11

Zdravím maminky srpnových lvíčátek :-) Taky máte tak hlasité mimča, nebo jen toho moje jde slyšet po celé dědině :-) Tak první půl rok už se blíží??Tak komu už se klubou zoubku nebo už se přetáčí na bok??Ten náš lenivec by se jen nosil ale aby měl snahu se přetáčet to néé :-D Tak se pochlubte s ratolestmi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.1.13 18:41

Ahoj, nemáme sice lvíčátko, ale už pannu, ale podle příznaků remzii303 jsou na tom stejně :hug: Zoubky má malá už 2, první jsem objevila na Nový rok:) Jinak lenoch je to taky, to má po mě:-) Nepřetáčí se vůbec:-( Teď začínáme chodit na rehabilitace tak snad se to posune…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
28.1.13 19:03

Ahojky, tak naše lvice je sice 30.7. ale zub ještě nemá ani jeden :-) Slyšet je tak decentě, a přetáčí se na bříško už skoro 2 měsíce :-) Ale jen přes levý bok. Přes pravý zatím jen 3X :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.1.13 19:06

Ahoj, ja mam srpnovou pannu, ale pistet teda umi pekne :) Na zoubky to jeste nevypada, ale pretaci se na bricho pres oba boky, a co vic, uz se plazi a kleci na vsech ctyrech :)

• Citovat
  • Upravit
2273
28.1.13 19:08
@ncc1701 píše:
Ahoj, ja mam srpnovou pannu, ale pistet teda umi pekne :) Na zoubky to jeste nevypada, ale pretaci se na bricho pres oba boky, a co vic, uz se plazi a kleci na vsech ctyrech :)

Tý jo, tak to je rychlík :-) Za chvíli ji budeš doma nahánět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.1.13 19:13
@Hančíí píše:
Tý jo, tak to je rychlík :-) Za chvíli ji budeš doma nahánět :-)

Treba si to jeste rozmysli :) Zatim je to takovy vahavy, ale uz se to rysuje :)

• Citovat
  • Upravit
2273
28.1.13 19:15
@ncc1701 píše:
Treba si to jeste rozmysli :) Zatim je to takovy vahavy, ale uz se to rysuje :)

Tak to pochybuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.1.13 19:17

Dámy tak to jste mě moc nepotěšili :-D Budu to svádět na to že mám kluka, holky jsou hold snaživější :-D Ten náš lenoch to umí jen tak na půl boku, vypadá spíše jak luk :D Ale teď poslední dobou nějak častěji blinká a je víc protivnější a dost slintá, že by zuby?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
28.1.13 19:20
@remzii303 píše:
Dámy tak to jste mě moc nepotěšili :-D Budu to svádět na to že mám kluka, holky jsou hold snaživější :-D Ten náš lenoch to umí jen tak na půl boku, vypadá spíše jak luk :D Ale teď poslední dobou nějak častěji blinká a je víc protivnější a dost slintá, že by zuby?? :nevim:

Tak to vůbec neřeš!!! Každé miminko má svůj rytmus a hlavní je, že se snaží! Má čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.1.13 19:26

No to my to všechno doženem, časem určitě :-) Zatím se mi víc než na bříšku líbí stoupat na nožičky a hopsat mamince na bříšku, to je větší sranda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.1.13 19:34

Jo a ja mam taky kluka ;)

• Citovat
  • Upravit
2273
28.1.13 19:38

@remzii303 určitě doženete, jen si užívej, že kam ho položíš, tam ho najdeš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.1.13 19:38

Ahoj, tak my máme kluka a taky o sobě umí dát pěkně vědět :zed:. Jinak zoubky ještě nemáme, na bříško se přetáčí na obě strany. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.1.13 19:46

Jo plíce má vyvinuté dobře to je fakt :-) A taky je pravda, že si užívám toho, že kam ho položím tam ho najdu, až zažne po čtyřech, začne teprve ta pravá jízda :D A co na porod už jste zapoměli?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí