Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím maminky srpnových lvíčátek
Taky máte tak hlasité mimča, nebo jen toho moje jde slyšet po celé dědině
Tak první půl rok už se blíží??Tak komu už se klubou zoubku nebo už se přetáčí na bok??Ten náš lenivec by se jen nosil ale aby měl snahu se přetáčet to néé
Tak se pochlubte s ratolestmi ![]()
Ahoj, nemáme sice lvíčátko, ale už pannu, ale podle příznaků remzii303 jsou na tom stejně
Zoubky má malá už 2, první jsem objevila na Nový rok:) Jinak lenoch je to taky, to má po mě:-) Nepřetáčí se vůbec:-( Teď začínáme chodit na rehabilitace tak snad se to posune…
Ahojky, tak naše lvice je sice 30.7. ale zub ještě nemá ani jeden
Slyšet je tak decentě, a přetáčí se na bříško už skoro 2 měsíce
Ale jen přes levý bok. Přes pravý zatím jen 3X ![]()
Ahoj, ja mam srpnovou pannu, ale pistet teda umi pekne
Na zoubky to jeste nevypada, ale pretaci se na bricho pres oba boky, a co vic, uz se plazi a kleci na vsech ctyrech ![]()
@ncc1701 píše:
Ahoj, ja mam srpnovou pannu, ale pistet teda umi pekneNa zoubky to jeste nevypada, ale pretaci se na bricho pres oba boky, a co vic, uz se plazi a kleci na vsech ctyrech
Tý jo, tak to je rychlík
Za chvíli ji budeš doma nahánět ![]()
@Hančíí píše:
Tý jo, tak to je rychlíkZa chvíli ji budeš doma nahánět
Treba si to jeste rozmysli
Zatim je to takovy vahavy, ale uz se to rysuje ![]()
@ncc1701 píše:
Treba si to jeste rozmysliZatim je to takovy vahavy, ale uz se to rysuje
Tak to pochybuju ![]()
Dámy tak to jste mě moc nepotěšili
Budu to svádět na to že mám kluka, holky jsou hold snaživější
Ten náš lenoch to umí jen tak na půl boku, vypadá spíše jak luk
Ale teď poslední dobou nějak častěji blinká a je víc protivnější a dost slintá, že by zuby?? ![]()
@remzii303 píše:
Dámy tak to jste mě moc nepotěšiliBudu to svádět na to že mám kluka, holky jsou hold snaživější
Ten náš lenoch to umí jen tak na půl boku, vypadá spíše jak luk
Ale teď poslední dobou nějak častěji blinká a je víc protivnější a dost slintá, že by zuby??
Tak to vůbec neřeš!!! Každé miminko má svůj rytmus a hlavní je, že se snaží! Má čas!
No to my to všechno doženem, časem určitě
Zatím se mi víc než na bříšku líbí stoupat na nožičky a hopsat mamince na bříšku, to je větší sranda ![]()
@remzii303 určitě doženete, jen si užívej, že kam ho položíš, tam ho najdeš ![]()
Ahoj, tak my máme kluka a taky o sobě umí dát pěkně vědět
. Jinak zoubky ještě nemáme, na bříško se přetáčí na obě strany. ![]()
Jo plíce má vyvinuté dobře to je fakt
A taky je pravda, že si užívám toho, že kam ho položím tam ho najdu, až zažne po čtyřech, začne teprve ta pravá jízda
A co na porod už jste zapoměli?? ![]()
My jsme si ho taky objednali a jsme cenou za cely set prekvapeni cetla jsem spustu recenzi a lidi ho chvali tak uvidime, ale myslim, ze budeme spokojeni. jinak ty kolecka budeme mit pry nafukovaci.